CLICK!

Followers

Tuesday, November 17, 2020

November 17, 2020



Alahai yang tukang pasang ni pun satu... Dah senget sampai 90 darjah takkan tak perasan? Siap dah skru lagi. Nampak sangat buat kerja tak ikhlas. Lepas tu takkan tiada orang atasan yang datang selia? Aduh...!














14 comments:

  1. diorang semua work from home, bila check kat google street elok lagi. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha... ok, marilah kita berbaik sangka... hehe

      Delete
  2. tak perasan la kot selagi xtertanggal penanda tu.hehe

    ReplyDelete
  3. Laa uncle tak tau lagi ke?
    Itukan norma baharu.

    ReplyDelete
  4. sabojela..uncle..mcm tu pn buleh ^_^

    ReplyDelete
  5. Laa uncle tak tau lagi ke?
    Tu ikut norma baharulah.

    ReplyDelete
  6. Mcm disengajakan je tu uncle... sengaja menguji pandangan mata org yg memandangnya... hehehe

    ReplyDelete
  7. Dah uncle lak terpaksa membebel.. hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Betol tu Acu... Kalau tak, takde la pulak modal uncle nak update blog! hahaha

      Delete