CLICK!

Followers

Tuesday, May 8, 2012

May 8, 2012


Ini bilik membaca uncle. Uncle sendiri yang menyusun buku-buku kesayangan uncle ini agar bilik ini sentiasa kelihatan kemas dan rapi... Bilik ini umpama 'jiwa' uncle...

Okey, uncle tipu... Ini IKEA.

39 comments:

  1. ayu percaya sangat..
    (baca siap mulut terlopong)

    tapi last2 ayu tertipu..

    ReplyDelete
  2. Tahu uncle..kat rumah biasanya kitaorang tak letak price tag almari tuh..hehehehehe..

    ReplyDelete
  3. Hehehehe...tersengih baca ayat2 pendek tu. Mula2 igt nak cemburu tp terperasan tag tu. Pastu baca lak ayat abang smpi abis. Sah! Sah IKEA!

    ReplyDelete
  4. hah!baru nak percaya dah kene tipu!hahahaha...

    ReplyDelete
  5. keh keh keh. nape tak pegi library je. haha

    ReplyDelete
  6. tau da pakcik bohong~keh keh~

    ReplyDelete
  7. iols almost nak kagum tadi...
    hik hik hik

    ReplyDelete
  8. anggap aje IKEA tu rumah uncle :P

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum Uncle

    bercita2 macam tu ...kira ok juga

    ReplyDelete
  10. HA..HA..KELAKAR NYE..MULA2 INGAT CAM BETUL..BILA DAH BACA TIL BWH KATA TIPU JER..MM TERUS GELAK HA..HA..BLOG YG LAIN DR LAIN..TERUSKAN USAHA WAT MUKA MAINTAIN JER TIAP KALI POSE..HE..x3

    ReplyDelete
  11. Kalau tiada ayat yang terakhir tu, kakcik memang percaya itu rak buku Gedek. Jujurnya, kakcik belum pernah jejak ke Ikea. ;-)

    ReplyDelete
  12. uncleee.. plss la.. sy dh kemain percaya masa baca perenggan atas .. haishh .. hahahaha

    ReplyDelete
  13. singgah la kelana square amek gambo pulak

    ReplyDelete
  14. menshoppingkn diri kt ikea ya

    ReplyDelete
  15. KALAU BETUL APA SALAHNYA... MEMBACA JAMBATAN ILMU...

    HEHE SAJA BAGI SEMANGAT UNTUK MEMBACA.. :)

    ReplyDelete
  16. uncle taknak beli rak tu?? uncle kata je, uncle nak dengan buku2 tu sekali.. terus buat bilik membaca kat rumah..(",)

    ReplyDelete
  17. time ni p ikea ramai org tak?? ehehhe

    ReplyDelete
  18. Tak habis2 nak klentong....hehe...

    ReplyDelete
  19. haha.IKEA rupanya.tulah pasal cm tak caya je uncle kemas

    ReplyDelete
  20. hahah!umpama jiwa..la sangattt..

    ReplyDelete
  21. tgk gambaq pun den tahu uncle tipu
    umah uncle xde cam ni pya..wakakakaka
    tp xpe at least ada hati nak berumah cam ikea tu nice!!!

    ReplyDelete
  22. dah nampak price tag pun pun boleh terperdaya lagi. ceh uncle!!

    ReplyDelete
  23. kagum r dg uncle..siyes saye xde keyakinan nk ambik gmbar sniri kat luar.segan.haha,salute uncle!

    ReplyDelete
  24. dah nak percaya dah tadi..iskh uncle nie

    ReplyDelete
  25. bilik yg uncle tipu tu.. bilik idaman kita...

    bestkan kalau dapat bilik gitu?

    ReplyDelete
  26. Ahahaha, memula percaya sgt, suspek tol ngan unkel, last2 tertipu daaa.... Hiks

    Jaoh unkel cr ilham... :)

    ReplyDelete
  27. Baru nak puji..last2 ngaku jua dia akhirnya. So, x jd la nak puji. Wakaka

    ReplyDelete
  28. Library saya kat rumah lebih 'kemas' dari IKEA punya.

    ReplyDelete
  29. terang2 tahu tipu sebab tak kan galas beg dlm bilik :p

    ReplyDelete
  30. kalo umah uncle pon saya caya lahhh~ hehehehe

    ReplyDelete
  31. haha dah agak dah tipu..ayat pun spec karangan upsr tu..kikiki

    ReplyDelete