CLICK!

Followers

Tuesday, February 28, 2012

February 28, 2012


(PNM!) Menunggu ketibaan pelumba Le Tour de Langkawi 2012 di Pandan Indah dari Ayer Keroh dalam peringkat 5 perlumbaan. Ha? 'PNM!' tu apa? 'Panas Nak Mampus!'






Entri ini sebenarnya menyahut cabaran sudipVSsenduk, dalam komen dia semalam. Uncle sempat headbangging kat depan pentas mini rock band tu... tak nampak, eh?

36 comments:

  1. new word..Panas Nak Mampus..haha..

    yg penting puas uncle.. ^_^

    ReplyDelete
  2. Baik-baik masa basikal tu lalu uncle! Ikat rambut sanggul elok2 jangan kasi terbang.

    ReplyDelete
  3. sanggup uncle tunggu panas2 cenggitu??? ahaha...boleh migrain tau..hihi

    ReplyDelete
  4. Salam Yob Gedek dari cold Istanbul,

    First, first komen!

    Tulah nampak panas nak mampus tuh! Tapi akak kat Istanbul sejuk bebenor, salji fresh baru turun sejak semalam. Kat luar dah memutih! Enjoy your outing!

    ReplyDelete
  5. uncle, SNM tu sejok nak mampus hehe
    uncle2 hahaha

    ReplyDelete
  6. Hehe... panas nak mampus...

    PNM - Penangan naluri menteri...

    ReplyDelete
  7. saya suka Le Tour De Langkawi!
    tapi tak sempat tengok satu pun lagi...huhuhuuu

    ReplyDelete
  8. LNM... hahahaha..

    LNM tu apa?
    LAWAK NAK MAMPUIH...hahaha..

    jgn marag uncle G...

    senyum sikit2 xpe..jgn snyum memanjang..hahah

    ReplyDelete
  9. steady la uncle...
    tak cair kulit muka tu takpe... heee~ saya takot cair mekap, heeee~

    ReplyDelete
  10. mana gambar basikal nya? hope dalam entri esok ada. ~haha

    ReplyDelete
  11. nampak! nampak! cool...

    tak terasa PNM pun sbb skodeng dr tingkap ofis & di selubungi dingin aircond YORK 16 darjah celcius



    Tq Uncle Gedek!

    ReplyDelete
  12. lenkali pakai topi la pokcik.. =)

    ReplyDelete
  13. jom pindah.. vienna sejuk. hihi

    ReplyDelete
  14. PNM tu nasib bek tak rentung kulit..

    ReplyDelete
  15. mujur PNM, bukan PDS (PANAS DAN SEJUK).. hahahhahaha
    lari..

    ReplyDelete
  16. kat perlis ni pun PNM jugak uncle.. haha.. sampai selsema saya dibuatnya..

    ReplyDelete
  17. peminat basikal ke peminat rock ni yob hahaha.. saya tak boleh la goyang2 kepala..takut pitam !

    ReplyDelete
  18. finally dapat drop kat cnie..
    HYE UNCLE....LONGTIMENOSEE :p

    ReplyDelete
  19. Uncle..i wanna see you shoot an apple off your head. Amacam??

    ReplyDelete
  20. tahun ni tak tengok pun le tour~

    ReplyDelete
  21. Dah tahu PNM awat dok tercegat baguih kat situ....

    ReplyDelete
  22. (PTH!) Terserlah keterujaan di muka Uncle..


    'PTH!' tu apa? 'Pergh Teruja Habis!'

    ReplyDelete
  23. pergh....tgh panas2 melantun mcm tidak lah rasa nak bergambo... apasal uncle tak bergambar di tempat redup dan berlatarkan trak jalan laluan LTDL. kan kurang rasa panasnye...

    ReplyDelete