CLICK!

Followers

Wednesday, November 18, 2020

November 18, 2020



Ehem... Kawan-kawan sila cemburu, ya... 

Uncle sudah terima buku TERKAITNYA KITA hasil karya SYAZ EYM. Nampaknya uncle kena siapkan kopi, lunjurkan kaki dan luangkan masa bersendirian untuk menghayati buku sulung Syaz ni... Tahniah buat Syaz! Nak tahu lebih lanjut? Sila klik di > SINI <.

















16 comments:

  1. Awwww shuweet lah uncle! Terima kasih uncle, selalu support saya, semoga terhibur, maaf atas kekurangan dalam cetakan buku tu ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi Syaz lupa bagi tandatangan comel satu! huhuhu!

      Apa pun terbaik Syaz....!

      Delete
  2. wahh uncle da beli ye..bguih.pantas! hehe

    ReplyDelete
  3. Tahniah Uncle. Banyak membaca, luas pengetahuan, tinggi imaginasi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul... Tua-tua ni uncle kena rajim membaca...

      Delete
  4. Wah! best lah dah dapat.
    Acu terlepas yang 1st batch

    ReplyDelete
  5. Kakmim punya baru selamat landing hari ni... hihihihi

    ReplyDelete
  6. ok uncle..shida blm lg start nk maraton..
    kena bg satu hari special utk baca novel ni..
    haaaa baru feel gitu..
    mcm uncle la..buat kopi..lunjur kaki..sandar atas sofa..
    pastu ape uncle..tidoo ehhh ..hahahaaaa ^_^

    ReplyDelete