CLICK!

Followers

Friday, December 3, 2021

December 3, 2021



Guest #95

"Kau nampak benda kuning ni..?" 

"Nampak..." 

"Kau sumbat masuk mulut engkau." 

"Lepas tu?" 

"Kau nampak kolam belakang tu?" 

"Nampak..."

"Kau terjun cepat."



Lama betul tak menyelam skuba ni... Hilang semua skil. Nasib baiklah ada sahabat yang 'racun' suruh berjinak-jinak semula. Harap-harap janganlah dia 'racun' uncle pergi pulau lepas ni... Bukan uncle tak suka pulau. Uncle takut uncle tak nak balik..!!! Hu hu hu!












17 comments:

  1. Teringin nak cuba tapi takut pun ada..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang ada orang gayat dengan air... Tapi boleh overcome...

      Delete
  2. ke takut kakJan ikut balik.. ammvoiii 😅😅

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Jom la wak... Khabarnya tempat Wak lagi banyak tempat nyekuba....

      Delete
  4. ahahaha.. bahaya Uncle ni kalau masuk pulau..karang tak pasal2 jadi penunggu pulau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha! Jangan! Mentang2 uncle rambut macam penunggu! hahaha

      Delete
  5. perrrghh uncle scuba tu heheee ^_^

    ReplyDelete
  6. Uncle ade lesen skuba ke? Wah.. cayalah

    ReplyDelete
  7. aaa lamanya tak diving. kalau pergi lagi ni confirm kena ambil refreshment course

    ReplyDelete
  8. Tererlah uncle boleh skuba. Syu nak apung badan dalam air pun terkial-kial.Hu3.

    ReplyDelete