CLICK!

Followers

Tuesday, March 27, 2012

March 27, 2012


Asal ada bengkel kerja saja, makan percuma! Asal ada bengkel kerja saja, makan percuma! Bila nak luak duit dalam saku uncle ni..? Nampaknya bulan ini tak perlu pecah TA...

39 comments:

  1. ahahaha...makan percuma ya...suka! suka! suka!

    ReplyDelete
  2. Banyak duit lebih ya? Jom belanja kakcik di rumah Dato' LF Ahad ini, boleh? :)

    ReplyDelete
  3. oklah tu uncle, jimat duit, hehe

    ReplyDelete
  4. hehehe...rezki jgn ditolak...best apa makan...makan...makan...nak2 freee...

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah rejeki tu uncle :)

    ReplyDelete
  6. Duit tu buleh top up dalam tabung ayam balik :)

    ReplyDelete
  7. Ahad ni pun free jgk kat rumah LF..uncle ade ke?

    ReplyDelete
  8. yeay, selamat duit tabung. nyum nyum

    ReplyDelete
  9. Peh! Ni yg nak jeles nie bang. Sy asal ujung bulan je, mst korek tabung. Mcm ne nie?

    ReplyDelete
  10. kah kah kah...tak senonoh uncle pakai tabung dalam botol macam tu...lain kali pakai tabung tempayan..kalau penuh, boleh gi beli motor sebijik! haha

    ReplyDelete
  11. byk le duit uncle simpan kan... kayooo..pacik kayooo...

    ReplyDelete
  12. hahahaha
    makan je la uncle :)

    ReplyDelete
  13. Hehehe, cukup ke duit unkel lam tabung tu kalau pecah... Ahahahaha

    ReplyDelete
  14. So duit poket uncle tu belanja kiteorang makan lah hehehe

    ReplyDelete
  15. Uncle orang kaya mana main pecah-pecah TA. Lainlah saya ni, ntah dah berapa banyak TA ayam saya hempas ke lantai bagi pecah kekeke.

    ReplyDelete
  16. Paling suka kalau ada kursus atau kadangkala dijemput memberi ceramah. Memang jimat bab makan-makan ne. Apa lagi kalau ada bengkel atau ceramah di tempat kerja.

    ReplyDelete
  17. Salam Bro...
    Hahahaa...baguih2....jimat ...

    ReplyDelete
  18. wah! syoklah camtu..
    apa kata duit dalam saku tu buat belanja Mas..heheheee

    ReplyDelete
  19. Salam Yob,

    Selamat tab... tuh bulan nih!

    ReplyDelete
  20. Tabung.... uncle ni... x habis kan ayt lg... ish3..

    ReplyDelete
  21. boleh bungkus bawak balik tak makanan kat situ? huhu

    ReplyDelete
  22. Syukur sangat menjadi rakyat Malaysia. Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  23. REZEKI ALLAH YANG TENTUKAN.. ALHAMDULILLAH..

    ReplyDelete
  24. duit dlm poket tu belanja kawan2 sudahlah..hahaha..

    ReplyDelete
  25. Tu sebab, bila time kursus, nama UNCLE tersenarai atas sekali! hahaha

    ReplyDelete
  26. awal lagi ni, cer kita tengok ujung ujung nanti :p

    ReplyDelete
  27. alhamdulillah, perut pon senang hati haha

    ReplyDelete
  28. amboi..tak luak duit uncle ek..meh open table :p

    ReplyDelete
  29. bestnye duet xluak...bak lew sni sket...nak beli cermin lampu signal keta yang kena curi semalam...huhuhu....

    ReplyDelete
  30. Lapar dan makan percuma mampu menjadi kombinasi terbaik untuk senyum sepanjang hari :)

    ReplyDelete
  31. Agak2 terlebih duit tu, bolehlah kirim ke Pasir Gudang!

    ReplyDelete