CLICK!

Followers

Thursday, September 15, 2011

September 15, 2011



Does this describes me? No lah...!




Terima kasih EIZA GREENAPPLEKU sebab review kan blog ni... Uncle suka! Juga kepada DILLA OH LALA yang dah lama review, cuma uncle terlambat nak ucap thank you. (Lupa la tu... maklum lah kan, orang tua...) Jom group hug semua!

65 comments:

  1. uncle seekerrrrrr .

    haha bila usha ada skit lah mcm uncle seeker yang seekers tuh . haha

    ReplyDelete
  2. no komen...

    no komen....

    no komen...

    ReplyDelete
  3. byk sgt dpt review tu yg tak sudi lagi jenguk blog kita ek...huwaaaa

    ReplyDelete
  4. uncle seeker...eh2..tu org lain :p

    ReplyDelete
  5. Kalau nak elakkan lupa, makan kismis 133 biji sehari. Haha

    ps: sampai bila uncle nak ada tonsurephobia? :P

    ReplyDelete
  6. hehe..abesss tu seeker apa?? hantu seeker ni..jangan woman seeker dah la..hahhaha

    ReplyDelete
  7. baru semalam terperasan iklan tersebut di alamanda.. haha

    ReplyDelete
  8. Saya pun tua jugak. Tapi UNCLE lagi tua kot..? Ahaks! hahahaha

    ReplyDelete
  9. perhatian diperlukan bila ada tanda '!'... Kan kan kan....

    ReplyDelete
  10. @ORLANDO AHMAD

    tulisan tu yang lawak...

    uncle tompang je...

    ReplyDelete
  11. @mamaNoriz

    Olololo....

    jangan la cakap macam tu...

    sebok sikit ni... hati meronta2 nak blogwalk!

    ReplyDelete
  12. @Daddy Ziyyad

    makan kismis muka berkedut macam kismis, tak?

    ReplyDelete
  13. @wahida

    lelaki makin tua, makin gatal tau!

    haha!

    ReplyDelete
  14. @eLL

    memang kat alamanda lah..!

    kamu cekap!

    ReplyDelete
  15. @KhaiRin

    nak angkat badan berat sangat....

    angkat bakol je la....

    ReplyDelete
  16. @azieazah

    Alaaaaa....

    kamu jugak yang nak memang?

    ReplyDelete
  17. oh.. nasib baik tak terasa sebab belum tua..

    ReplyDelete
  18. @aizamia3

    Jangan risau....

    masanya akan tiba...

    haha!

    ReplyDelete
  19. dah tak larat nak baca dah! dah tak larat gelak sangat2. smpai berair mata. :p terima kasih kerana buat saya senyum setelah menangis satu hari! HAHA

    ReplyDelete