CLICK!

Followers

Wednesday, June 20, 2012

June 20, 2012


Oh... begini rupanya hasil percubaan uncle mengambil gambar keretapi berkelajuan tinggi menggunakan kamera berkelajuan rendah... Sudah seperti di alam mimpi...! Ha ha!

37 comments:

  1. hebat la kamera uncle boleh amik gambo mimpi!!

    ReplyDelete
  2. Eh, cool la bang! Mcm spaceship lak kat blkg tu.

    ReplyDelete
  3. mesti mahal kamera tu .. kalau kamera saya mungkin nampak stesyen sahaja.

    ReplyDelete
  4. elleh...ni mesti masa erl tgh berenti kan?

    ReplyDelete
  5. bukan main laju lagik ketapi tu...nmpk lajunyer disitu..

    ReplyDelete
  6. bergegor2 haha..tapi uncle maintain cool

    ReplyDelete
  7. Akhirnya dpt jugak capture gmbar ketapi tu yeh..

    ReplyDelete
  8. takpe... redha je ngan rezeki yg Tuhan bg :)

    ReplyDelete
  9. sila upgrade uncle ke aipon4s. ~haha

    ReplyDelete
  10. x goyang gmbr,,hp cnggih ni

    ReplyDelete
  11. Ala..timing asyik tak kene jer...org ari2 tau naik ERL...tp pagi2 la uncle...hahahahaha...

    ReplyDelete
  12. horrrr... chantekkk.. ku igt dlm komik jer ketapi nmpk senget..

    checked my cobaan yet? =p

    ReplyDelete
  13. adakah sebab itu imej ketapi itu jadik condong?? muehehehe..
    tapi still nampak cantek.. uncle lah yang cantek itu.. muehehehe

    ReplyDelete
  14. berdesup peginya keretapi tu..tapi camera kita taklah berdesupkan..

    ReplyDelete
  15. uncle... senyum la cket.. n tambah peace sekali.. nak tgk picture gitu...hehehe

    ReplyDelete
  16. Len kali ankel gunalah kamera yg laju2. Macam D700 kah D4 kah...mesti nampak jelas org2 yg sedang kat dalam keretapi tu

    ReplyDelete
  17. salam,

    oh inilah uncle gedek... semakin fofuler skrg ;)

    ReplyDelete
  18. Salam Yob,
    terlampau laju jadi senget!

    ReplyDelete
  19. ohoooooooo....mcm ni hasilnyaaa...

    ReplyDelete
  20. APA MAKSUD SEPERTI DI ALAM MIMPI?

    ReplyDelete
  21. Nasibla Ada gak ropa ketapi, kalau kamera sy, nmpk angin jep, muahahaha

    ReplyDelete
  22. saya ada tunjuk kamera baru kat entri saya dan turut link ke blog awak !

    ReplyDelete
  23. saya baru nak tangkap gambar keretapi berkelajuan tinggi tu, dia dah lari pulak..

    ReplyDelete
  24. yg penting .. BERJAYA. YEAYY!!

    ReplyDelete
  25. saya syak brader yang berdiri secara menyenget....

    ReplyDelete
  26. terbaik, saya suka blog bro, ada kelainan tersendiri

    ReplyDelete