Followers

Friday, April 1, 2011

April 1, 2011

Just obey the sign...
"Pakcik tengah sengkek...!"

64 comments:

  1. join the club uncle..hehehe

    my salary next week baru ada..huhuh..sob..sob

    ReplyDelete
  2. Awal bulan baik bayar cepat!! Jangan tunggu duit dah habis....

    ReplyDelete
  3. err, saya bayar kat sana lah
    hehehe

    ReplyDelete
  4. serius memanjang uncle. rileks2 ok... nak nescafe or tea? rin belanje ;)

    ReplyDelete
  5. muka tension je uncle.. berapa kena bayar tu???

    ReplyDelete
  6. lu prefer mastercard or visa

    ReplyDelete
  7. Uncle makan kat ne ni? Ade nasi dagang dok?

    ReplyDelete
  8. baru satu haribulan dah sengkek.... biar benar ni bro!

    ReplyDelete
  9. woha! satu hari bulan ni.

    ReplyDelete
  10. takpe..video 2 tahun BB@40 tu bakal meletup lepas ni..kalah Justin X Bibir...pakcik kayoooo!

    ReplyDelete
  11. salam bro
    gua kalau makan lepastu nak bayar kena pergi kaunter memang gua tak makan dah tempat tu sampai gua bercicit
    satu hari bulan gaji muka tak puas hati aritu janji macam macam ngan mem..sekarang bajet lari tu muka sengeh semacam

    ReplyDelete
  12. Salam Yob Gedek, kasi muka camtu kat cashier...gerenti dia bagi diskaun, takutnyerrr! Tapi ari ni dah gaji kan, kan?

    ReplyDelete
  13. gedek sengkek? bedek ah!
    bulan birthday kan banyak jimat, dah dapat treats

    ReplyDelete
  14. gedek selalu yg cakap sengkek tu sebenarnya dia kayo.yeay yeay pokcik kayo.

    ReplyDelete
  15. bile sengkek..gaye ikatan rambut hari ni nampak kemas....hahahahahahha...

    ReplyDelete
  16. dah berapa ramai orang ngelat bayar? muka lebih garang dari biasa..ha ha ha

    ReplyDelete
  17. pasar borong ka kedai makan ni...??

    ReplyDelete
  18. muka tukang collect duit hari ni garang gilerrr!!! takut nak bayo.. hehe

    ReplyDelete
  19. muka tukang collect duit hari ni garang gilerrr!!! takut nak bayo.. hehe

    ReplyDelete
  20. Hey gedek!
    This place is what I'm thinking?
    A great day for you

    ReplyDelete
  21. cuci pinggan di belakang.

    heheh~

    ReplyDelete
  22. gantung sign tu kat leher, bro...and walk around the place with a bowl..

    for impact, also use blindman stick

    ReplyDelete
  23. Nak catat dalam buku 555 dulu tak?

    ReplyDelete
  24. kami lagi sedey..allowance tak masuk2 lagi..

    ReplyDelete
  25. pakcik
    nak pinjam the sign sepuloh hari.
    sure makcik kaya pastu..

    ReplyDelete
  26. baru nak mintak belanja. -.-

    ReplyDelete
  27. hello bro sorry only today i saw your comment on my blog.
    i am good hopr you too.

    ReplyDelete
  28. pakchik, sila bayar utk kitorg boleh?
    hehehe

    ReplyDelete
  29. @Cik Pah

    Kita boleh bukak kelab sengkek!

    ReplyDelete
  30. @Kakzakie

    Tak sempat bayar pon dah habis, ni...!

    Hiyss!

    ReplyDelete
  31. @alien

    Sila-sila...

    boleh keep the change?

    ReplyDelete
  32. @catherine-

    Biasanya nescafe... tapi kalau rin nak belanja... Ice blenden Mocca, boleh?

    ReplyDelete
  33. @rATu kEBaYA

    Malu nak bagi tau...

    makan ciput je,,,

    ReplyDelete
  34. @Sutera_suci

    Nasik dagang?

    Mung ingat ni gannu ke?

    Tapi uncle suka nasik dagang ikan tongkol tu...

    ReplyDelete
  35. @Daddy Ziyyad

    Kalau nak meletop... baik biat video X rated!

    ReplyDelete
  36. @MOH KEMBARA

    Kawan berharap, Cashier tu bagi free teros!

    ReplyDelete
  37. @witwit

    'Bedek'? Kamu ni orang mana?

    Sebelah selatan malaya?

    ReplyDelete
  38. @Hantu Kak Limah

    Itu supaya dapat undi kesian...

    Kemas dan kesian

    ReplyDelete
  39. @pembaris

    Kedai makan... baru lepas sarapan!

    ReplyDelete
  40. @h4ni3

    uncle tukang kutip hutang!

    Grrrrrr...!

    ReplyDelete
  41. @Carlos Ribeiro

    Hi carlos!

    It's where I had my breakfast this morning!

    Great day for you too, brother!

    ReplyDelete
  42. @Irwan

    Itu siap boleh dapat untong...!

    ReplyDelete
  43. @DeLancrettLurpak

    Haha!

    Sekurag2nya ada elaun... Nanti dapat juga...

    ReplyDelete
  44. @Sab Buenoo

    Ada hati...!

    Meh belanja uncle!

    Meh!

    ReplyDelete
  45. @rmsa

    Hi Rui!

    How are you?

    Where are you now? UK or Portugal...?

    ReplyDelete