Followers

Saturday, March 3, 2012

March 3, 2012


Jurujual: "Ya pakcik, boleh saya bantu? Pakcik cari apa?"
Uncle: "Boleh tolong carikan isteri pakcik, tak? Tadi ada di sebelah..."

(Okey, lawak sengal di sebelah petang...)

28 comments:

  1. ya ka? atau uncle kata "Boleh tolong cari isteri untuk pakcik tak?"

    k.leena kena pantau ni... haha
    sori uncle!

    ReplyDelete
  2. hahaha... dialog yang lawak. akhirnya adakah jumpa?

    ReplyDelete
  3. rajinnyer uncle ikut isteri cari barang dapur yer =)

    ReplyDelete
  4. Apasal jurujual tu panggil pakcik, nak kena hempuk ke hape... Muahahaha

    ReplyDelete
  5. heheheeee...camne isteri boleh hilang ni, asyik sangat shopping ye!

    ReplyDelete
  6. kadang2 mmg boleh hilang kan bro...hehe!

    ReplyDelete
  7. pakcik ni sehat ke?kihh kih

    ReplyDelete
  8. Salam Yob Gedek,

    Wuisyyy, ingat tadi Yob kata ,"Tolong carikan pakcik sorang lagi isteri utk pakcik!"

    ReplyDelete
  9. ahahahah mcm mana boleh sesat dari bini ni bro?keh3

    ReplyDelete
  10. jurujual: ape jename is3 pakcik tu...? dan sejenis ape...?

    ngee...haha...telebeyy sudaa...:P

    http://matahatycikmentega.blogspot.com/2012/03/sense-of-humor-uncle-gedek.html

    ReplyDelete
  11. alamak..perlu buat announcement tu uncle..haha~

    ReplyDelete
  12. ENTAH KE MANA HILANGNYA TU..?

    ReplyDelete
  13. hik hik.isteri uncle gedek kuat shopping le tuh

    ReplyDelete
  14. mata melilau tgk aweks..bini sendiri hilang entah kemana..huhu

    ReplyDelete
  15. rak isteri di lorong sana uncle..
    sini rak makanan saje..
    haha

    ReplyDelete
  16. betul ker pakcik ni cari isteri?
    kerrr pakcik ni lari dari tolong isteri shopping sebenarnya? haha

    ReplyDelete
  17. lama tak berkunjung ke blog uncle. baru hari ni ada masa sikit.

    ReplyDelete
  18. hahahaha...ni lawak nak kena pelangkung ni...

    ReplyDelete
  19. hehee..jalan jauh ngat lah nih smpai leh ilang...hee

    ReplyDelete
  20. beliau dah 'bertukar' le Uncle G..

    *kenapa tak mo balas komen dah? eksyen dah yek?? (",)

    ReplyDelete
  21. hahahaha tak tahan nak gelak

    ReplyDelete