CLICK!

Followers

Tuesday, May 15, 2012

May 15, 2012


Mak ai! Ini bukan setakat berdebu... ini berkerak!

(Hari ini lepak rumah... layan cuci kereta sendiri syok juga... 'It's a man thing!')

44 comments:

  1. huhu.bape bulan tak basoh tu

    ReplyDelete
  2. tlg cucikan keta kebal sy sekali uncle...pliss.... :p

    ReplyDelete
  3. pergh...berapa lama tak basuh tu uncle. rilek2 sudah antor jer ke carwash

    ReplyDelete
  4. kereta saya pon da berkerak.. lama x basuh.. errr erkkk.. uncle nk tolong basuhkan sekali ke? hikhikhik~

    ReplyDelete
  5. laa igt kan peties
    bila baca baru tahu kete u uncle..ekekeke
    meh sini sambung cuci kete el lak P

    ReplyDelete
  6. hantar ke car-wash pun ok gak tu bro!
    ehehehehe

    ReplyDelete
  7. kereta putih mcm tu lah uncle..mudah nampak kotorannya..

    ReplyDelete
  8. bsh kn kete sy skali bleh? berkerak jg

    ReplyDelete
  9. tolong cuci kete sy gak uncle..

    ReplyDelete
  10. Jeles! Tapi mmg berkerak pun kete abang tu. Euuuwwww!

    =p

    ReplyDelete
  11. kalau en. suami ai, dibebelnya ai.. reti guna tak reti nak basuh, comot secomotnya kereta tu kalau en. suami tak basuh.. hahaha..

    ReplyDelete
  12. bape bukan x cuci nie uncle?

    ReplyDelete
  13. lepak umah semata-mata nak sental kerak tu ker....

    ReplyDelete
  14. Main air ek? Anak2 join sama tak? :)

    ReplyDelete
  15. kereta putih mmg senang berkerak! ahahah...basuhkan sekali kereta saya uncle..:P

    ReplyDelete
  16. kereta putih mmg cepat nampak berkerak...

    :)

    ReplyDelete
  17. dah basuh kereta kat kedai basuh kereta kawan, support dorang ;p hahahahaha

    ReplyDelete
  18. kalau dah berkerak, beli yang baru uncle. hihi

    ReplyDelete
  19. Kete nurul pun sama.. berdebu jer..

    ReplyDelete
  20. hehehe.. basuh uncle..jgn samapi berkarat udah la yerr...

    ReplyDelete
  21. hehehe..basuh uncle..jgn samapi berkarat udah la yer...

    ReplyDelete
  22. aiseh bang, boleh geng la kita.. keta dari putih dah jadik kelabu..celet sikitt.. heee..

    ReplyDelete
  23. basuhkn keta saye skali uncLeeeeeee~~~~

    ReplyDelete
  24. hehe, okay apa. sebab dah dua kali entri bergambar uncle basuh kat car wash. apa salahnya basuh sendiri, nanti petang selesai basuh hujan pun turun... hiks

    ReplyDelete
  25. tolong! tolong!!!


    cucikan kereta saya skali!
    haha

    ReplyDelete
  26. umang aii....!

    berapa tahun tak cuci tu uncle? (hehee)

    ReplyDelete
  27. Assalamualaikum Uncle

    hantar ke kedai jer uncle....

    ReplyDelete
  28. mia penah tgk lg dasyat uncle.dia punyer number plate mmg x nampak terus

    ReplyDelete
  29. erk...sori bro gua paling bosan basuh kete...last2 tengok tepi mesti ada kotor lagi...


    tension2!


    haha!

    ReplyDelete
  30. BIASANYA, KALAU BASUH SENDIRI BARU PUAS HATI BERBANDING BASUH DI KEDAI.. JADINYA, BASUHLAH KERETA SENDIRI...

    ReplyDelete
  31. Unkel cangkung ek amik gambo, ahahahaha

    ReplyDelete
  32. thank you uncle gedek follow kita!
    jemput la kenduri kita 2hb jun nnti di Ampang.
    :)

    ReplyDelete
  33. Eh eh..ankle dok umah kan? Nak cuci keta kan? Tolong cucikan pesawat pejuang saya jygak! Buleh kan? Kan? Kan?

    ReplyDelete
  34. sental kuat2 bagi ilang kerak tu..haha.

    ReplyDelete
  35. rajin ke bro????

    ReplyDelete
  36. tak yah basuh lagi... simpan sampai tukor kaler lain.. hehehe...

    ReplyDelete