CLICK!

Followers

Monday, November 29, 2021

November 29, 2021



Hah! Eloklah tu...

Dengan nombor pendaftaran sekali dia sembur dengan cat hijau...! 

Nasib baik tak disembur lampu brek sekali. 

Baahaha...!













25 comments:

  1. Org selalu ckp mak ko ijau... Ini kereta ko ijau pulak

    ReplyDelete
  2. releks arr uncle, ni kete parti, kalo letak logo bulatan putih kat pintu dh kira vvip 😅😅

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oooo... macam kereta kebal & Jet parti tu? heheheh

      Delete
  3. Hahahahah.. ke agaknya dia dah tutup dgn masking tape tu uncle.. hahah🤭

    ReplyDelete
  4. warna hijau tengah inn sekarang uncle...
    sana sini tengok org ootd baju warna hijau...

    ReplyDelete
  5. adoi kena tahan dengan JPJ nanti kan susah

    ReplyDelete
  6. Kalau dengan lampu brek kasi hijau jugak, tu kira mandi cat..bukan sembut cat 😆

    ReplyDelete
  7. hahaha. glow in the dark ke apa tu.

    ReplyDelete
  8. harus kene saman ngan JPJ kalau macam ni

    ReplyDelete