CLICK!

Followers

Monday, December 6, 2021

December 6, 2021



Cukai jalan wajib tampal di hadapan cermin kereta...? 

Ahhh! Persetankan saja!

Nah! Uncle letak atas papan pemuka kereta! 

Apa nak takut? Apa nak jadi, jadilah!




*Okey, okey... Ini bukan kereta uncle... Uncle acah-acah samseng saja! 

Baahaha..!














24 comments:

  1. Makin garang uncle sejak berkecimpung dengan angsa ye!

    ReplyDelete
  2. alaa uncle, sya terasa, hahahaha!!

    ReplyDelete
  3. Sayang betul orang tu dengan cermin kereta dia 😂

    ReplyDelete
  4. Haha chill aja. Kereta ammi pernah 4 bulan kot Road x tu bersidai je kat atas dashboard tu. Pak incik malas nak mengerjakan

    ReplyDelete
  5. road tax kete saya tamat tempoh hari ni, dah renew semua tapi road tax tak boleh print pada mesin rosak... esok br siap katanya

    ReplyDelete
  6. rasanya wak penah nmpk org letak roadtax kat luar tingkap kete., lagi ganasss kannns., ;p

    ReplyDelete
  7. rasa-rasanya ada yang buat macam tu tak uncle dengan sengaja..

    ReplyDelete
  8. Wak simpan dalam deskbok
    Kalau polis/JPJ tanya baru tunjuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ai... rajin nya... komfom kena tanya selalu...

      Delete
  9. haha mesti owner dah sakit hati dengan pelekat roadtax tu

    ReplyDelete
  10. Erkk…saya bukan samseng, tapi memang dah agak lama cukai jalan letak kat papan pemuka kereta. Alasan - tak cari lagi plastik untuk tampal 😄

    ReplyDelete
  11. Suami Kak Sue baru ja lekat roadtax tu, sebelum nie dalam dashboard ja.. PKP punya pasal..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oooo... kalau gitu kira 'separuh samseng'

      hehehehhe

      Delete