CLICK!

Followers

Wednesday, July 6, 2011

July 6, 2011

Workshop = Duit terbang...

92 comments:

  1. muke seriyusssss menandakan duit terbang x pulang² ke sarang...








    jgn mare arhhh Uncle.

    ***dlm hati mau bikin 1 n3 taruk pic muka seriyuss kerut dahi mcm Uncle. hr tu Cik Suami..ni sy pulak!

    ReplyDelete
  2. duit dah terbang tp ekspressi muka sama jer tiap hari..

    nice blog uncle nih..unik..

    p/s: boley ke pangge uncle?

    ReplyDelete
  3. kalau tukar minyak hitam , baik buat sendiri jer

    ReplyDelete
  4. oh..tak sanggup duit terbang...repair ape uncle?

    ReplyDelete
  5. belakang itu kereta ortang muda yang sporty.tapi pakcik adalah?

    ah~~bukan kereta pakcik kot~hahahaha~~

    ReplyDelete
  6. biasa la tu kalau pakai kete...lagi2 kalau bawak ala2 drifter :P

    ReplyDelete
  7. hahaha.
    duit terbang = duit melayang = norma kehidupan.

    ReplyDelete
  8. lepas sebulan dua, kene masuk balik. bikin musykil~

    ReplyDelete
  9. Nampak buruk aje workshopnya tapi income masuk kalah kedai besar...

    ReplyDelete
  10. ouchhh , kete rosak ke uncle ?
    nak ucap mekaseh dah kasi lirik sal CERMIN kat entry saye tuh ! huhu
    komen paling panjang dari uncle ...

    ReplyDelete
  11. apasal tak roger saya je uncle...
    husband saya kan leh repair kereta!!

    ReplyDelete
  12. pasang ekzos besar ke tuan?

    ReplyDelete
  13. ok lagik dari uncle yg terbang..thehehe

    ReplyDelete
  14. duit terabur sekali? hehe XD

    ReplyDelete
  15. apsal kete? accident? langgar lembu ek? ;-)

    Kasi wangi sket!

    ReplyDelete
  16. salam bro
    kekadang kita pembuat archa lupa yang kereta itu archa ke hidupan

    ReplyDelete
  17. kenderaan di sebis selamat utk perjalanan..
    jgn sayang duit sgt.. ye tak

    ReplyDelete
  18. oh, uncle mod jadi kete racing sport eh? haha

    ReplyDelete
  19. kete masok bengkel lagi ke uncle? huhuh

    ReplyDelete
  20. kereta pakcik sakit apa? hik3...

    ReplyDelete
  21. workshop : boleh kaye kalo ade workshop hehe (^_^)

    ReplyDelete
  22. Adat memakai kereta :)

    Saya 'fobia' ke workshop sebab byk tokey workshop yang kaki 'kencing'. Tu pasal pergi ke kedai yg dah biasa..:)

    ReplyDelete
  23. apa salahnya terbangkan duit uncle yang banyak itu..he he

    ReplyDelete
  24. pegi service kereta ke uncle?
    xpe janji kereta sihat waafiat :)

    ReplyDelete
  25. duit terbang tak per,janji hati puas uncle

    ReplyDelete
  26. Ada orang kata kete umpama Bini...

    ;D

    ReplyDelete
  27. bro, bila nak pakai baju kuning?

    ReplyDelete
  28. mcm byk je duit terbang..??

    takpe uncle. duit boleh kumpul lg.
    janji kereta selamat untuk dipandu nanti...

    ReplyDelete
  29. hahahah....sama la kita..kopak duit sebabkan Major service...nantikan kemunculan entry tentang major servis yang mengopakkan duit kita..;p

    ReplyDelete
  30. Teringat plak kisah dulu-dulu keranda terbang. nak wat cam mana pasrah je. kereta dah satu keperluan.

    ReplyDelete
  31. dua kali dah ke? aritu tayar terbang. hehe

    ReplyDelete
  32. Sabtu ni kereta gue lak masuk bengkel..adusss

    ReplyDelete
  33. terbang lagi..masyuk idak ye dak..

    ReplyDelete
  34. duit terbang boleh cari yang lain.. nyawa terbang takde spare lain.. ;)

    ReplyDelete
  35. @sha a.s

    DUit ia serious matter, lah...

    (nangis)

    ReplyDelete
  36. @Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

    Terima kaseh RIna...

    Selaunya orang panggil Tan Sri... tapi kamu boleh panggil uncle...

    ReplyDelete
  37. @pB

    Tukar minyak hitam?

    Basoh sendiri pon malas!

    ReplyDelete
  38. @bujal X

    memang bukan kereta pakcik...

    pakcik tak seberani tu!

    ReplyDelete
  39. @monologtinism

    Duit terbang tu dah macam 'panggil panggil duit, dah!

    ReplyDelete
  40. @Eye_nee

    uncle pomen macam tikos baiki labu je!

    ReplyDelete
  41. @mas saari

    Sebenarnya uncle memang teringat kat kamu masa kat workshop tu...!

    Serious!

    ReplyDelete
  42. @pembaris

    tak layak ambik kad kredit pon...!

    Haha!

    ReplyDelete
  43. @sergeant keroro

    lepas duit berterabor, rambot pon berterabo!

    ReplyDelete
  44. @b.r.u.t.a.l.s.o.l.o

    memang kita selalu buat buat lupa dalam segala hal!

    ReplyDelete
  45. @senyumSOYA

    dari bengkel dia datang, kepada bengkel dia kembali!

    ReplyDelete
  46. @suha

    menjahit pon ada worksyop jugak, kan?

    ReplyDelete
  47. @Daddy Ziyyad

    Kencing tu biasa....

    kadang kadang 'kencing panas'!

    ReplyDelete
  48. @JIJI YU


    Tiada dalam gambar...

    park kat luar masa tu

    ReplyDelete
  49. @zarazueyin

    badan uncle senddiri pon dah lama tak servis

    ReplyDelete
  50. @eLL

    Apa nak buat...

    kereta pon uzor!

    ReplyDelete
  51. @Waqheh\


    Haaaa! Tau takpe...!

    berat sebelah!

    ReplyDelete
  52. @aizamia3

    Teros insaf baca komen kamu!

    (tundok malu)

    ReplyDelete
  53. Salam Yob Gedek, dalam ati berbunga-bunga!

    ReplyDelete
  54. itu tempat semua boleh terbang punya...mau kasi itu kerta terbang pon boleh...

    ReplyDelete
  55. that oren car is sooooo you uncle..

    ReplyDelete
  56. @cek chun

    bukan kereta uncle lah...

    tompang glamer je!

    ReplyDelete