CLICK!

Followers

Friday, July 22, 2011

July 22, 2011

Lost in Putrajaya.... Nak makan kat mana ni, weh?!

93 comments:

  1. kan ke banyk kedak makan kat situ..tanye le orang kalo sesat uncle ek..

    ReplyDelete
  2. mkn kat umah adik sy..ada kat situ..haha.

    ReplyDelete
  3. Putrajaya..? erk.. ai fail.. tiap kali pergi tiap kali itulah ai sesat.. :(

    ReplyDelete
  4. eh.nape tak cakap..boleh tolong masak-masak kenduri kendara kat umah...hahaha :P

    hamboi..macam sambut menteri pulak..hehehe

    ReplyDelete
  5. makan kt putrajaya takde pe yg sedap...makan angin kuar asap jer...

    ReplyDelete
  6. susah2 p alamanda je uncle..

    ReplyDelete
  7. makan di mulut, uncle. hehe :P

    ReplyDelete
  8. masjid ada pisang free~

    *pakcik,bila mahu turun klang? botol sudah naik cendawan~

    ReplyDelete
  9. makan kat umah saya, 5 minit dari situ ^_^

    ReplyDelete
  10. pB pun ke PutraJaya tadik

    apasal tak cakap awal - awal
    boleh pB belanja makan

    ReplyDelete
  11. makan
    makan
    makan
    ntah la pakcik
    g tepi masjid la
    ada cafe situ katenye best

    ReplyDelete
  12. tak jumpa kedai makan ke bang..?
    teruk benar sesatnya nih...

    :)



    .

    ReplyDelete
  13. pakcik

    patut tapau makan tepi tasik kat taman botani tu.. mesti nyaman je.

    ReplyDelete
  14. nasi lemak berlauk presint 9, bessssssstt

    ReplyDelete
  15. cari saje alamanda

    food court sana makanan sedap2

    ReplyDelete
  16. putrajaya mmg kurang tpt mkn terbuka uncle! hehe

    ReplyDelete
  17. ayarkkkk...kat putrajaya pun boleh lost ke uncle! mesti first time datang ye?

    ReplyDelete
  18. putrajaya..ala takkan tak ada kedai makan kat situ uncle

    ReplyDelete
  19. kalau nampak perkataan lost tu mesti saya teringat Dinasour.. :D

    ReplyDelete
  20. makan la Mee Rebus Tulang Hj. Wahid dia yg power sana...best!!!

    ReplyDelete
  21. datang rumah sy je lah dah dekat dgn PJ tu..ay ada masak sup sayur tk berkulat..hehehe

    ReplyDelete
  22. cuba pegi makan dekat kedai makan..jangan pegi kat kedai basikal pulak mintak nasik campur.

    ReplyDelete
  23. belakang tu opis lamo den tu haaa....POJ..


    makan kat mulut..hehehe...

    ReplyDelete
  24. singgah alamanda, byk kedai makan :-)

    ReplyDelete
  25. Ala... ronda je.Mesti jumpa kedai makan.Malaysia kan?Syurga makanan!

    ReplyDelete
  26. kat kedai yang tak der orang...cepat dapat makanan..

    ReplyDelete
  27. saya pun nak tumpang sesat sekali...

    ReplyDelete
  28. paling tak suka masuk putrajaya ...pening di buatnnya...pernah sekali sesat ikut jalan 4 lorong...alih2 depan ada jalan mati pulak...gila2

    ReplyDelete
  29. meh dtg rumah saya lagi 20 minit sampai la tuh ;)

    ReplyDelete
  30. ooo jangan tanyak cik ina, putra jaya cik ina belum sampai lagi.

    ReplyDelete
  31. cube pakcik try makan kt atas cruise kt tasik tu....huhuhuhu...mesti terus x jumpe jln balik umah...keh..keh..keh...

    ReplyDelete
  32. alamanda byk kdai mkn uncle! :P

    ReplyDelete
  33. teruskan perjalanan uncle.....
    mana tahu sampai citarasa rinduan

    ReplyDelete
  34. @JIJI YU

    Ye la....

    malu bertanya sesat jalan kan?

    ReplyDelete
  35. @aizamia3

    kan?

    signboard banyak, tapi maseh sesat, kan?

    ReplyDelete
  36. @bujal X

    Cendawan boleh cuci... simpan dulu... next week pon aku sebok...

    ReplyDelete
  37. @pB

    Laaaa...

    rugi-rugi....

    lain kali ye?

    ReplyDelete
  38. @rATu kEBaYA

    masalahhnya taman botani pon tak tahu!

    ReplyDelete
  39. @tupaimerah

    uncle cari gerai bawak pokok... takde!

    ReplyDelete
  40. @tupaimerah

    uncle cari gerai bawak pokok... takde!

    ReplyDelete
  41. @Azzah

    Bandar ni terlalu hebat untok uncle!

    ReplyDelete
  42. @Cikli

    Projek besar untok 'orang besar' je....

    ReplyDelete
  43. @Bigdaddyz

    Putrajaya terlalu cangih untok orang 'tua'?

    Haha!

    ReplyDelete
  44. @Citarasa Rinduan

    haha!

    mana tahu kan? mungkin satu hari sampai...?

    ReplyDelete
  45. Assalamualaikum, akak tak suka Putrajaya, so unfriendly and klinikal! Jumpa ka apa yg nak dimakan?

    ReplyDelete
  46. putrajaya,

    kan ada pasar panjang kat tempat parking itewww.

    kubah kat belakang itu opis lama saya

    ReplyDelete
  47. @eLL

    Time tu pasar tu baru dok set-up....

    Kamu kerja bawah kubat tu ye dulu...?

    Sekarang...?

    ReplyDelete
  48. gue suka restoren yg kene turun eskalator kat masjid putrajaya tuh...ataupun Taman Warisan

    ReplyDelete
  49. sekarang bawah kubah di jalan duta

    ReplyDelete
  50. kat sini saya mmg problem sikit nak mkn. last2 beli roti dan kopi kat petronas je, boleh?

    ReplyDelete
  51. @Chereta Chenta

    Taman warisan pon cool jugak...

    ramai awek!

    ReplyDelete
  52. @eLL

    Owwhhh....

    Jalan duta... nampak dari jalan kuching tu...

    ReplyDelete