CLICK!

Followers

Tuesday, November 30, 2021

November 30, 2021



Uncle punya stok 'dadah' dah sampai... 

Kalau setakat bekas besar ni... 

Beri uncle 30 minit... 

Krup krap krup krap... rempeyek tinggal sejarah...!













34 comments:

  1. wak pun sukak rempeyek ., nyum2

    ReplyDelete
  2. lepas siap makan, ada jadi apa2 tak uncle? eheheh

    ReplyDelete
  3. 30 minit tu dulu....
    sekarang silap haribulan kacang terselit celah gigi

    ReplyDelete
  4. Fuh rempeyek,memang habis saya makan kalau dapat ni.

    ReplyDelete
  5. sama la kite uncle, hantu rempeyek kacang tanah.. sekali hadap bole abis

    ReplyDelete
  6. Maknanya kena beli 30 balanglah untuk stok sebulan

    ReplyDelete
  7. Setakat besar tu, berikan saya 25 minit. hehehe.. nak rempeyek

    ReplyDelete
  8. rempeyek ni bahaya..rahang kebas pun masih boleh ngunyah lagi uncle.. syok makan rempeyek..aduh.

    ReplyDelete
  9. Len kali order lebih ishh ishh tak hengat kengkawan haha

    ReplyDelete
  10. Aduh memang ketagih kalau dengan dadah tu

    ReplyDelete
  11. Lain macam stock dadah uncle tu...

    ReplyDelete
  12. Kalau saya, masa yang diperluykan kurang dari 30 minit, Uncle..hihihi

    ReplyDelete
  13. jajan yang nyaman tu uncle..

    saya pun boleh habiskan dalam masa yang singkat

    ReplyDelete
  14. ni kalau makan berjemaah jangankan 30 minit. 30 saat pun tak sampai uncle!!Ha3

    ReplyDelete
  15. Kalau dah sedap sangat memang laju je habis..
    Mau 15minit habis dah..haha

    ReplyDelete
  16. Uncle kenal mana2 pusher ke? DM Cepattt hahaha

    ReplyDelete