Followers

Tuesday, April 5, 2011

April 5, 2011

A girl stares into her future...
An old man stares towards his end...

68 comments:

  1. pakcik go away.girl so sad~haha~~

    ReplyDelete
  2. apa tulisan tamil tu cakap? ~kekeke

    ReplyDelete
  3. sedihnya budak perempuan tu.. renugan yg penuh seribu kepiluan.. dan seribu harapan

    ReplyDelete
  4. uncle jangan pikir bukan2. :P

    ReplyDelete
  5. rended,munek,nalek,anji...budak tu soh pakcik senyum sikittttttttttttt..die tgh sedeh tu....hehehhhehehhe...

    ReplyDelete
  6. macam mana pakcik pujuk kalau anak2 pakcik nangis mcm tu eh? tetap dgn muka serius ke?

    ReplyDelete
  7. @bujal X

    Muka makcik menjengkelkan dia...??

    Huh!

    ReplyDelete
  8. @Daddy Ziyyad

    Kena pakai gugel translate ni...!

    Haha

    ReplyDelete
  9. @Sab Buenoo

    Hari ni uncle malas nak pikir pon!

    penat berfikir!

    ReplyDelete
  10. @norh

    pakcik tak pandai pujok...

    Tapi suka kena pujok...

    Hehhe... manja la pulak!

    ReplyDelete
  11. Pi Chennai buat pilemmm kaaaa

    ReplyDelete
  12. @Chik Att

    Chennai boleh makan roti canai.

    Kat pandan jaya je, cikgu....

    ReplyDelete
  13. macam kat mcD je



    pakcik, nobody know siapa yang pergi dulu.

    ReplyDelete
  14. @Puan Capa

    Nope lah...

    Kat bus stop... area pandan jaya...

    Sambel cuci mata!

    ReplyDelete
  15. @gadisBunga

    uncle ke budak tu yg mata bulat?

    Eh? Mana ada orang bermata tiga segi...?

    ReplyDelete
  16. tua @ muda, mati tak mengenal usia.. :)

    ReplyDelete
  17. sedih tengok gambo yg belakang tu....bleak future?
    kesian!

    ReplyDelete
  18. xmo tgk yg belakang..nak tgk yg depan..heheh

    ReplyDelete
  19. apasal hari ni muka uncle ada extra sedey? kenapakah?

    ReplyDelete
  20. ingatkan kat muzium mane la tadi

    ReplyDelete
  21. pakcik jgn la sedih.
    jgn nangis ye

    ReplyDelete
  22. mata budak tu berkata -kata.makcik suka gambar tu.

    ReplyDelete
  23. Salam Yob Gedek, nampak awak sedih...affected ya by that girl's pix? Err try masuk peraduan kat blog akak ari ni ya, tutup esok kul 6pm.

    ReplyDelete
  24. hope the girl turn out fine like the orang tua in front of her.
    the eyes so bleak.. abuse poster kah?

    ReplyDelete
  25. ini poster, save the kids, save the future oleh gedek! foundation kah?

    ReplyDelete
  26. 2 ekspresi muka yang berlainan sifat rasa dalaman namun kedua-duanya ada makna tersirat..

    ReplyDelete
  27. sedih bila tgk gambar budak tu..tgk muka pakcik mcm xde perasaan je..hehe..

    ReplyDelete
  28. @miloais

    Terkesan kan poster macam ni...?

    ReplyDelete
  29. @DeLancrettLurpak

    Bukan sedih... tapi nak samakan dengan tema belakang

    ReplyDelete
  30. @alien

    Ololololo....

    Nak nangis la pulak aku ni....

    ReplyDelete
  31. @cek chun

    Belom... poster ni belom di abuse...

    (buat buat tak paham soalan...)

    ReplyDelete
  32. jawapan uncle salah...


    keputusan dah kuar...
    http://solomolo.blogspot.com/2011/04/keputusan-teka-solomolo.html

    ReplyDelete
  33. @Cikli

    Oh, tidak... gua ingin terlibat dengan poster macam ni... tapi takde peluang....

    ReplyDelete
  34. @Pena Marhaen

    pemahaman kamu ni tinggi sanagt la...

    aku pon tak terpikir macam tu!

    haha!

    ReplyDelete
  35. @Dee

    Weh!

    Pakcik bukan takde perasaan...

    tapi pakcik perasan...!

    ReplyDelete
  36. @solo molo

    Alah!

    Jawapan tersasar..?!?!?!?!?!

    ReplyDelete
  37. young girl staring at both :-)

    ReplyDelete
  38. @mizzura

    Jangan staring sampai juling,dah le....!

    Tak pon sampai keluar laser!

    ReplyDelete
  39. org muda pun kena stares towards her end

    ReplyDelete
  40. @redsugarpaper

    Ha ah, kan?

    KIta tak tau 'end' tu bila.....

    ReplyDelete
  41. @intan.maisarah

    makan untok hidop atau hidop untok makan...?

    :)

    ReplyDelete
  42. just say hi..lama tak singgah sini

    ReplyDelete
  43. @Cik Pah


    Terima kaseh cik pah....

    Dah alang-alang singgah tu duduk la sekejap...

    Pakcik tanak nasik, ye...?

    ReplyDelete
  44. There are a lot of depth in his words, my brother.

    ReplyDelete
  45. gua tunggu gambar IC uncle gedek utk harini~

    ReplyDelete
  46. @Pistachio

    Bukan gambar IC... tapi gambar 'wanted' polis...

    (Huiii! Lamanya cuti berbelog...? Bangrud idea, kah?)

    ReplyDelete
  47. A girl stares into her future...
    An old man stares towards his end and the beginning at the new world...

    ReplyDelete
  48. @Sumandak Kinabalu

    Maksud sumandak, 'life begins at 40...?'

    haha!

    ReplyDelete
  49. uncle,

    this is emotion vs emotionless.

    haha

    i like this pic

    it reminds me pic budak arab pempuan yg mata chantek tu,
    (x ingat the name)

    .

    ReplyDelete
  50. @BonekadalamChermin

    Oh yes... budak tu nama dia Gula.. jadi cover NatGeo, title 'Afgan girl'

    ReplyDelete
  51. Nice caption.. :D I love ur blog..truly unique!!

    ReplyDelete
  52. @Ribbon Clown

    Thanx!

    Eh, Your blog gambar sangat mengasyikkan...!

    Lepas baca terus lapar...!

    Hahaha... Hai!

    ReplyDelete