CLICK!

Followers

Wednesday, May 9, 2012

May 9, 2012


Preeng, preeeennnngg, preeeeeennnnnngggg! (Bunyi motosikal)

Okey, ini adalah contoh entri merapu.

29 comments:

  1. hikhik.bawak motor dalam rumah ke?

    ReplyDelete
  2. lain kali carilah helmet Harley uncle..~ahaha

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Uncle

    boleh pinjam helmet.....

    ReplyDelete
  4. haiya.. apa pasat uncle talak mau ikat itu tali? nanti apa apa hal susah woo..

    ReplyDelete
  5. Hahahahahah! Aduh! Nape merapu mcm nie sekali nie bang?

    ReplyDelete
  6. keh keh keh.
    apa kata kalau uncle gedek pakai tudung? atau selendang yuna? atau serkop maktok? atau tudung siti? tudung bawal? tudung mawi? tudung datuk K? tudung wardina?

    yey! nak tengok uncle pakai tudung. hahaha - idea merepek

    ReplyDelete
  7. baju hujan mana uncle? hujan nie...hehe..

    ReplyDelete
  8. hehehe
    keselamatan diutamakan

    ReplyDelete
  9. tak merapulah uncle....aku baru je belikan ank helmet kura2...utk pastikan keselamatan diutamakan.

    ReplyDelete
  10. Pki la fullface..baru ganaih ankel

    ReplyDelete
  11. Ape motip ni uncle??

    Nk rempit kt mrr2 ke. Jomm!

    ReplyDelete
  12. Pang!Pang!Pang!Bunyi apa?Cuba teka kalau pandai!

    ReplyDelete
  13. Bro... Kalau brani moh le kita race kt trek... Ha ha ha apa barang racing dalam rumah...

    ReplyDelete
  14. haha..uncle mmg hebat merapu

    ReplyDelete
  15. Skymatrix / ElissmieMay 10, 2012 at 10:51 AM

    Salam,

    Kalo uncle nak pakai helmet, pastikan bukan helmet steng or kura2...paling koman cari yang proper open face helmet with visor, cover penuh kepala...full face much better...

    Cuba uncle tengok kat helmet kura2 ada sticker "not for motorcyclist"...tapi ramai penunggang motor kat malaysia pakai helmet tu...alasan sebab murah dan senang...mati pun senang tapi mahal...

    ReplyDelete
  16. semua itam kecuali janggut kaler putih :P

    singgah blog sy & sy nak share something

    nk ajak awk join giveaway mudah:

    Kalau korang nak menang hadiah RM10 & hadiah misteri dari Maxis korang terjah blog shakiddo.com .Setiap hari sehingga 13 Mei 2012 ni, Shakiddo ada buat giveaway. Sy pun dah menang RM10 dalam Giveaway Hazman VS Food Siri ke-2 !!!!! JOM !

    ReplyDelete
  17. bukan selalu2 pun merapu ker? hahahaha..larikssss

    ReplyDelete
  18. salam Uncle, samala mcm helmet saya...kikiki

    ReplyDelete
  19. uncle gian nak naik moto gamaknye... pakai helmet pun jadi la kan.. :)

    ReplyDelete
  20. tungganglah dengan selamat..huhu.. :-)

    ReplyDelete