CLICK!

Followers

Tuesday, February 21, 2012

February 21, 2012


Ke mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi... Anak gadis uncle suka lakar-melakar sama seperti uncle. Bezanya, uncle lakar di dinding tandas. (Termasuk sekarang...)

60 comments:

  1. Selain ke nasi, Ada gak tumpah ke luar pinggan... Kekekeke

    ReplyDelete
  2. hahahhaha ooo vandalisme yekk ckp ngn acik cleaner

    ReplyDelete
  3. o0o0o0o0...dah tau dah kerja sapa yg rajin lukis kat tandas tu...hehehehe

    ReplyDelete
  4. owhhhhhhhhhhh..dia nih salah sorang vendalisme yg suka conteng2 dinding toilet tu heh!!


    Mari kita tangkap diaaaaaaaaaaaaa....

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum Uncle

    ada kalanya kuah tumpah ke roti canai banjir...he he (sebab pagi tadi makan roti canai banjir)

    ReplyDelete
  6. ooo uncle yg contiang contiang kt tandas selama ni eh
    ni kes vandalisme
    report kat pihak yg berwajib
    hahahahaha

    ReplyDelete
  7. kihkihkih...makan mee kuah pun sedap ..

    bagus betul anak uncle nk ikut jejak uncle kan? sll anak2 tk suke ikut jejak mak ayah dia

    ReplyDelete
  8. vandalisme?

    hehehe..

    bagus...! anak dara uncle mmg berbakat

    ReplyDelete
  9. conteng tandas??tandas rumah ke tandas awam?kalo awam kes vandelism dah tu.heheheh

    ReplyDelete
  10. haaaaaaaaa ini la senior gengterisme....hahahahaha....

    ReplyDelete
  11. dinding tandas??

    kalau kat public toilet tu..kerja uncle ke?? ish3..

    ReplyDelete
  12. Nasib baik bukan mangkuk tandas..hehe~~ :p

    ReplyDelete
  13. TAK KEMANA TUMPAHNYA KUAH DAL KALAU TAK KE ROTI CANAI. LAGI BANJIR LAGIII SEDAP!

    *ALAMAK TERBIG CAPS PULAK!

    ReplyDelete
  14. Ape nie bang? Sketch idea kat dinding jamban? Adehh!

    ReplyDelete
  15. lakar di dinding tandas? tandas awam kah?

    ReplyDelete
  16. uncle suke conteng dinding tandas?
    tragis tul hobi uncle nih..

    ReplyDelete
  17. ohhh..patutlah banyak kat public toilet conteng2..lalalariksss

    ReplyDelete
  18. first time singgah blog uncle ! hahaha uncle ni sangat kelakar .. teruskan update ye ..

    ReplyDelete
  19. ngeh ngeh ngeh..elok laaa tu bapak borek anak rintik..

    ReplyDelete
  20. lakar...atau zakar?


    haha!
    sory bro kelucahan melampau!

    ReplyDelete
  21. conteng dinding tandas?? erkk guna apa tu.. takkan la crayon lak kot.. haha..

    ReplyDelete
  22. cantik sketch dia. kalah lukisan saya.

    ReplyDelete
  23. gedek http://suzuran89.blogspot.com/

    promosi blog ko, sorrylah ye komen cik ina panas skit kat situ.

    ReplyDelete
  24. ahah memang ikut ayahnya lah jugak =)

    ReplyDelete
  25. ala-ala cantiknye lakaran tu :)

    ReplyDelete
  26. kena pasang cctv dalam tandas.. tangkap sape2 yg conteng kat dinding tandas tu.. ahaks..

    ReplyDelete
  27. nasib baik kuah jatuh ke nasi... kalau ke lantai guano uncle?

    ReplyDelete
  28. Sy igt nk panggil uncle lakar kt dinding tandas umah sy la. gbr mickey mouse ke XD

    ReplyDelete
  29. semoga jadi seniman yg berjaya. dari pandangan mata mmg ianya nampak tak berseni, tapi kalau picasso (jika dia hidup lagi)tgk, kompom amik jadi anak murid

    ReplyDelete
  30. ayu dok gigih nak tau pekerjaan uncle..
    part lukis dinding toilet ala2 budak nakal..
    entah2 uncle nie pereka!!! jeng2..

    ReplyDelete
  31. wahwahwah masih melakar dinding tandas ek ;)

    ReplyDelete
  32. genetik melakar tu namanya~

    p/s: itu gambar cincin smiley lah uncle.. kalau pakai baru nampak 'smile' nya... mcm nih... ;)

    ReplyDelete
  33. Salam Yob, selain ke nasik, tumpah ke baju pun selalu! Yob ke yg tulih:'Gedek was here!' kat bus stop Istanbul?

    ReplyDelete
  34. Mesti lukisan uncle terketar ketar especially masa tengah meneran errgghhhh... harhaarhar!

    ReplyDelete
  35. hahahha...
    uncle ni top ar..
    siap masok 9gag aritu..
    hihihhi

    ReplyDelete
  36. yang kat dinding toilet perempuan tu uncle jugak ke yang buat? O.O

    ReplyDelete
  37. darah seni mmg gitu kan uncle..

    ReplyDelete
  38. ekekek darah seni nieee ..
    uncle punn penuh seni ;)

    ReplyDelete
  39. Oooooo.. jadi no phone yg dlm tandas pompuan tu, uncle punya la ye?
    Amboi amboi ambooooooiii...

    ReplyDelete
  40. lepas ni kalo jumpe tahu la siapa punya kerja

    ReplyDelete
  41. Amboi uncle. Mencurahkan seni di tempat yang very unlikely.

    ReplyDelete
  42. nanti nak mintak uncle buat sketch karikatur muka saya, boleh? :P

    ReplyDelete
  43. haha kantoilah uncle suka menconteng dkt dinding tandas.hehe:P

    ReplyDelete
  44. dinding tandas? mesti dah macam mural kan? heheheee

    kreatif anak uncle!

    ReplyDelete