CLICK!

Followers

Sunday, September 25, 2011

September 25, 2011


My work is my playtime...! Blogging juga kerja, kan?

49 comments:

  1. betul! blogging juga kerja sebab kita kerjakan dia hehe

    ReplyDelete
  2. Blogging lah bagus dari berFB :D kan kan kan hehe

    ReplyDelete
  3. bagi sy blogging ialah kerja sbb sy ada buat blog utk bisnes juga..tp blog yg uncle kerap jengah tu blog utk main-main hehe

    ReplyDelete
  4. saya stuju uncle.. ni kerja partime sy.. utk hilangkan stress.. blogging la jawabnye.

    ReplyDelete
  5. sokong uncle! blogging juga kerja..

    ReplyDelete
  6. Ahad macam ni, polis pun malas mau bekerja.

    Dan memang heaven lah bila kerja jadi kita punya playtime.

    WIP!

    ReplyDelete
  7. blogging aktivitas sampingan selain melakukan kerja lain..
    have a happy day, uncle.

    ReplyDelete
  8. tempat keja, tempat cik ina rehat.

    ReplyDelete
  9. blogging ialah kerja amal atau kerja sukarela...

    ReplyDelete
  10. kerja ialah menggerakkan beban dalam satu distance...

    Blogging ialah ...errr...

    ReplyDelete
  11. keja suke2~ keja yg xde stressnye~ ^^

    ReplyDelete
  12. @gadisBunga

    Haha...

    kalau relitinya kamu mesti tak nak...

    ReplyDelete
  13. @~izan~

    Kerja kan jangan sampai lunyai, sudah!

    ReplyDelete
  14. @PK

    ya ya... ukan semua orang dapat peluang tu...!

    ReplyDelete
  15. @~SaL IjOu~

    kalau blog sampai stress....

    baik jangan ber blog!

    ReplyDelete
  16. oh, kalau blogging pun kerja
    patutlah sy bermalas-malas! :p


    that bubble tu cucuk telinga la uncle!

    ReplyDelete
  17. sebelum ni blog lain leh masuk
    blog uncle jer kena block ....

    ReplyDelete
  18. blogging i think is the coolest job in the world!

    ReplyDelete
  19. ok la tu kalo in progress...kot2 tak jalan2 je

    ReplyDelete
  20. samalah kita uncle.. (siap angkat tangan sekejap..)

    ReplyDelete
  21. @aizamia3

    angkat tangan?

    high five atau surrender...?

    ReplyDelete