Followers

Friday, August 18, 2017

August 18, 2017


'Segumpal' anak-anak kucing...

 (Errr... boleh guna penjodoh bilangan segumpal? Tapi memang sedang bergumpal, tu!)







Thursday, August 17, 2017

August 17, 2017


Jangan seronok sangat! 
"Cashless Only" bukan bermaksud "Untuk orang tidak berduit sahaja..."








Wednesday, August 16, 2017

August 16, 2017


Hari ketiga dibawah pengaruh ubat...

Hari pertama dapat 4 jenis ubat. Hari ini ditambah jadi enam!

#aduh







Monday, August 14, 2017

August 14, 2017


"Trrrrrr.... Trrrrrrr.... Trrrrrrrr...."

"Bunyi apa tu di tingkat atas?"

Naik. Jenguk...

"Masya Allah!"

#AnakBujangCuti







Sunday, August 13, 2017

August 13, 2017


Untuk OKU sahaja...
...tapi kereta-kereta ni tiada pun pelekat OKU...

Hmmm...








Saturday, August 12, 2017

Friday, August 11, 2017

August 11, 2017


Punyalah lebat hujan pagi tadi... di luar hanya kelihatan putih!

(...rasa seperti memandu di atas kayangan pun ada!)







 

Thursday, August 10, 2017

Wednesday, August 9, 2017

August 9, 2017


Errr... Kalau uncle nak cuna 'set madu 3', tu... rasanya aunty cubit, tak?

(Kreatif sungguh nama-nama menu di kedai makan ini, bukan? Baahaha!)






Tuesday, August 8, 2017

August 8, 2017


Memanglah engkau ada empat roda..! 

Tapi engkau tak boleh parkir di sini..!!!









Monday, August 7, 2017

August 7, 2017


Katanya "Macam-macam ado."

Tengok gerai...

"Takdo apo-apo..."

:D

(Buka lewat petanglah tu... #BersangkaBaik)







Saturday, August 5, 2017

Friday, August 4, 2017

Thursday, August 3, 2017

Wednesday, August 2, 2017

August 2, 2017


Ditulisnya 'Kilang Cabinet'
Gambarnya seperti kabinet dapur di rumah.

Okey... ini mengelirukan...






Tuesday, August 1, 2017

August 1, 2017


Photocopy = Uncle faham.
Gambar = Uncle faham.

Yang bawah sekali = Memang uncle tak faham!