Followers

Wednesday, July 27, 2011

July 27, 2011

Sedang berehat di Pantai Kuta, Bali, Indonesia... OK! Uncle tipu! Depan Lot 10!

(Masih terbayang-bayang wajah TWINS yang gelak kan uncle.... Grrrrr....! Tengok SINI)

87 comments:

  1. Kuta Bali? Tak nampak tropika pun! Nmpk mcm pantai kat Ireland je? Huhuhuhuhu!

    ReplyDelete
  2. ok la tu...heheh at least ada feeling kat bali ^^

    ReplyDelete
  3. asal twins tu gelak lak tu...?
    biasaaaaaaaaaaaa dia.


    .

    ReplyDelete
  4. Kenapa tak ambil gambar TWINS tu? :)

    ReplyDelete
  5. haha

    skali imbas sudah ku tahu jantan betinanya

    ^_^

    ReplyDelete
  6. wah.. uncle pegi endon tak ajak.. hehe...
    donald duck ft doraemon.. hahaha... mantap..

    ReplyDelete
  7. pntai kuta mn ada batu pokcik.. =p

    ReplyDelete
  8. hehe, uncle luku jek kepala diorang :P

    ReplyDelete
  9. hihii..uncle da ade pesaing~ vote for twin :p

    ReplyDelete
  10. dah agak dah uncle tipu...hehehehe
    kalau tepi pantai mesti uncle pakai baju bunga2!

    ReplyDelete
  11. pernahkah pakcik bergambar berlatarkan pantai dalam blog ini?

    ReplyDelete
  12. cantikknye. bukak la baju dan seluar.

    kah kah kah

    ReplyDelete
  13. hampir percaya... ingatkan betul2 kat bali tadi..hehehe

    ReplyDelete
  14. hahahahaha...tertipu tertipuuuu uwaaaa

    ReplyDelete
  15. verangan ye Uncle!


    ape pn, thumbs up utk Daddy psl bjaye bwt Uncle tertekan! muahahhaa

    ReplyDelete
  16. kalau banyak batu kat uluwatu.

    ReplyDelete
  17. dah dekat tu ngan opis iols
    next time panjang kan skit langkah
    mai le ke yap kwan seng ye!

    ReplyDelete
  18. nak feel lebih boleh masuk toilet tau uncle. kasi renjis2 kepala. :D

    ReplyDelete
  19. tipu tertipah..grrr

    ReplyDelete
  20. asli sangat pemandangan pantai tu pakcik .....tapi ombak tu...mcm beku jerk....hehehhehhehehehe.....

    ReplyDelete
  21. apa nak buat nak ikut macam sha.a.s... kita tiada masa ...dengan gambar pun jadi la....haha....sayu hati kawan kita ni....

    ReplyDelete
  22. aku aminkanje untuk uncle..mane tau satu hari nnti sampai sane

    ReplyDelete
  23. perhhhhhhhhhhhh kalo tak gitau gua dah syak mmg uncle tipu ahhhhhhhh

    ReplyDelete
  24. haha.
    tak paya cakap memang tak nampak real pun haha..

    alah~~twins~
    rilek la uncle, geng tu. haha

    ReplyDelete
  25. i guess u was in pantai kuta bali too, uncle. hee

    ReplyDelete
  26. cari ilham kah di tepi pantai..??

    ReplyDelete
  27. best tau pegi Kuta Beach tu...
    bole cuci mata...
    hahaha...

    ReplyDelete
  28. scene makwe makwe bali ngah naik skang ni...

    ReplyDelete
  29. @Mommy Fara

    Hahaha!

    Tak terfikir pon! main belasah je!

    ReplyDelete
  30. @sha a.s

    sebab dengki kat entry bandong kamu!

    ReplyDelete
  31. @miloais

    Hoi!

    Dekat je tu... semalam ada dinner kat situ... restoran songket... tahu tempat tu?

    ReplyDelete
  32. @pB

    akal je panjang.....

    duit pendek

    ReplyDelete
  33. Pantai Kuta????..uhhh mmg Pandai Auta....

    ReplyDelete
  34. wahhh hebakk hebakk dah ade "reply to comment"...ehehe

    oi oi Uncle, mana ade byk duit! geget kangg~~~~ Uncle lg byk duit psl da idup lama dr k.a.m.i...muahaha

    ReplyDelete
  35. heheheh..baru nak mintak souvenir..hehhe

    ReplyDelete
  36. uncle ni jujurnyerrrr,,,kekeke

    ReplyDelete
  37. @Eye_nee

    Hahaha!

    komen paling kelakar dan kreatif

    ReplyDelete
  38. @sha a.s

    Uncle boros!

    Takde duit!

    (mesti lah hebak!)

    ReplyDelete
  39. @Ieqa Rahim

    Muka uncle dah jujor....

    mesti lah jujor....

    ReplyDelete
  40. kalo uncle x kata uncle tipu pown..moon tetap akan buat2 percaya tu kat bali..hahahha

    ReplyDelete
  41. @C.M.A @ CikMoonAdnan

    'buat-buat'...?

    Nanti uncle 'buat-buat' cubit kamu!

    ReplyDelete