CLICK!

Followers

Wednesday, February 22, 2012

February 22, 2012



Putar, putar, putar... jumpa tempat sama! Putar, putar, putar... jumpa tempat sama! Daerah ini sepatutnya dinamakan Putarjaya...! ~Huh!





Sangat kontras! PUPEL LIYANA kata muka uncle ni kejam tapi tidak sampai membunuh. Tapi NAZIRAH a.k.a NAZ pula kata muka uncle ni muka innocent...  Tak apalah... yang sah-sahnya ramai yang sependapat yang muka uncle ni memang muka tembok... Terima kasih review, ya? ~ Jom group hug? (Depa tangan, teleng kepala...)

52 comments:

  1. putarrrrrr halim putar...
    ingat uncle masuk roda impian td..

    ReplyDelete
  2. Sebelum masuk Putarjaya ni uncle baca tak font saiz 8 kat signboard "Sila pilih exit yang anda suka"

    ReplyDelete
  3. amboi.. uncle kalau nak ke putrajaya roger kita baru la tak putar2 satu putrajaya hehehe..

    ReplyDelete
  4. ok je kalau unkel nak isytiharkan semula... hahahaha

    ReplyDelete
  5. uncle wat pe kat putrajaya?? kalau sampai kat putrajaya, calling2 lah sy... sy sedia menjadi penunjuk jalan yang benar buat uncle... ngeh3x...

    ReplyDelete
  6. Salam,
    Uncle, putarjaya ok lagi ... jangan putarbelit

    ReplyDelete
  7. hahaha..putar putar putar kaki mengayuh.


    teringat lagu abang beca lak..


    kalau sy x kenal uncle sy rs uncle nmpk garang huhu

    ReplyDelete
  8. iols juga penah sesat - masa mula2 ke putrajaya...

    ReplyDelete
  9. haha~ muka tembok....try la uncle senyum sikit bile bergambar....sikit je...try sekali je.......atas permintaan ramai ni...pleaseeeee

    ReplyDelete
  10. x pecah2 lagi jerawat gatal tu uncle?????

    ReplyDelete
  11. hehehe..uncle pon boleh sesat..

    ReplyDelete
  12. uncle, boleh jumpe, saya kat presint 5, leh amik gambar lagi utk stok entry besok, hahahha...

    ReplyDelete
  13. ghomah teman sejak 2007 ni..
    mmg berputor yeop!

    ReplyDelete
  14. aiyok group hug. kelakarlah uncle ni.hoho.


    betol tuh.wan pon selalu sesat kat putrajaya

    ReplyDelete
  15. yg penting kalau tgk muka uncle jantung saya berdebar. dulu la! hahaha!!!

    uncle blushed eh?

    :p

    ReplyDelete
  16. juz nak kata , uncle ni hensem semula jadi..

    ReplyDelete
  17. Tersenyum sedikit bila baca blog ini di saat sedang duka.

    ReplyDelete
  18. Setuju!!! Memang saya pun berputar putar balik balik sampai precint yg sama! haha

    ReplyDelete
  19. Kakcik yang selalu ke Putrajaya pun kadang2 berputar2 juga!

    ReplyDelete
  20. Salam Yob, lain kali jadi Putar Alam! Alaa bukan besor sngt Putrajaya ni!

    ReplyDelete
  21. puterjaya....yeah. putar2 sampai berjaya.

    ReplyDelete
  22. alamak terbuat entry pasal blogbeginatforty la pulak.

    http://adaberada.blogspot.com/2012/02/blog-kreatif.html

    ReplyDelete
  23. kelas idea lu bro. maybe the biggest roundabout in the world tu.
    gua ingat tadi siPUTRAJA

    ReplyDelete
  24. Sgt betul cadangan tu bang.lagilah utk yg dtg sesekali je mcm saya.Cyberjaya pun mcm tu.

    ReplyDelete
  25. haha muka uncle ni kejam?adess... >_<

    ReplyDelete
  26. betol sangat2... nyampah nak cari tempat kat sini... gps pon jadi pening..

    ReplyDelete
  27. muka uncle muka tak leh blah...hehehh

    ReplyDelete
  28. takpe jumpa tempat sama putar tang mana pon..jgn putar belit udah =.=

    ReplyDelete
  29. Macam hotel california, boleh masuk tak boleh keluar. selalu gua terkena kat situ uncle.

    ReplyDelete
  30. salam.
    hai pakcik encem. (encem ke???!!)
    (>.<)

    ReplyDelete
  31. putar alam laa sedap sket ;p shah alam pulak negeri bulatan ;p roundabout tak habis2..

    ReplyDelete
  32. hahah mesti putar2 ni sebab tu jmpa tempat sama ..

    ReplyDelete
  33. putrajaya, saya dan sesat..memang tak dapat dipisahkan..kalau masuk putrajaya..mesti sesat..walaupun kawasan tu dah 4 5 kali pergi..menyampahss..huhu

    ReplyDelete
  34. YE BENAR TU.. MASA MULA-MULA PERGI DULU SAYA PUN BERPUTAR DI TEMPAT YANG SAMA.. KAT SITULAH..

    ReplyDelete
  35. PAKCIK GEDEK PUTAR PUTARAJAYA SAMBIL KEPALA BERPUTAR DI PUTARAN RAUNBAOUT

    ReplyDelete
  36. uncle...


    uncle bergmbr di roundabout paling besar di malaysia...yeyeye

    ReplyDelete
  37. putaralam pom bole... kasi abeh minyak... kasi isi..kasi putar lagik... hopefully kepala uncle tarak putar baca ini komen putarjaya...hehehehhe

    ReplyDelete
  38. haha bg sy muak uncle ni feelingless dlm semua keadaan tp uncle ttp rock sejati gitu :)

    ReplyDelete
  39. putarjaya.. kalau putra jaya..kalo ujungnya alam..jadi putar alam laks..hahaha

    ReplyDelete
  40. betul lah uncle! hehehee
    ini jalan saya lalu pi kerja tiap2 hari ni... kita kasi putar!!

    ReplyDelete
  41. betul lah uncle! hehehee
    ini jalan saya lalu pi kerja tiap2 hari ni... kita kasi putar!!

    ReplyDelete