CLICK!

Followers

Friday, May 4, 2012

May 4, 2012


Kempen Jom Naik Bas
1) Mengurangkan kesesakan jalanraya.
 2) Mengurangkan pelepasan asap bahan bakar. 
3) Mengurangkan kadar kemalangan jalanraya.

Okey, okey... sebenarnya uncle dah tak mampu tuang petrol..!

(LOKASI: Dalam bas Nadi Putra, Putrajaya)

39 comments:

  1. baru hantar kereta masuk workshop ker???

    ReplyDelete
  2. saye sgt jakun mase naik bus&LRT bulan lepas,nmpk sgt da lame tak guna public transport.hehee
    anyhoo...tahniah cuz uncle naik bus.takziah juga pd poket uncle ;P

    ReplyDelete
  3. tahniah pd uncle..takziah pd poket tu.heheheee

    ReplyDelete
  4. Cantik x bas dia unkel? X penah try, *takut sesat* di putrajaya, kehkehkeh

    ReplyDelete
  5. Nape kelabukan muka org2 kat blkg tu bang? Tkut diorang tuntut royalti ke? Hahahaah!

    ReplyDelete
  6. erkss..uncle kwn tak dgn bangla bangla dlm bas tuh??

    ReplyDelete
  7. comel bas nadi putra ni, mcm belalang =)

    ReplyDelete
  8. Kali ni, misi berjaya setelah last week misi amik gambo dlm bas adalah berbegas.

    Miahahahahaha..

    ReplyDelete
  9. takut nak naik bas sekarang, orang negara luar lagi ramai, rasa macam kita yang pergi melancong. hik3

    ReplyDelete
  10. uncle!! jom jumpa...heheee.patutla macam cam je bus nie :)

    ReplyDelete
  11. huhu.mintaklah ngan auntie..

    ReplyDelete
  12. Nak p mana uncle? Pejabat Perdana Menteri ya? hehehehehe...

    ReplyDelete
  13. Iyeke tak mampu?

    'Nampok beno nipunyeeee...' kata Usop Wilcha. :)

    ReplyDelete
  14. kalo kat kl memang kami suka naik lrt/bus.. sbb malas nk drive pon ya.. also tak biasa spend byk2 utk tol, minyak & parking kat kl tu.. hehhe, byk habis kat situ je kalo pi kl...

    ReplyDelete
  15. Haha... alasan baiikk punya.

    ReplyDelete
  16. alaaa .. tuang la minyak masak pulak. ce try .. bole jln tak?

    ReplyDelete
  17. bau asap sikit2 xper..dolu2 ok jer !!

    ReplyDelete
  18. ke..uncle nak tgk aweks cun or bau hangit bangla2..hahaha..

    ReplyDelete
  19. sistem dah maju,
    mana tempat pun buleh g xper la uncle!

    mcm kami yg kat hulu ni susah la sikit. still tak larat nak tuang petrol gak

    ReplyDelete
  20. amboiii..baek punye kempen dia..:-)

    ReplyDelete
  21. hik3...dlm bas pun sempat posing?

    ReplyDelete
  22. arisha hampir jarang sekali naik bas, makanya arisha agak kesulitan bila tibanya saat menaiki bas hiks.

    ReplyDelete
  23. kenapa gambar dipersekitaran diblurkan??

    ReplyDelete
  24. Nadi Putra 50sen je. Hehe memang jimat. uncle selalu pergi Putrajaya, ada kerja disana ke?

    ReplyDelete
  25. servis dah upgrade ok lah....
    jangan macam zaman bas mini!

    ReplyDelete
  26. Salam Yob Gedek,
    Aikkkk...awal bulan dah...

    ReplyDelete
  27. cool, public transport mmg care

    ReplyDelete
  28. BAGUS.. GUNAKANLAH PENGANGKUTAN AWAM..

    ReplyDelete
  29. uncle, hari tu saya p putrajaya....x jumpal plak ya dgn uncle..

    ReplyDelete
  30. eh eh uncle jd konduktor bas ye,, tingat masa dolu2 naik bas tong fong kat UPM

    ReplyDelete
  31. Acu naik bas kalau nak balik kedah je....malas nak drive kalau balik weekend :-)

    ReplyDelete
  32. nie namanya lestari. oh yeay!
    yok view nie....
    http://lifeyqa.blogspot.com/2012/05/bukan-entri-mencari-jodoh.html

    ReplyDelete
  33. dah lama tak naik bas.. hanya awal bulan 4 hari tu naik bas.. itupun atas urusan rasmi.. hehehe..

    ReplyDelete
  34. Tak suka naik bas sebab ramai PATI!

    ReplyDelete
  35. macam gamba kat negara asing ye dak?
    hehe,

    ReplyDelete