Followers

Saturday, April 2, 2011

April 2, 2011

I'm a SUPER HUSBAND today. I helped my wife spring clean the house..!

58 comments:

  1. wowww.. berkilat2 rumah!
    well done, suami mithali!!

    ReplyDelete
  2. rupe nampak macam tense semacam je tu....

    ReplyDelete
  3. Salam Yob Gedek, Tahniah! Btw, bape kali setahun Yob tolong mesih rumoh nih?

    ReplyDelete
  4. *buat muka percaya.

    :p

    ReplyDelete
  5. : uncle rajin , nnt blh dtg rumah sy plak , kte kemas bersama - sama . orite ?? :)

    ReplyDelete
  6. wah... bestnya, ringan tulang bertambah sayang :)

    ReplyDelete
  7. 1. uncle memang febeles
    2. tu ur coke collection ka?
    3. tu glass cabinet from ikea ka?
    4. sebab tu bini sayang

    ok.habih.

    ReplyDelete
  8. kalau nak jadik double super husband, pi tlg dkt dapur pulak, confirm hebattt!!!

    ReplyDelete
  9. Don't forget the garage!
    A great week for you and your family!

    ReplyDelete
  10. ada tlg jirus pokok bunga skali tak?? ;P

    ReplyDelete
  11. tak biasa kan?keh3...jgn sampai berdarah hidung

    ReplyDelete
  12. erkk.. boleh pecaya ke? ha haha..gurau2 noh...

    ReplyDelete
  13. walupun bro nampak ganas tapi ada ada juga sifat sifat lelaki penyayang tu... gua tabik sepring

    ReplyDelete
  14. erkk..boleh pecaya ke uncle buat cleaning nih? :P

    ReplyDelete
  15. Kalau kain kat kepala uncle tu kaler pink, mestu kiut! haks

    ReplyDelete
  16. ate ni ngapenye cuci rumoh pake macam nak pegi merempit?

    mane mopnye mane?









    bergurau ye kome?


    .

    ReplyDelete
  17. @Jamal

    Terima kasih Ja... Jaa... Jamal..?

    ReplyDelete
  18. @phee ungu

    Bole aje...

    Kamu masak bes-bes....!

    ReplyDelete
  19. @miss nina

    Ringan tulang?

    Dah naik repot tulang dah nih!

    ReplyDelete
  20. @cek chun

    1. Memang!

    2. Ha ah... ya ya...!

    3. Betol betol betol...

    4. Yezzzaaaa....!

    -end-

    ReplyDelete
  21. @DeLancrettLurpak

    Huhuhu...

    Masak is not my thing,la....

    Kerja buroh ok...

    ReplyDelete
  22. @Carlos Ribeiro

    Haha!

    Thank god we don't have a garage...!

    Thanx!

    ReplyDelete
  23. @arryani

    Pokok plastik...

    Tak payah jiros

    ReplyDelete
  24. @pembaris

    Sebab tak biasa tu yg siap bergambar...!

    Haha!

    ReplyDelete
  25. @norh

    Kamu pandang uncle sebelah mata?

    ReplyDelete
  26. @b.r.u.t.a.l.s.o.l.o

    Bukan bro...

    Sebenarnya wa takot bini... (bisik)

    ReplyDelete
  27. @norh

    Tengok background tu.... kan bersinar macam show room?

    ReplyDelete
  28. @Sutera_suci

    Pink....?

    Noooooooooooooooo......!!!!!!

    ReplyDelete
  29. tu rupe penat atau berwajah keselesaan.. selepas berhempas pulas mengemas..

    ReplyDelete
  30. @BonekadalamChermin

    Nak jaga 'rambot cari makan' ni dari terkena habuk!

    Hehe

    ReplyDelete
  31. @rATu kEBaYA

    Tu sebenarnya muka 'kena paksa'!

    Hahaha!

    ReplyDelete
  32. bertuah pn 'gedek'...sgt rajin...sekali sekala ye...
    p/s: dah habis basuh semua pinggan mangkuk, encik?

    ReplyDelete
  33. @Eta My

    Jangan kan pinggan mangkuk....

    Tong gas pon saya basoh!

    Hahaha!

    ReplyDelete
  34. try la pesen aryani uncle...kehkehkeh!!!

    ReplyDelete
  35. pokcik.. saya ternampak dalam almari kaca tu macam tin tin ke apa tu..tin minuman air atau apa tu.. coke ke?

    ReplyDelete
  36. @kella

    Uncle adalah pengumpul tin coke tegar....

    macam2 negara dan macam2 event...

    cool kan?

    ReplyDelete