CLICK!

Followers

Wednesday, September 14, 2011

September 14, 2011


Blogging from the big screen! It's Awesome!
(Sorry, masih sibuk nak blogwalk!)






Terima kasih LITTLE BLUEBIRD kerana review yang sweet!
Dan juga pada BITT... Beza kamu dengan uncle ialah, kamu sangat sweet! Click SINI.

100 comments:

  1. mau berpinar mata blogwalking guna sekerin besor ni

    ReplyDelete
  2. peeh!!!!
    ADA YANG LEBIH KECIK tak uncle??

    ReplyDelete
  3. waaa...besar besar besar

    ReplyDelete
  4. Salam Yob Gedek,

    Sibuuuukkkknyer...takpe, jgn curi tulang dah ler!

    ReplyDelete
  5. WOW !!! Serius Cool la uncle. hahaha memang terbaik la

    ReplyDelete
  6. mcm screen kat panggung wayang..!!

    ReplyDelete
  7. awesome kan...:P
    sambung laptop kat screen 40hinci!!

    ReplyDelete
  8. wowow...besarnye screen!

    bukan main terpampang blog dia ek :)

    ReplyDelete
  9. puas blogging guna big screen. hehe. nice.

    ReplyDelete
  10. big screen? komfem nampak bulu hidong keh3

    ReplyDelete
  11. tu bentangkn kat sapa tu? amboi2... glamour sampai bersidang tu... kopi secawan bak mai..... :P

    ReplyDelete
  12. sy pon bizi uncle..nih baru sempat nk jengah uncle..

    ReplyDelete
  13. Ala...x dpt BW g ke? Takpelah klu bz...

    (majuk)

    Heee~

    ReplyDelete
  14. wow!makin pemes uncle..ramai yg buat review...

    ReplyDelete
  15. beza gmbr unkel dgn gua.. gua xda gmbr ukuran IC..

    keh keh keh

    ReplyDelete
  16. Yes sangat awesome..segala tersirat pon buleh nampak wooo...akekekkee

    no worries...hope u n family sihat2 shj...aduhhh uncle toa chie atas pujian jugakkk...

    ReplyDelete
  17. uncle: unsur2 keriakan jelas terpancar............. di skrin itew!

    hehehehe

    ReplyDelete
  18. uncle: unsur2 keriakan jelas terpancar............. di skrin itew!

    hehehehe

    ReplyDelete
  19. uncle kena bagi talk pasal 'cara2 berblogging dgn berkesan' eh? ;)

    ReplyDelete
  20. wOw...big screen? luas mate memandang :)

    ReplyDelete
  21. cool!! hahahaha~~~
    nk tiru jugak lah~~
    (sambil2 berlari masuk bilik meeting)!

    ReplyDelete
  22. lama tak jenguk uncle..busy ye?

    ReplyDelete
  23. wow. ada can dapat 40 juta tuh uncle! ngeeee~

    ReplyDelete
  24. bila tengok dengan skrin yang ada problem...U look younger...hehehhe ..hilang kedut bro...
    tapi..di manakah senyumanmu...????

    ReplyDelete
  25. uncle x nak group hug ke ngan diorang :)))

    ReplyDelete
  26. uncle,

    kan best kalau touch screen?

    (er, napa sibuk bebenau ni?)

    ReplyDelete
  27. Uncle, siapkan mental sebab blog uncle terkena review di greenappleku.com (dah mcm terkena panggilan hangit hot fm ler pula) haha...

    link : http://www.greenappleku.com/2011/09/blog-begins-at-forty-life-begin-at.html

    ReplyDelete
  28. owh jelesnya dpt blogging guna skrin besar dinosaur!mesti muka kitorg semua nampak semakin comel...betul tak?

    apa?tak puji pun uncle?yelah..yelah uncle lah yg paling hensem dan comel :)

    ReplyDelete
  29. dah cam panggung wayang plak. cukup besau tak?

    ReplyDelete
  30. besar punya!
    *sila ajuk iklan meggi asam laksa ;p

    ReplyDelete
  31. @nyanyisunyi

    kalau panggong kena beli pop corn sekali...

    ReplyDelete
  32. @Daddy Ziyyad

    ni laptop sambong projektor tros tembak kat dinding!

    ReplyDelete
  33. @[n a j e e b]

    ahaha!

    Bilik miting je ada projetor, kan?

    haha!

    ReplyDelete
  34. @roslaini saad

    kedot tak hilang....

    senyuman memang hilang....

    ReplyDelete
  35. @MasZuber

    Uncle lupa nak tulis la Mas! Kamu memang cekap!

    thanks!

    ReplyDelete
  36. @yuyueyuliana

    uncle besar?

    nak kena jogging macam ni....

    ReplyDelete
  37. @BonekadalamChermin

    tu kena touch wall...!

    Sibok carik makan la babe...!

    ReplyDelete
  38. @pembaris

    kontrol hidong dan kontrol makan....

    gemok sudah!

    ReplyDelete
  39. @GreenAppleKu.com

    mental uncle jadi mental sbb baca review kamu...!

    thanks babe!

    ReplyDelete
  40. @Cik Ina Do Do Cheng

    tak cukop ni...

    kalau boleh nak lagi besau macam oanggong dulu dulu...!

    ReplyDelete
  41. lagi besar skrin lagi tamak rasanya mata nak tengok yang mana satu dulu.. padahal sama je kiri kanan designnya.. kecik besar je bezanya.. hikhikhik..

    ReplyDelete