CLICK!

Followers

Sunday, November 14, 2021

November 14, 2021



Rasa macam dah 100 tahun tak menonton wayang di pawagam. 

Bagaimana malam ni? 

Jadi atau tidak?

(Yalah... orang tua tengok hero tualah...)











24 comments:

  1. selamat menonton wayang! jangan lupa beli popcorn!

    ReplyDelete
  2. Macam terdengar background muziknya tu, uncle 😆

    ReplyDelete
  3. Wak pun dah berkurun tak masuk panggung wayang gambar (pawagam)

    ReplyDelete
  4. saya pun lama dah tak pergi tengok wayang uncle..tak tahulah kenapa...rasa malas saja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang... kat rumah muvi online pun banyak....

      Delete
  5. wah... tgk ceta apa mlm td uncle? hehehhe

    ReplyDelete
  6. Dah tak tau apa cerita terkini kat wayang. Update please Uncle hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uncle pun sebenarnya ketinggalan zaman dah... hahaha

      Delete
  7. saya last tgk sebelum PKP3 dulu kot, tak igt plak cerita apa.

    ReplyDelete
  8. hahahha....tak akan sampai 100 tahun

    ReplyDelete
  9. KIta pun sama Uncle, lama tak nengok wayang.. tapi J.B tu menmanggil plak hahaha

    ReplyDelete