CLICK!

Followers

Thursday, June 28, 2012

June 28, 2012


M. Gedek...?

78 comments:

  1. hahaha.. dah macam hero filem Tamil lak saya tengok.. ;)

    ReplyDelete
  2. M. Nasir version 2.0

    ReplyDelete
  3. uncle potong rambut ker huwaaaaa tidakkkkkkkkk

    ReplyDelete
  4. saya pun nak beli ubat yang boleh menghitamkan rambut dan misai tu ..

    ReplyDelete
  5. dag dig dug jantung hati bila tgk bro dgn appearence baru... new look bro

    ReplyDelete
  6. perrgghh...tanam rambut!?heheeheh ~

    ReplyDelete
  7. wow.. inikah bron palare yang disebut-sebut itu?

    ReplyDelete
  8. ingatkan m.nasir dh buat self portrait tadi!

    ReplyDelete
  9. macam dato M.Nasirrrr laaaaaa.
    hehehehe!

    ReplyDelete
  10. m.Pasir

    tanya sama itu but but

    ReplyDelete
  11. Yu Nam hair, moustache & beard care kah? Rupa poster yg tampal dkt notis board balai polis pun ada jugak, hihihi handsome bro, handsome...

    ReplyDelete
  12. Salam Yob Gedek,
    Bior betik?
    Ker ni pelanduk 2 seropa, ker baru gi set rambut?!!!
    Ohhh photoshop yaaa?

    ReplyDelete
  13. M.Gedek? Hehe.. memang kena btl rambut tu dgn uncle.

    ReplyDelete
  14. HELLO MR. M. GEDEK! cun jugak kalau rambut uncle mcm ni

    ReplyDelete
  15. heheh,mungkinkah akan terjadi? :) bukankah uncle dan gunting ibarat anjing dan kucing( abaikan kartun cat n dog..:P) .. smart jugak uncle rambut gitu,hehhe

    ReplyDelete
  16. sebijik !! tang misai je spoil sebab SENGET hahaha

    ReplyDelete
  17. waaa..sebijik la uncle...kerut tang dahi tu yang mahal..kerut sikit lagi memang orang kata adik beradik da nih..

    ReplyDelete
  18. Cam sipu M.nasir lahhh..tak menahan....

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum Uncle

    ingatkan M Nasir tadi......

    ReplyDelete
  20. Ha ha ha ha..pasni kena saman dgn M.Nasir!

    Err..bahik la ankel kembali ke rupa lama. Wlupun muka ketat, tp masih menawan hati

    ReplyDelete
  21. boleh dapat title Dato' nih...:D

    ReplyDelete
  22. Wow... ada hati ke nak potong rambut macam ni uncle? Nampak macam Sifu M Nasir.

    ReplyDelete
  23. setiap hari sy tgk wajah uncle, tp x pnah komen.. tp.. pd hari ini.. sy tengok.. aghhhhh tidak!! kembali lah pd asal ;-)

    ReplyDelete
  24. hai m gedek. nak jadi marlia musa bole? kehkehkehkeh... uncle !!!!! sheila fendy nih !

    ReplyDelete
  25. M. GEDEK KILAU ke? kekekekekeke!

    ReplyDelete
  26. lg macho kot rambut pjg..hehehe..

    ReplyDelete
  27. kehkehkeh sejibik rambutnya saja

    ReplyDelete
  28. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  29. memang sebijik m.nasir la m.gedek nih! hahahaha

    ReplyDelete
  30. cool!!

    esok nak rambut Hafiz, lusa rambut Alleycats, tulat rambut Afro & tungging rambut FBI Hotfm tu yek? sekian.. (",)

    ReplyDelete
  31. sah, uncle buat super impose.. muehehehe :D

    ReplyDelete
  32. Sekali pandang mcm M.Nasir,

    Dua kali pandang, macam M. Pasir..hehehe.

    *gurau uncle! hahaha

    ReplyDelete
  33. Ada rupa dari gaya kerutan dahi.

    ReplyDelete
  34. ... bagaimana kan ku mula ...

    ReplyDelete
  35. fuhh...memang saling tak tumpah!

    err...saling tu apa makna?

    ReplyDelete
  36. M.Gedek boleh nyanyi lagu apa? Eheheh.

    ReplyDelete
  37. Memang gedik perasan muda hihihihi

    ReplyDelete
  38. nampak mcm bukan uncle.. lain terus!

    ReplyDelete
  39. buat laaa rambut camni plak uncle!!

    ReplyDelete