CLICK!

Followers

Sunday, March 25, 2012

March 25, 2012

Guest #39


Sila jangan cemburu! YB yang paling cun di Malaysia, Nurul Izzah.

(Ehem-ehem, hari ini uncle berumur 43 tahun dan esok ulang tahun blog ini yang ke 3)

51 comments:

  1. Wah, power giler la Uncle dapat tangkap gambar dengan YB.


    Btw, selamat hari lahir Uncle.

    ReplyDelete
  2. dgn Nurul Izzah? wow..bertuah.

    Selamat berulang tahun ye uncle :)

    ReplyDelete
  3. YaAllah, sy TERINGIN sangat nak jumpe YB ni. untungnye uncle. serius, beliau mmg cantik dalaman dan luaran

    waaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  4. nasib Izzah senyum..sbb dia tau hari besday uncle...hehehe!


    hepi besday uncle!

    ReplyDelete
  5. Grrr.... sengaja mendatangkan kejelesan.. ngee...

    ReplyDelete
  6. Tak sempat lak nak print screen yang entri yang ini... YB Nurul Izzah.
    http://likomato.blogspot.com/2012/03/aku-dan-istilah-digital-immigrant-unkel.html

    ReplyDelete
  7. Napa lain muka dia...

    Selamat bertambah umor, older is wiser :D

    ReplyDelete
  8. oh..HAPPY BIRTHDAY!!
    tahniah jugak utk anniversary blog!

    *camne boleh dpt bergambar dgn izzah ni? dia mesti tak tau uncle buat muka serius gini kan..

    ReplyDelete
  9. walauwehhhh..sempena besday dapat posing dgn YB cun!!

    hepi besday bro

    nah hadiah saya yg tak seberapa:
    http://alwaqiahalmulk.blogspot.com/2012/03/selamat-hari-lahir-uncle-gedek.html

    ReplyDelete
  10. pergh!!
    yang ni memang pocket jeles!!
    n bukan uncle jer patut bangga
    bergambar ngan dia,


    dia pung patut bangga bergambar ngan the one and only ... Uncle Gedek!!!
    :D





    March'12 Giveaway,
    Refer below link to win!!:D
    531. U Jump, I jump

    ReplyDelete
  11. wah! makin glamerlah uncle, dpt gambar ngan YB..

    happy birthday utk uncle..tadi dah wish kat FB dah!

    ReplyDelete
  12. wah, fofularnya uncle gedek!!

    ReplyDelete
  13. kenapa gambar ni mcm gegar uncle? nervous la tewww... hihihik!

    ReplyDelete
  14. YB NURUL IZZAH yang ajk uncle b'gambar saya rase.haha

    ReplyDelete
  15. wah,YB kenal blog uncle idak?

    ReplyDelete
  16. wohoooooooooooooo..gua nak sgt jumpe sama yb cun tu!!

    ReplyDelete
  17. happy besday gedek dan Blog begin at Forty, semoga dipanjangkan umur ,dimurahkan rezeki, success dalam apa jua bidang yang diceburi.

    jgn majuk tau cik ina lama tak ke sini, biasalah cik ina sibuk almaklumlah wakil rakyat.larikkkk.

    ReplyDelete
  18. `hepi bezday uncle gedek`..may allah bless u alwayz..amin..ehem jeles tgk uncle dpt bergambar dgn nurul izzah yg comil tu..!!.ha2x..

    ReplyDelete
  19. Subhanallah (pergh... gempak giler..)! uncle dpt jumpe YB!!! btw, Happy Burpday(birthday) Uncle! hrp uncle dpt sendawe bnyk kali ye! (just kidding!)

    ReplyDelete
  20. saya tak cemburu sbb saya ada gambar ngan YB Nurul Izzah jugak..siap peluk pinggang lagi..uncle berani?? muahaha..

    happy birthday uncle..and happy 3rd anniversary to ur blog :)

    ReplyDelete
  21. AGAK2 SIAPA YANG LEBIH TERUJA?

    ReplyDelete
  22. happy birthdat buat uncle.... dan juga happy anniversary buat blog uncle... semoga semakin maju ke hadapan

    ReplyDelete
  23. owh ni betul2 wa rasa sgt jeles.



    apa2 pun selamat hari ulang kelahiran, moga2 dipanjangkan umur uncle (boleh tgk gambar2 harian uncle kehkehkeh), dimurahkan rezeki, diberikan kesihatan yang baik, dipermudahkan segala urusan harian,ditetapkan iman dan sentiasa dibawah Rahmat dan lindungan ALLAH SWT Selalu.

    ReplyDelete
  24. life begins at forty

    HAPPY BIRTHDAY BRO!

    ReplyDelete
  25. huhuhuhu...jeles ler.....
    ****eppy bestday pakcik****....

    ReplyDelete
  26. Salam,
    Mendoakan Allah sentiasa melindungi dan merahmati uncle.

    ReplyDelete
  27. Happy Belated Birthday uncle, rupanya kita lahir dalam bulan yang sama yea..:) Cantiknya Izzah..

    ReplyDelete
  28. happy bersedih(besday) ankel..cepat2 menimang cucu ehhh..
    selamat ulang tahun belog ini juga ehehehhe yela bleog ni kan wujud ketika usia ankel mencecah 40 thn yg gemilang dak.

    ReplyDelete
  29. Hepi busday Uncle from adik Nurul Izzah, heeee~

    ReplyDelete
  30. saya pernah jumpa YB Izzah. Memang comel.
    *happy belated birthday uncle*

    semoga uncle terus sukses dan bahagia

    ReplyDelete
  31. jealous! i like her. macamana dapat jumpa on birthday pula

    ReplyDelete
  32. jeles :p happy bday uncle :)

    ReplyDelete
  33. cantik betul gigi YB.. tersusun rapi. Err, uncle ada gigi tak?

    ReplyDelete
  34. hepi besday uncle..
    amboi.. yb cun...

    ye lah.. tau la saya neh x cun..

    (tetibaaaa majok pehal kannn?)

    ReplyDelete
  35. hepi besar day uncle ^^

    untung laaaa dpt bergmbr dgn YB ^^

    ReplyDelete
  36. bro...lu makin tua makin menjadi la...hahaha!

    ReplyDelete
  37. eh birthday uncle sama ngan saya rupanya, hahaha, happy belated birthday, nanti tahun depan boleh sambut sama2, hehehe

    ReplyDelete