CLICK!

Followers

Wednesday, February 1, 2012

February 1, 2012


Cuti Hari Wilayah,
Anak-anak semua ke sekolah,
Tinggal hanya kami berdua di rumah,
Terasa umpama pengantin baru 'pulak' dah...

72 comments:

  1. dah kibar bendera wilayah ke belum tu?

    ReplyDelete
  2. Wah3~ heee. Selamat pengantin baru uncle! hik3

    ReplyDelete
  3. berpengantin sepanjang harikah?

    ReplyDelete
  4. selamat bercuti.... anak kita cuti sama2 ngan kita... :P

    ReplyDelete
  5. cuba sekali sekala cik puan pulak depan uncle kat background, stail x?ekekeke.

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Uncle

    boleh bantu isteri masak sedap2...

    ReplyDelete
  7. apa lagi di tungu
    mulakan operasi sekarang

    ReplyDelete
  8. aiyooo..seriusnye muka isteri uncle..patot laa secocok..hehe

    ReplyDelete
  9. ada butang like tak? kalau ada nak klik berkalikalikali..hahaha! Selamat Hari Wilayah utk uncle dan aunt lina!

    ReplyDelete
  10. Salam,

    Feeling Pengantin? Ishhh..background kena di katil ler? hehehehehe

    ReplyDelete
  11. Situasi yang sama di rumah kakcik. Tapi abang asyik tidur, kakcik sibuk di dapur dan ngadap laptop. :)

    ReplyDelete
  12. seronoknya bersantai di rumah, oklah tu rasa pengantin baru, hehe

    ReplyDelete
  13. waaaaaaaa.....aummmmmmm!!! kekkekekekeke

    ReplyDelete
  14. mendalam maksud tu uncle ^^ kihkih

    ReplyDelete
  15. wah ..baru nampak orang rumah kat situ...blogging gak ke??

    ReplyDelete
  16. Hai uncle. Takpa buat pahala. Har har har

    ReplyDelete
  17. pengantin baru...gua ingt tadi yg depan ni robot yg belakang tu kontroler hahaaa

    ReplyDelete
  18. Boleh la abg gedek main kejo2 dan tapok2....hehe..

    ReplyDelete
  19. apa lagi, gi lah honeymoon uncle !! Haha

    ReplyDelete
  20. jeles dgn org yg cuti rini..huaaa..nk cuti jugak!

    ReplyDelete
  21. pengantin baru?
    sorang dok menghadap komputer sorang menghadap hp..

    hahhahahaha

    ReplyDelete
  22. buleh le menambah lagi.. hehehe.. slamat pengantin baru.. huhuhu..

    ReplyDelete
  23. kalo rs pengantin baru
    rs2 ape yg mende paling yg ditunggu2 oleh pengantin baru..lalalalala

    ReplyDelete
  24. ANAK2 BERSEKOLAH HARI WILAYAH?

    ReplyDelete
  25. wah apple tu.....

    selamat bercuti hari wilayah.

    ReplyDelete
  26. sama ngan saya uncle!
    tapi husband dok sibuk dengan repair kereta customer, tak sempat nak bermanja-manjaan! heheheeee

    ReplyDelete
  27. hahaha....double meaning nie.Sempoi uncle..

    ReplyDelete
  28. Tambah lagi satu anak la uncle

    Ooopps!

    ReplyDelete
  29. wah wah waaaah..
    berdua di rumah..
    sungguh seronok lah..
    tumpang happy lah..

    ReplyDelete
  30. sehari okeyla..besok2 anak2 dah takde..lengang terasa rumah..
    kann.. =p

    ReplyDelete
  31. Uncle..

    You are so IMBA!

    salam ziarah dari blogimba.blogspot.com

    ReplyDelete
  32. tadi tiba2 saya nampak gambar uncle senyum2. hehehe..rupanya mata saya yang salah ;p

    ReplyDelete
  33. hai uncle!
    wah lame x jengah sini.huhuu..
    muka samee je..

    ReplyDelete
  34. wow!!!
    kena selalu terapkan, bawaha setiap hr adalah hari pengantin baru!

    ReplyDelete
  35. amboiii..rasa pengantin baru yek??

    Klu mak plak, tinggal berdua2 gitu~TERASA SUNGGUH TUA KITA BERDUA YE BANG..abis dah anak2 takde dlm umah ni hah!

    Ekekeke..

    ReplyDelete
  36. takkanlee pengantin baru sorang di belakang sorang nun di depan... dekat2 le baru intim sikit

    ReplyDelete
  37. tak macam pengantin baru pun... tak dok dekat2, pegang2 punn... haha..

    ReplyDelete
  38. Salam,
    Auntie tu tengah berbloging ke?

    ReplyDelete
  39. apa lagi bro tak reti2 ke....


    hahaha!

    ReplyDelete
  40. selamat pengantin baru uncle gedek!! Hahaha bunga manggar letak kat mana?

    ReplyDelete
  41. selamat pengantin bru uncle ^^"

    x buat majlis ka? heee~

    ReplyDelete
  42. haha comel! comel! suka la tengok gmbr yg wife uncle ngan uncle. haha

    ReplyDelete
  43. dalam maksud pengantin baru tu...keh3

    ReplyDelete
  44. berkejaran serata rumah, baru la macam pengantin baru.

    ReplyDelete
  45. untuk beberapa jam seterusnya rasa sunyi tanpa anak2.. peluang yang jarang dapat..

    ReplyDelete
  46. pengantin sibuk update gambor sanding di pesbuk?!!!

    ReplyDelete
  47. saya pulak terasa bujang sbb dua2 bkn org wilayah. haha.

    ReplyDelete
  48. suka gambar nie.. jadi pengantin seharian yer uncle..takpe..feeling pengantin selalu pun takpe =)

    ReplyDelete
  49. kusyuknye aunty main laptop kat belakang..

    ReplyDelete
  50. apa lagi uncle?
    apa lagi uncle?
    apa lagi uncle?



    *gema

    ReplyDelete
  51. Hai lena, jaga-jaga sikit ngan gedek tu, bila tak de orang lain kat umah
    : )

    ReplyDelete