Followers

Saturday, July 2, 2011

July 2, 2011

Guest #29

Look who's in my blog today... Dato' Sri Ong Tee Keat lah! ...and YES, I wore green today...

(Kepada KELLA, Uncle rasa macam nak bersara berbelog bila tengok belog kamu semalam... Tapi uncle SUKA..!)

78 comments:

  1. hai Uncle...terus ade model kt sebelah??? nk celen Cik Suami sy la tu...hehh!

    ReplyDelete
  2. waaaaaaaaaaaaaaaa...senyum gembira aje dato'...hehehe..

    ReplyDelete
  3. wah.. dah bergambar dgn org besar dah... tak lame uncle naik pangkat la ni...hehe

    -Yok mampir diluk = ”siapa mak ayah saya”...

    ReplyDelete
  4. bukan kuning ekh uncle.hehehhehe

    ReplyDelete
  5. Uncle pendek !!!

    okay kita serupa -..-

    ReplyDelete
  6. uncle ade gaya bodyguard menteri ler

    ReplyDelete
  7. senyum lebar nampak...

    lain aura hijau ni.

    ReplyDelete
  8. jumpa dia kat mana ni pakcikk??

    ReplyDelete
  9. wow bergambar dgn ahli politik yer....caya la uncle...

    ReplyDelete
  10. pakcik....cube practice tunjuk gigi cam partner kt sebelah tu...huhuhuhu...syoknyer......

    ReplyDelete
  11. first time tgok pic uncle selain baju hitam (^_^)


    cik suha obses hijau k..jgn selalu pake hijau,takut cik suha obese uncle lak haha

    ReplyDelete
  12. haha..ijau ok dah kan sekang ni..

    ReplyDelete
  13. muka ada senyum..itu OTK senyum lagi lebar..OTK? mcm Ong Tai Kim supermarket je..hahaha..

    ReplyDelete
  14. la ingatkan berseh rupanya hijau. cik ina pun love green.

    ReplyDelete
  15. hijau itu menyegarkan

    ReplyDelete
  16. cuma terfikir apa ayat yg digunakan ...untuk bergambar bersama dengan begitu caranya...keh3

    ReplyDelete
  17. biler nak panggil gue jd model ni..ahaks

    ReplyDelete
  18. muka uncle,nak senyum tak senyum..last,senyum malu-malu

    ReplyDelete
  19. hijau itu bersih mungkin atau kerana kebersihan alam.

    ReplyDelete
  20. uncle bila lak nak senyum cam datuk tu?

    ;D

    ReplyDelete
  21. ni mesti join budak-budak sekolah lari hari ni.

    ReplyDelete
  22. orang tu sengih, bro sengih la sekali. nak stay jugak muka normal tu. hehe

    ReplyDelete
  23. Ala... abg gedek pakai hijau tak hensem.Pakai itam jelah.

    ReplyDelete
  24. ekhem!

    dah guest no.29 ke??
    dup dap dup dap..!



    hahaha

    uncle, u looked so Slimer in green!
    ok. joking. bai.

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum Yob, name dropping nampak...

    ReplyDelete
  26. DS Ong Tee Keat, cara sengih nye sama je x ubah2. =)

    ReplyDelete
  27. body gurag~ heheheh...comel gak kaler hijua uncle incredible hulk~ heheh

    ReplyDelete
  28. gembira betul dato' tu! hehehee

    ReplyDelete
  29. baru nk tnya mcm asrul tanya..gedek bila nk tayang gigi mcm o Dato' tu...

    ReplyDelete
  30. dato' sri ong tee kiat sgt beruntung sebab dapat muncul bersama uncle in green. serious!

    ReplyDelete
  31. @sha a.s

    Masa uncle shoot ni, uncle pon terpikir kat encik suami kamu... pastu gelak dalam hati!

    Haha!

    ReplyDelete
  32. @EZAN IDMA

    Uncle belom dato lah....

    (perasan)

    ReplyDelete
  33. @NurIsme Khalid

    Pssttt...

    uncle ada tshirt kuning tu, tau!

    ReplyDelete
  34. @suha

    ini pon gatal badan pakai baju warna lain!

    ReplyDelete
  35. @Dee

    Ong Tai Kim!

    Hahaha!

    Uncle pernah pegi!

    ReplyDelete
  36. @RepublicAku

    Dato tu sporting...

    tergor je... dia ok!

    ReplyDelete
  37. @Chereta Chenta

    Nak nak nak!

    Datang KL bagi tau, eh?

    ReplyDelete
  38. @MOH KEMBARA

    Baju sama hijau, hati lain lain...?

    haha!

    ReplyDelete
  39. @gadisBunga

    HAha....

    Sapa keluar dalam belog uncle ni akan masok sejarah tau...!

    haha!

    ReplyDelete
  40. uncle uncle.. jgn bersara la.. kita kan ke protege uncle je!hehehehe.. uncle kan mentor kita! hehehe..

    uncle kesimpulannya.. cara uncle berblog ni memang unik, menarik.. buatku dan yg lain2 tertarik! =D

    ReplyDelete
  41. @kella

    kesimpulannya, bersimpol-simpol...!

    Thanx babe!

    ReplyDelete
  42. susah nak tengok uncle wear selain dari color hitam..

    ReplyDelete
  43. @aizamia3

    Baju warna lain....

    gatal-gatal!

    aha!

    ReplyDelete