CLICK!

Followers

Wednesday, June 27, 2012

June 27, 2012


"Antara tanda-tanda awal akan tibanya bulan Ramadhan ialah wujudnya iklan ini merata-rata hinggakan terngiang-ngaing bisikan nama Yusuf Taiyoob di telinga kamu...." ~Dihikayatkan oleh: Al-Gedek Al-Mukaketat






Terima kasih pada DALILA AIMI kerana review blog uncle ni... Hey! Kamu punya header tu uncle sukalah..!

40 comments:

  1. hinggakan anak2 kecil pun dah kenal ikaln ni..heheheh!

    ReplyDelete
  2. sy tingin nk g kilang dia kt Penang..

    ReplyDelete
  3. Hahahahahahah! Dah terasa meriahnya nak dkt bulan pose nie.

    ReplyDelete
  4. hahaha. adik rupenye. saya dah dapat hidu pembohongan uncle kali ni.

    http://sayasukapink-lah.blogspot.com/2012/06/kerana-ber-blog-stail-uncle-gedek-must.html

    ReplyDelete
  5. eh. reena pulak buat lawak. comment tadi untuk entri dibawah :) hahaha

    ReplyDelete
  6. betol tuh~ hujung blan nih dh kena beli kurma banyak2.. stok bulan puasa dan selepasnye.. hehe

    ReplyDelete
  7. makin kerap diiklankan di tv dan betuller uncle.. sayup2 dengar nama Yusuf Taiyoob disebut2..

    ReplyDelete
  8. iols suker iklan ni
    hanya tak suker voice over yg berbisik2
    buat rasa loya
    hahahaha

    ReplyDelete
  9. yusuuffff taiiyoob... (bisik kat telinga sambil hembus2)....

    ReplyDelete
  10. uncle..mana pokok kelapa...pokok kurma pun boleh uncle...nanti leh jadi model iklan...yusop taiiiyooobbbbb.....

    ReplyDelete
  11. Yusuf Taiyoob...pe hal tak boleh hilang bisikan ni dari tinga makchik....haihhhhh.....

    ReplyDelete
  12. tunggu kurma free dr pelbagai pihak sampai boleh buat berniaga di pasar ramadhan..

    Uncle dah ganti puasa tahun lepas?

    ReplyDelete
  13. tandanya menghampiri ramadhan suda!

    ReplyDelete
  14. wakakakakaka..Al Mukaketat!

    Yussof Taiyyob, saya mesti piley! haha

    ReplyDelete
  15. hehehe..takde bisikan lain bila hampirnya bulan Ramadhan selain bisikan yusuf taiyoob ni..

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum..

    hye uncle gedek..salam kenal..

    singgah sini bace..mmg sempoi..:D

    free nnti singgah la sini plak ye..

    http://mrspuex.blogspot.com

    regards;
    mrspuex

    ReplyDelete
  17. smpi termimpi2 kan...yusof taiyoob..yusof taiyoob..huhu..

    ReplyDelete
  18. Bisikan perempuan cantik..ohoho.



    Ada nampak kilangnya kat juru penang. Mungkin gudang kot. Ehe

    ReplyDelete
  19. Bisikan Yusuf Taiyoob dapat didengari sejak bulan Rejab menghampiri diri...-> kalau tak silap dira lah.. huhu

    ReplyDelete
  20. tak sabar2 nak puasa (raya sebenarnya.. isshh isshh isshh)

    ReplyDelete
  21. Tq uncle.. seronok dpt bce blog ni.. :)

    ReplyDelete
  22. Haalah.Dah berlambak kurma kat Pasir Gudang.

    ReplyDelete
  23. saya juga anak pak yusof.
    tapi bukan taiyoob.


    kehkeh,

    ReplyDelete
  24. iklan kt tv blom start..sat lg.tu je la iklannye..

    ReplyDelete
  25. dah beli dah.... haha, errr uncle dah habis pose ganti ke?

    ReplyDelete
  26. Salam,

    Baik dengar bisikan awek tu sebelum puasa, kang dengar time puasa mungkin puasa kita akan goyah...

    Bisikan itu sungguh merangsangkan...seleraaaaaa...Hahaha!!!

    ReplyDelete
  27. Yaaaa..betul sesangat!! Bila sini sana dah gebang psl kurma,tu tnda pose dah dekat la tuh

    ReplyDelete
  28. Kalau uncle tak nak dengar bisikan yusuf taiyoob, meh saya jeritkan YUSOF HASLAM!

    ReplyDelete
  29. dimana2 saja ada jual kurma skg

    ReplyDelete
  30. Betul tue..."Yusof Taiyoob..."tergiang2 di telinga nie...

    ReplyDelete
  31. memang betul! kat mana2 dah byk org jual kurma ;)

    ReplyDelete
  32. Satu lagi tanda, anak2 muid mula buat muka toya tak larat nak belajar sebab ganti puasa.

    ReplyDelete