CLICK!

Followers

Saturday, September 17, 2011

September, 17, 2011


 5:34 am: I told my wife I'd have to work late... Sebenarnya dok blogwalk sampai pagi...!
(Mintak-mintak lah dia tak baca entry ni nanti...)

88 comments:

  1. amboi..uncle..awalnye bangun..hehe..anyway,selamat subuh..salam merdeka!

    ReplyDelete
  2. rajin Uncle G jalan-jalan..

    *Mrs G, tengok uncle ni tengah rewang!!

    ReplyDelete
  3. me too! work late lately..
    HAHAHA

    ReplyDelete
  4. kalo dia terbaca pon kompom ada jawapan laen lak kan..ekeke

    ReplyDelete
  5. kalau lu cover dengan tahajud 2 atau 4 rakaat, dia tak akan kata apa-apa, malah bangga.

    ReplyDelete
  6. pandai uncle berpantun..keh2~

    like2~

    ReplyDelete
  7. haha..unlce ingat blh ngelak? mum (& wife) knows everything.haha..

    ReplyDelete
  8. patot la pagi2 buta ade makhluk komen entry saye ngeh3

    ReplyDelete
  9. "Punggung I exclusive untuk husband I je," kata Katerina.

    ReplyDelete
  10. kagum dengan semangat uncle ber'blogwalk'..

    ReplyDelete
  11. patut la..komen kt blog sy pukul 3.37 am....

    ReplyDelete
  12. wahhhhhhhhhh...rajinnya uncle!
    boleh jadi blogger tegar ni...hehehee

    ReplyDelete
  13. Salam Yob,

    Yerlah mintak-mintak..., err mata rabun dekat yer?

    ReplyDelete
  14. aiyukkk kalo dia bca camne? ekeke

    ReplyDelete
  15. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


    ckp kt aunty!

    ReplyDelete
  16. haha.. terbaik r uncle.. x kan tak tidor kot..? ni mesti kes addict dgan blog ni.. haha..
    xpe uncle.. usaha masa ini, utk kejayaan masa depan..

    p/s: xboleh nk BW dah.. line server sini slow sangat.. huhu..

    ReplyDelete
  17. hahahaha auntyyyyyyyyyyyyyyyy uncle bukan buat keje dia berjalan2 jd klawar mengggggg...kihkihkihkih

    ReplyDelete
  18. hello auntie, ada bukak blog uncle tak hari ni . ha buka lah , uncle ada sebut2 nma auntie tadi .








    :D

    ReplyDelete
  19. Bagi pihak Mrs.Gedek maka entry ini telah ditulis.
    Sampai hati Abg Gedek tidak berterus terang untuk blogwalking.Kata orang honesty is the best policy jadi janganlah Abg Gedek lukakan hatiku ( isteri Abg Gedek yang bercakap ni ye) lagi.Luka di tangan nampak berdarah, luka di hati siapa yang tahu?macam mana nak letak ubat luka nanti?

    ReplyDelete
  20. haha harap2 dia x tahu dan x baca post ini

    ReplyDelete
  21. hahaha..gigih uncle berblogwalk sampai ke pagi...tak baik tipu tau...

    ReplyDelete
  22. Elehhh macam tak biasa kena marah dengan bini? Ahaks!

    ReplyDelete
  23. label uncle untuk entry ni senang wife uncle nak cari hehe

    ReplyDelete
  24. uncle ni kuat bekerja tau aunty. *backup uncle

    ReplyDelete
  25. tipu dosa tau, nak ngadu kan isteri gedek.

    ReplyDelete
  26. haha. im new blogger here. 1st time visit your blog. funny lah! :D

    ReplyDelete
  27. @blog-tips-kurus

    rewang sorang sorang takpe...

    mrs g tak marah...

    ReplyDelete
  28. @Cikli


    gua teros insaf baca komen lu....

    TQVM

    ReplyDelete
  29. @farhannaaris

    Ye ke dia tahu?

    Wife memang pandai menghidu, kan?

    ReplyDelete
  30. @Saya

    kalo dia baca .... lariiiiiikkkkkk...!

    ReplyDelete
  31. @Zul Fattah

    addicted tu blog lagi baik dari addicted to drug kan?

    ReplyDelete
  32. @Cik Ina Do Do Cheng

    alaaa....

    sekali sekala... bukan saya gi dang dut pon...

    ReplyDelete
  33. @Aisya

    Hai Aisya...!

    Selamat datang! Make your self at home!

    ReplyDelete
  34. The review was right... U r very funny la uncle... Hahaha... Between your face and your phrase, it's ironic... Really!

    ReplyDelete
  35. @sergeant keroro

    Orang tua macam ni la isi masa kosong...!

    haha!

    ReplyDelete
  36. @aku.mamalia.wanita

    Don't judge book by it's cover...!

    Haha!

    Hai AMW !

    ReplyDelete
  37. hahaha..
    pandai uncle cover kat sini..

    ReplyDelete
  38. @aizamia3

    orang lelaki memang pandai kaver meng kaver ni....

    ReplyDelete