Followers

Thursday, September 22, 2011

September 22, 2011


Confirm dapat bala...!





Tak sangka muka uncle boleh jadi Wordless Wednesday di blog MAS SAARI semalam...! Kira review yang paling pendek! Cool! BTW, setakat ni uncle pernah sekali je buat WW iaitu pada 22 Jun 2011.

82 comments:

  1. jauhi diri anda daripada along
    hehehe

    ReplyDelete
  2. Macam di bawah jambatan dekat rumah kakcik je ni. :)

    ReplyDelete
  3. Salam Yob Gedek,

    Ni promo Raya ke ni?

    ReplyDelete
  4. uncle...lu bkn ww je malah sunday mandey tiudey wenesdey tedey fredey satedey....keh3..

    ReplyDelete
  5. memang tempah balaler kalau amik loan cenggitu..

    ReplyDelete
  6. yea yea

    dah dpt masuk blog uncle dari pejabat


    yahuuuuu



    miss lah uncle

    ReplyDelete
  7. Masih ada lagi yg nak cari bala!!

    ReplyDelete
  8. confirmed, dapat bala!!!

    saya pun dah join the dark side lah uncle..dah selalu pakai shirt hitam!! hahahaha

    ReplyDelete
  9. 10,000 kali ganda bala dapat tuh....

    ReplyDelete
  10. mmg selau wordless kalo tgk uncle

    ReplyDelete
  11. pakcik muka da macam along~keh keh~~

    ReplyDelete
  12. bro... hang dah glamer. Esok masuk Selamat Pagi Malaysia.

    ReplyDelete
  13. teringin gak sesekali wat mcm uncle ni..tp tunggu roh rajin mari.. :D

    ReplyDelete
  14. blog uncle kan cool, so review pun kena cool! hehehehee...


    memang dapat balalah kalau pinjam kat orang2 camni...huhuhuuu

    ReplyDelete
  15. napa blur kan no hp uncle belakang tu, bru say nak apply...

    hahahaha...

    ReplyDelete
  16. hensom pkai spec hitam

    ReplyDelete
  17. tak best la
    kalau pinjam 10 dapat 10000 bayar balik 10, best la jugak

    ReplyDelete
  18. betul2....
    jgn cari pasal..dgn along bukit beruntung...

    ReplyDelete
  19. uncle dh mcm hari2 WW..hahaha..tukar Wordless Everyday..WE...

    yg dlm gambar tu..betullah tu confirm dpt bala..

    ReplyDelete
  20. sekali konon . padahal hari2 buat #WW ! ha ha ha .

    ReplyDelete
  21. Salam Bro....Wahhhh....sehat, nampak?

    ReplyDelete
  22. Hehehehehe....tak nak ah long! Larriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkk!

    ReplyDelete
  23. : uncle , nak pinjam duit boleh ?? :P

    ReplyDelete
  24. i don't get it? maksudnya ayat on the paper behind u ada kaitan dgn 'confrim dapat bala'?? hmmm :O

    ReplyDelete
  25. Uncle, dalam gambar tu nilai uncle ke?ekekeke..jangan marah..;p

    ReplyDelete
  26. no tepon tak de ke, nak gak pinjam RM10,000 dapat RM10,000.

    ReplyDelete
  27. Uncle dah popular la.. semua blogger dah knal uncle.. haha.. terbaik r uncle..
    jgan p main2 dgan Along plak..

    ReplyDelete
  28. RM10,000 hui best tu kalau dapat tukar sport rim ...kalau tak bayar paling kuat pun kena baling cat warna merah...haha!

    ReplyDelete
  29. Bala...Bala..dan Bala....

    Ada juga yg Tetappppppp juga suka kan Bala ni...

    ReplyDelete
  30. @Anum

    Tapi kalau along 'anak sulong' macam mana?

    ReplyDelete
  31. @kakcik

    Kak CIk dudok mana? Ini dekat 2 taman Kencana...

    ReplyDelete
  32. @MOH KEMBARA

    kalau promo raya ada gambar ketupat

    haha!

    ReplyDelete
  33. @pB

    sebelom ni tak boleh?

    opis apa ni?

    haha

    ReplyDelete
  34. @Kakzakie

    tanggong bala macam tanggong balak!

    ReplyDelete
  35. @Dr. Ben


    Teringat cerita Good Morning Vietnam...!

    ReplyDelete
  36. @mamaNoriz

    Haha!... nak pinjam nak buat apa?

    Beli TV lagi...?

    ReplyDelete
  37. @h4ni3

    itu mana punya sifir kamu pakai, doc?

    ReplyDelete
  38. @Zul Fattah

    ramai kenal dapat ramai kawan... kan?

    ReplyDelete
  39. @Bigdaddyz

    Mentang2 la lu dudok Klang... cerita sport rim, je!

    ReplyDelete
  40. @Eye_nee

    Yang suka kat Bala ialah Minachi...

    ReplyDelete
  41. kami bkn along
    kami nak tolong.... menjahanamkan orang hikhikhik

    ReplyDelete