CLICK!

Followers

Saturday, February 25, 2012

February 25, 2012


Misi: Melamar Puteri Gunung Ledang... "Di mana pula uncle nak beli hati nyamuk ni..?"

37 comments:

  1. Puteri gunung ledang xnak hati nyamuk dah...dia nak hati anai2..ce uncle cari kat pokok blakang tu..hihihi

    ReplyDelete
  2. beli ubat nyamuk je uncle..kihkih..dah tentu byk nyamuk dpt nnti

    ReplyDelete
  3. KALAU JUMPA JANGAN LUPA KIRIM SALAM.. ;)

    ReplyDelete
  4. ce carik kat pasar besar selayang...ade kot jual...hahahaha....:P

    ReplyDelete
  5. Salam Yob Gedek,

    Melamar utk sapa? Diri sendiri ke utk Sultan memana? Mem ikut tak?

    ReplyDelete
  6. uncle...kt kmpung sy pej kesihatan buat announcement petang semalam...kawasan suspek denggi.... boleh la dtg sini kutip hati nyamuk...ekekekeke...

    ReplyDelete
  7. kalau uncle perasan bebetul... tepi kanan dekat telinga ada pompuan melayang... perghhhhhhhhhhhh....

    ReplyDelete
  8. tak perlu beli uncle. umpankan je body kat dlm semak samun waktu maghrib....hehehe

    ReplyDelete
  9. uncle, di situ adelah kampung saya...

    Hati nyamuk ade jual di gerai No.3... ^___^

    ReplyDelete
  10. Hehehe, jauhnye berjalan *nek kete la* :D

    ReplyDelete
  11. uncle..kirim salam kat nenek kebayan sekali..hehe

    ReplyDelete
  12. uhhhh uncle kat tangkak ea......esok jam 6 pg mama nak ke soromban pulak..lau tak leh gather2 kat mamak @ tangkak..huhuhu

    ReplyDelete
  13. lady x suke tmpt yg uncle duk tu.. :(.. ade kenangan pahit maung tension serabut serabai di situ..

    ReplyDelete
  14. nak berapa dulang tu..?? jumpa hantu puteri gunung ledang baru padan muka.. hahahaa...

    ReplyDelete
  15. Tak Yah,

    Sudah tentu Puteri dah tua bangka..hehehehehe

    ReplyDelete
  16. kedai kak peah ada jual kot ..hhahahaha

    ReplyDelete
  17. ada di jual kat sini hati nyamuk tu uncle. haha

    ReplyDelete
  18. kem salam kat putri gunung ledang tu ye uncle~~ :p

    ReplyDelete
  19. owh dah ada papan tanda ye kat sana?

    ReplyDelete
  20. Hati nyamuk tak de, hati lembu adalah.Nak? Ni utk abg Gedek.
    http://scarlettj1.blogspot.com/2012/02/aku-baru-mengendapbest-woo.html

    ReplyDelete
  21. tak pernah pergi gunung ledang! teringin gak tengok puteri nya...heheheee

    ReplyDelete
  22. wow besar hajat uncle tu...anyway gud luck ler...hee...

    ReplyDelete
  23. gua dapat 'dayang2' pun cukup ahh...hehe

    ReplyDelete
  24. da nak sampai segamat da tue...yoklaa drop cne uncle..hehe

    ReplyDelete
  25. beli punya PGL x mo uncle..hehee

    ReplyDelete
  26. Apalah selera puteri gunung ledang?Hati nyamuk?Takde klas... mintaklah emas ke intan ke

    ReplyDelete