CLICK!

Followers

Friday, March 2, 2012

March 2, 2012


"Guane? Ade tokoh, dok?"

Uncle juga salah seorang dari ribuan peminat Ustaz Azhar Idrus... "Hebak die ni..."

66 comments:

  1. ada gayalah uncle..tapi kalau senyum sikit lagi sejibik! heheheee

    saya pun peminat dia, especially suka gambar2 dia ambil...

    ReplyDelete
  2. eh? sambung extension eh.. hehehe.. supo lah muke ngan UAI..

    ReplyDelete
  3. slm jumaat ustaz uncle hehehe ^^

    yelah ada persamaan sikit tang kening terangkat tu hahahaha

    ReplyDelete
  4. nampak mcm ustaz azhar sulaiman.. hehe

    ReplyDelete
  5. bro...cara2 utk berkahwin kali kedua paling mudah bagaimana cara?

    U tolong e-mail I ok...haha!

    ReplyDelete
  6. igtkan real ustaz td.. uncle nehhhh~ wat gempaq yek..

    ReplyDelete
  7. hahaha...
    uncle ni...
    mu...pung hebak!

    ReplyDelete
  8. wouu!

    ingat salah masuk blog tadi...hihi


    respek lah!

    ReplyDelete
  9. tu janggut pelesu ke betul duh? hehe

    ReplyDelete
  10. Lawak la Uncle ni.. Pasni belajo slang Ganu la pulok yer..

    ReplyDelete
  11. Oh mak guard! hampir sejibik!

    ReplyDelete
  12. ya bagus ceramah dia,orang2 muda dah ramai yang berminat untuk mendengar kuliah agama.....

    ReplyDelete
  13. heeee...ader2 tang janggut...hehe
    cer bagi ceramah sutir dua nak gok dengo sama ke dop..:)

    ReplyDelete
  14. uncle kena tambah taik lalat skali...

    ReplyDelete
  15. rs nyer UAI akn dtg ke putrajaya sama ada esok or lusa sy x pasti

    ReplyDelete
  16. kalau janggut panjang, rambut kene cantas tau. ngeee~

    ReplyDelete
  17. Ustaz Gedek... ambil berkat ke?



    (penangan hebak dr photoshop)

    ReplyDelete
  18. hahahah...memang terbaik uncle. uncle tau kan saya minat dia jugak. eh minat uncle. eh minat dua-dua lah..hahhah

    ReplyDelete
  19. fuiyoooo...sejibik lah uncle

    ReplyDelete
  20. Bakpe demo doh bertukor nih. Apapung, kawe tengok comey jugok!

    P/s: Im his fan too

    ReplyDelete
  21. kussss semangak..! ingatkan ustaz idrus tadi..!hihihi

    ReplyDelete
  22. Kawe pong minat gok die ning... Muahahaha


    Mana unkel dpt janggut tuh...heee

    ReplyDelete
  23. belum penah dengar lagi dia berceramah..harap dapat satu hari nanti..

    ReplyDelete
  24. hmmmm... yg elok blh la amik sbg pengajaran...yg xelok jgn la diikut....

    sama jugak mcm buku...bukan satu buku aje blh dibuat rujukan...mgkin ada lagi buku2 yg elok utk dibuat bacaan..

    ReplyDelete
  25. erk..uncle dah simpan janggut panjang camtu dah ke??

    ReplyDelete
  26. wah..sejuk je tgk muke uncle. :p

    ReplyDelete
  27. bile nye nak tgu video ustaz gedek kat youtube keluar ni. :)

    ReplyDelete
  28. sy suke jgk (dlm kotak kecik ye).hehe.ceramah die sempoi :)

    ReplyDelete
  29. Salam Yob Gedek,
    hebak, hebak...akan-akan Taliban!

    P.S kali ni ada entry anak dara Turki, betoi punya, tak tipu!

    ReplyDelete
  30. teruskan imej mcm nih uncle..:)

    ReplyDelete
  31. Saya pun minat dia gak. hahaha

    ReplyDelete
  32. huhuhu...kena tambah "cahaya" lebih skit bang ;)

    ReplyDelete
  33. Huh!Tak sukalah imej ni.Tukar cepat!

    ReplyDelete
  34. as'salam


    ehm, memang serupa...

    ReplyDelete
  35. Wow ! ... hebat muka uncle ni ... boleh jadi penceramah jemputan di forum perdana ni ...

    p/s : uncle tersenarai sebagai Top 4 referral blogger di benjy blogger, terima kasih uncle kerana bawa trafik ke blog benjy ... I lap u man ! .. ummahhh ! (bunyi ciuman ni) *PERHATIAN GUA BUKAN GAY ...OK !

    ReplyDelete
  36. Mmg ada gaya... Hehehe. Cayalah uncle

    ReplyDelete
  37. guane edit janggut x sekate boh?

    haha! nais la uncle!!

    ReplyDelete
  38. ingatkan tadi ko pinjam janggut ustaz azhar.larikkkkkkkk

    ReplyDelete
  39. kena lembutkan sikit wajahtu dgn senyum sikit je..pasti serupa..:)

    ReplyDelete
  40. hahahhaha.....jujur cakap..x sama langsung...huhuhuhu....

    ReplyDelete
  41. paling x ley lupa ayat ustaz Azhar.."pahang dok?" = "faham x"..hehe

    ReplyDelete
  42. kelah mungggg uztaz....tetiba ada janggut teball....

    ReplyDelete
  43. ambe ingat geng JKK mana tadi? hihihi!!!

    hebak dan ganah...

    ReplyDelete
  44. org terengganu memang hebak2 :p i'm trg too :p

    ReplyDelete
  45. lame uncle.. very the extraordinary lame (I'm a kid ok??) btw, lek lu uncle.... meymey ah.. haha..

    ReplyDelete