CLICK!

Followers

Saturday, July 2, 2011

July 2, 2011

Guest #29

Look who's in my blog today... Dato' Sri Ong Tee Keat lah! ...and YES, I wore green today...

(Kepada KELLA, Uncle rasa macam nak bersara berbelog bila tengok belog kamu semalam... Tapi uncle SUKA..!)

78 comments:

  1. hehe, hijau itu sihat XD

    ReplyDelete
  2. hai Uncle...terus ade model kt sebelah??? nk celen Cik Suami sy la tu...hehh!

    ReplyDelete
  3. waaaaaaaaaaaaaaaa...senyum gembira aje dato'...hehehe..

    ReplyDelete
  4. wah.. dah bergambar dgn org besar dah... tak lame uncle naik pangkat la ni...hehe

    -Yok mampir diluk = ”siapa mak ayah saya”...

    ReplyDelete
  5. bukan kuning ekh uncle.hehehhehe

    ReplyDelete
  6. Uncle pendek !!!

    okay kita serupa -..-

    ReplyDelete
  7. uncle ade gaya bodyguard menteri ler

    ReplyDelete
  8. senyum lebar nampak...

    lain aura hijau ni.

    ReplyDelete
  9. jumpa dia kat mana ni pakcikk??

    ReplyDelete
  10. wow bergambar dgn ahli politik yer....caya la uncle...

    ReplyDelete
  11. pakcik....cube practice tunjuk gigi cam partner kt sebelah tu...huhuhuhu...syoknyer......

    ReplyDelete
  12. first time tgok pic uncle selain baju hitam (^_^)


    cik suha obses hijau k..jgn selalu pake hijau,takut cik suha obese uncle lak haha

    ReplyDelete
  13. haha..ijau ok dah kan sekang ni..

    ReplyDelete
  14. muka ada senyum..itu OTK senyum lagi lebar..OTK? mcm Ong Tai Kim supermarket je..hahaha..

    ReplyDelete
  15. la ingatkan berseh rupanya hijau. cik ina pun love green.

    ReplyDelete
  16. hijau itu menyegarkan

    ReplyDelete
  17. cuma terfikir apa ayat yg digunakan ...untuk bergambar bersama dengan begitu caranya...keh3

    ReplyDelete
  18. biler nak panggil gue jd model ni..ahaks

    ReplyDelete
  19. muka uncle,nak senyum tak senyum..last,senyum malu-malu

    ReplyDelete
  20. hijau itu bersih mungkin atau kerana kebersihan alam.

    ReplyDelete
  21. uncle bila lak nak senyum cam datuk tu?

    ;D

    ReplyDelete
  22. ni mesti join budak-budak sekolah lari hari ni.

    ReplyDelete
  23. orang tu sengih, bro sengih la sekali. nak stay jugak muka normal tu. hehe

    ReplyDelete
  24. Ala... abg gedek pakai hijau tak hensem.Pakai itam jelah.

    ReplyDelete
  25. ekhem!

    dah guest no.29 ke??
    dup dap dup dap..!



    hahaha

    uncle, u looked so Slimer in green!
    ok. joking. bai.

    ReplyDelete
  26. Assalamualaikum Yob, name dropping nampak...

    ReplyDelete
  27. DS Ong Tee Keat, cara sengih nye sama je x ubah2. =)

    ReplyDelete
  28. body gurag~ heheheh...comel gak kaler hijua uncle incredible hulk~ heheh

    ReplyDelete
  29. gembira betul dato' tu! hehehee

    ReplyDelete
  30. baru nk tnya mcm asrul tanya..gedek bila nk tayang gigi mcm o Dato' tu...

    ReplyDelete
  31. dato' sri ong tee kiat sgt beruntung sebab dapat muncul bersama uncle in green. serious!

    ReplyDelete
  32. @sha a.s

    Masa uncle shoot ni, uncle pon terpikir kat encik suami kamu... pastu gelak dalam hati!

    Haha!

    ReplyDelete
  33. @NurIsme Khalid

    Pssttt...

    uncle ada tshirt kuning tu, tau!

    ReplyDelete
  34. @suha

    ini pon gatal badan pakai baju warna lain!

    ReplyDelete
  35. @Dee

    Ong Tai Kim!

    Hahaha!

    Uncle pernah pegi!

    ReplyDelete
  36. @RepublicAku

    Dato tu sporting...

    tergor je... dia ok!

    ReplyDelete
  37. @MOH KEMBARA

    Baju sama hijau, hati lain lain...?

    haha!

    ReplyDelete
  38. @gadisBunga

    HAha....

    Sapa keluar dalam belog uncle ni akan masok sejarah tau...!

    haha!

    ReplyDelete
  39. uncle uncle.. jgn bersara la.. kita kan ke protege uncle je!hehehehe.. uncle kan mentor kita! hehehe..

    uncle kesimpulannya.. cara uncle berblog ni memang unik, menarik.. buatku dan yg lain2 tertarik! =D

    ReplyDelete
  40. @kella

    kesimpulannya, bersimpol-simpol...!

    Thanx babe!

    ReplyDelete
  41. susah nak tengok uncle wear selain dari color hitam..

    ReplyDelete
  42. @aizamia3

    Baju warna lain....

    gatal-gatal!

    aha!

    ReplyDelete