CLICK!

Followers

Wednesday, April 20, 2011

April 20, 2011

"Booo...!!!"
( Hantu pak gedek balik kampung...? )

70 comments:

  1. taakuttttnyerrrrrrrr....

    hantu pak gedek kena janggut panjang skit, baru serammm

    ReplyDelete
  2. hakhakhak...dah sama macam yang kat belakang tu.. =)

    ReplyDelete
  3. lampu peti aissss?

    cer lepaskan rambut, mesti menjadi.

    ReplyDelete
  4. salam
    kalau gua jumpa sah guling guling gelak

    ReplyDelete
  5. Itulah pentingnya English Edukesyennnnnn...:P

    ReplyDelete
  6. wow..sampai malam uncle kerja..

    inilah pekerja gemilang ..terbilang..

    ReplyDelete
  7. kita bukak lampu, kita bukak lampu.baik sangat nak guna pak, makcik suggest "hantu bang gedek balik kampung"

    ReplyDelete
  8. keh..keh..keh...
    boleh wat sekuel ni...
    mesti seram tahap x balik umah nyer....
    huhuhuhu...kite bakor hantu pak gedek..kite bakor...huhuhuhu...

    ReplyDelete
  9. "seksi jugak pak gedek malam2 ni" kata abi hurairah

    kekekekeke

    ReplyDelete
  10. kite bako je hantu pakcik gedek ni..kita bako!!kita bako!!

    ReplyDelete
  11. ni mesti berjangkit ngan .... kak limah ni....
    Pok Cik .... rambut tu kena tambah bagi banyak sikit ..... hahahahahah

    ReplyDelete
  12. ni versi abang limah balik kampung ke ni?

    ReplyDelete
  13. ( Hantu pak gedek balik kampung...? )

    kah kah kah
    kah kah kah kah kah

    seriously - iols gelak berdekah2 baca ayat tu... nyaris2 nak jatuh kerusi
    adehhhhhhhh!~

    blom cukup scary nokkk!~

    ReplyDelete
  14. wohohohoooo

    tatutttttnyeeee!!!

    ReplyDelete
  15. hantu pak gedek balik kg terkedek-kedek...makchik scary sgt ni...tulis komen 1 tgn taip..satu tgn tutup mata...gigigigilll.....

    ReplyDelete
  16. fuh. sebaik la tak bukak tetengah malam. =.="

    rumet takde. balik kampong!!

    ReplyDelete
  17. uncle
    bila sebut boooo! sepatutnya rambut hantu tu kena hitam berkilat, muka chomei dan ada senyuman menawan lepas tu..

    uncle silap cari tagline ler..
    maybe 'njet njet semut' tu lagi seswai..

    ReplyDelete
  18. hahahah..
    uncle macam bomoh, tak macam hantu lansung.

    ReplyDelete
  19. bro,
    lu kenai mamat khalid?
    ada skrip baru.

    ReplyDelete
  20. Salam Yob Gedek, hah...tak main kat luar, dia main dalam opis, main lampu suloh eh?

    ReplyDelete
  21. nampak macam hantu cina pon ada,tang mata jer failed

    ReplyDelete
  22. eceh!


    ada saje idea dia!!

    tapi kan, napa x takut pun?




    .

    ReplyDelete
  23. scary ok! kalau pakai kain putih siap ikat, laaaaaaagi scary!

    ReplyDelete
  24. muka nampak bujur sireh...keh3

    ReplyDelete
  25. @Cik Cempaka

    Janggot dah ok... misai kasik misau tang lung

    ReplyDelete
  26. @eLL

    Lampu peti ais? Banyak la kamu!

    Ye la tak terpikir nak lepas rambot....

    ReplyDelete
  27. @Dee
    Mana lagi takot? antu oren atau antu strawberi?

    ReplyDelete
  28. @miloais

    Lain kali nak gelak, bersila dulu...

    ReplyDelete
  29. @Eye_nee

    Gigil sebab takot ke?

    Atau gigil sebab ketawakan...?

    ReplyDelete
  30. @cek chun

    Ha ah, kan? Patotnya caption nya enjit enjt semut lah...

    Tak terpikir!

    ReplyDelete
  31. @Amalina dan Benda Kecil

    Ada tak macam bomoh Indon dlaam cerita kak limah tu?

    ReplyDelete
  32. @Cikli

    Alaaa... Lu pon kenal dia jugak, kan? (eceh)

    ReplyDelete
  33. @pembaris

    Alamak..?

    Itu hanya ilusi lampu!

    (haha)

    ReplyDelete
  34. Husin, Mon Dan Jin Pakai Toncit....

    ReplyDelete
  35. tak..macam bomoh siam yang panggil nangnak tu..

    ReplyDelete
  36. @Amalina

    Incle bukan bomoh siam...

    Tapi bomoh celup!

    Sawadikap!

    ReplyDelete
  37. boleh tau hantu pak gedek balik kampung mana??? :P

    solleyyy...solleyy..

    ReplyDelete