CLICK!

Followers

Friday, April 22, 2011

April 22, 2011

Memperkenalkan... pakcik dari pandangan belakang...!


Dan... tak perlu diperkenalkan lagi, pakcik dari pandangan hadapan...!
OK! Pakcik takde idea hari ni...
(P/s: gambar belakang menggunakan webcam)

75 comments:

  1. pakcik..nti birthday bgtau..nak bagi hadiah getah rambut..takpun sanggul..hihihi..

    ReplyDelete
  2. Siapa yg tolong snap gambar kalau dari belakang?

    ReplyDelete
  3. @Dee

    Yeay! Pakcik suka getah rambot...!

    Macam macam jenis ada!

    ReplyDelete
  4. rambut gedek lagi panjang dari rambut makcik.jeles tau.ada ikal sikit ye.

    ReplyDelete
  5. nanti saya bagi uncle hadiah - pengikat rambut ek?

    mau??? mau??? hehehe

    ReplyDelete
  6. so, macamana nanti nak masuk dalam video? jadi, satu hari takde gampa muka la ye?

    ReplyDelete
  7. respek kat gedek..makchik rimas rambut panjang..rambut makchik adalah 3 kali lebih pendek dari rambut kamu......

    ReplyDelete
  8. @tupaimerah

    Haha!

    Gambar belakang tu tak pakai la... sebab tu gambar bawak tu ada... Kan date masih sama...?

    ReplyDelete
  9. @Eye_nee

    3 Kali lebih pendek...?

    Maknanya saya lebih 'ayu' dari makchik...?

    Haha!

    ReplyDelete
  10. soalan 1 : kat mana buat rebonding?

    soalan 2 : color rambut brand apa uncle pakai?

    soalan 3 : pakcik curi getah rambut kat mana?

    ..................bye...........
    hari ni tak nak lariiii... =)

    ReplyDelete
  11. ikat rambut nak furry2 ke...nak butterfly ke..nak bling2 ke...nak cartoon2 pokcik?

    ReplyDelete
  12. tgh membayangkan..... cam no ambik gambo ngan webcam dari belakang ... cer cerita skit pak cik ... teman nak terai tengokkk ...

    ReplyDelete
  13. getah rambut yang menarik.. sy pun pakai getah tempe je..

    ReplyDelete
  14. dari belakang nampak macam rock star..dari depan lagi laa rock star..yeh yeah..!!~

    ReplyDelete
  15. wow. Nampak hensem dari belakang.

    Uncle, tangkap gambar tiap-tiap hari dari belakang pastu tukar-tukar getah rambut boleyyy? plisss

    ReplyDelete
  16. pakcik, kalau semua rambut tu jadi putih..fuiyoooooo..mmg macho beb..suka!!!!

    berapa tahun simpan tu?

    ReplyDelete
  17. dari side tepi plak pakcik!
    atas ke.
    ngam gak

    ReplyDelete
  18. keh..keh..keh...
    kalah makcik nye rambut....brpe lame pakcik simpan ni......
    getah tu sape nye....
    anak pakcik kew....huhuhuhuhu.....

    ReplyDelete
  19. jangan pandang. kes yang belakang hari tu ,pun tak sudah sudah

    ReplyDelete
  20. wah. memang panjang rambut tu..kalau saya tak sanggup..

    ReplyDelete
  21. ermm...dah kian putih rupanya...hehhehe baik pandang depan..nampak lebih muda...

    ReplyDelete
  22. Ohh. hi nice meeting you..

    rambut uncle panjang mana eh ? tak sampai pinggang kot ..

    ReplyDelete
  23. cantek scrunchy rambut uncle.. pinjam wife punye eh? kihkihkih

    ReplyDelete
  24. adoi,rasa macam tengok diri sendiri lak pulak...hehehe tapi kool..

    ReplyDelete
  25. getah rambut tu curi kain batik akak ek? hahahaha!!!

    ReplyDelete
  26. pegang kadbod bernombor.lepas tu ambik gambar tepi sama...

    ReplyDelete
  27. getah rambot sy lagi cantik2...mau? hehehe

    ReplyDelete
  28. senget. kanan sikit. kiri sikit. peh. pkcik ni pro da kn amek gmbau sndri.. ngee

    ReplyDelete
  29. @Cik Cempaka

    Jawapan 1 : Kat Calcutta

    Jawapan 2 : Brand paling mahal

    Jawapan 3 : Kat pokok getah...

    ..................bye...........
    hari ni tak nak kejar... =)

    ReplyDelete
  30. @Chik Att

    Kena guna webcam yang berkuasa tinggi...

    eceh!

    ReplyDelete
  31. @rATu kEBaYA

    Hahaha! Pertama kali dengar istilah getah tempe!

    ReplyDelete
  32. @eLL

    Dari belakang?

    Tak nak lah... pandangan uncle dari belakang sangat menghairah kan...!

    ReplyDelete
  33. @Daddy Ziyyad

    Macho tu yg tak sabar, tu...!

    Lama simpan, tapi selalu trim...

    ReplyDelete
  34. @alien

    Dari side, boleh dipertinbangkan...

    Dari atas...? Biar betol, kamu!

    ReplyDelete
  35. @Hantu Kak Limah

    Getah ni uncle yg punya daaa...!

    Ada banyak lagi yg warna warni...

    ReplyDelete
  36. @HaniCheLat

    Memang leceh nak jaga rambot panjang... tapi rck punya pasal.... simpan jugak!

    Hahaha!

    ReplyDelete
  37. @roslaini saad

    Ye ke? Sebenarnya saya tak sabar nak tunggu semua putih!

    Baru otai!

    ReplyDelete
  38. @Cikli

    Lu boleh tak jangan komen yang angle pelik-pelik..?

    Haha!

    ReplyDelete
  39. @Cik Pah


    Eh, tade la sampai pinggang....

    Nanti time tidur macam pontianak la pulak!

    ReplyDelete
  40. @Republic Aku

    Haha! Ini macam kita boleh bikin union!

    ReplyDelete
  41. @gadisBunga

    Oih! Cakap pandang-pandang ye?

    Eh, macam mana kamu tahu, ni...?

    ReplyDelete
  42. @pembaris

    Memang bekas banduan Alcatraz pon...!

    ReplyDelete
  43. @skandaLdariLangit

    Tangan pakcik ni dah macam tripod, dah....

    haha!

    ReplyDelete
  44. Hey gedek!
    I liked the third picture!

    ReplyDelete
  45. uncle
    rasa macam mau pi sikat-sikat pastu dandan lipan.. tau ka?

    ReplyDelete
  46. @cikceriacorner

    Ada getah yg dah tak nak?

    Donate kat uncle...?

    ReplyDelete
  47. @cek chun

    Wife uncle selalu 'dandan lipan' kan uncle...

    Time dia rajin lah....

    ReplyDelete
  48. ok, petronas tu terbalek!
    minyak mahal skrg uncle!!








    hahaha

    ReplyDelete
  49. @BonekadalamChermin

    Ehem ehem....

    Lembut di luar tapi keras di dalam...!

    ReplyDelete
  50. selalunya rambut panjang senang gugur. u ada keguguran?

    ReplyDelete
  51. klasik giler klip rambut uncle!

    ReplyDelete
  52. @Amalina

    Memang klasik...

    Uncle pon dah masok fasa klasik ni...

    Hai!

    ReplyDelete
  53. Uncle : Tak nak lah... pandangan uncle dari belakang sangat menghairah kan

    eLL : SUke, suke (gatal). Hahaha

    ReplyDelete
  54. @witwit

    Ada gugur juga.. Atas bantal, sinki... Hehe... macam dalam iklan, tu...

    ReplyDelete
  55. @eLL

    Haha!

    Kamu perempuan yang sihat...!

    :)

    ReplyDelete
  56. dari atas pls.... bibir muncung sikit... mata blink2 sikit ala2 gadis blogger.. LOL!

    ReplyDelete