Followers

Thursday, June 30, 2011

June 30, 2011

I love 'mi goreng kantin sekolah'.
Mi + rencah + sawi = PERFECT!

107 comments:

  1. kt skolah pulak Uncle ni......mcm²...







    ade aksi menarik di new n3 sy dr Cik Suami khas utk Uncle.......hihi

    ReplyDelete
  2. wat pe kat kantin sekolah tu uncle?pantau bidak2 ni beli makanan ke?mesti sedap mee goreng kantin tu,sampai masuk dlm entri uncle

    ReplyDelete
  3. murah pulak tu kan. tapi taktau la kalau sekarang dah mahal.

    ReplyDelete
  4. teman anak rehat ke uncle? hehehehe

    ReplyDelete
  5. makanan2 kat sekolah kan murah (:

    ReplyDelete
  6. Aik? Kenapa Abg Gedek di kantin sekolah? Perfect ke mi grg kantin sekolah? Masih terase-rase kapur mi grg kantin sekolah rendah suatu masa dulu!

    ReplyDelete
  7. yup..setuju..mee goreng kat kantin sekolah memang simple2 saja tapi best.. :)

    ReplyDelete
  8. errr, tolak sawi boleh? tak suke sayur :P

    ReplyDelete
  9. Kerana nak kekang obesiti kantin sekolah sekarang ada menu tertentu tapi mee boleh jual tiap hari kot...

    ReplyDelete
  10. jgn lupa taruk sambal. mee goreng kantin is always simple tapi sedap!

    penah makan mee sup tersedap di dunia? ada kat kantin sekolah rendah saya dulu. 30 sen semangkok!

    ReplyDelete
  11. ni hantar anak p sekolah atau uncle yg masuk sekolah balik...kihkih...

    ReplyDelete
  12. rindu karipap seposen..tsk!

    ReplyDelete
  13. mee goreng memang layan... walaupun hanya dengan sawi dan rencah yg sedikit sahaja...

    ReplyDelete
  14. pakcik?? hmmm macam macam pakcik ku nih! cmana leh sesat kat sekoloh pulok pakcik..

    ReplyDelete
  15. hehehe.. mee yang paling senang nak buat ialah mee goreng kantin..

    ReplyDelete
  16. famous budak2 tu dpt masuk blog uncle..hehe

    ReplyDelete
  17. tak suka!pahit!tak basuh elok2..byk kapur..ngeeeeeee

    ReplyDelete
  18. ada lawatan sambil belajar ke sekolah anak ke Uncle ???

    ReplyDelete
  19. mesyuarat PIBG ke?
    ke amek buku rekod? :)

    ReplyDelete
  20. mi vegetarian....bagus utk kesihatan....hehe

    ReplyDelete
  21. simplenya tapi kalau ada telur goreng lagi sedap...ada pulak udang goreng tambah sikit ketam campur dengan ayam...baru mari...hehe

    ReplyDelete
  22. kat sekolah saya makan spaghetti...

    ReplyDelete
  23. pastu makan dgn sos kopok...!!! lagi mantap...

    ReplyDelete
  24. gi skolah semata-mata nak makan mee??


    (^_^)

    ReplyDelete
  25. mee goreng kt skolah sy kureng sedap uncle..huhu

    ReplyDelete
  26. ha...uncle sebenarnya nak mengorat makcik kafe tu kan?ha..

    ReplyDelete
  27. cuba uncle cakap uncle cikgu..harga lebih spesel...

    ReplyDelete
  28. hahaha. simple.mudah. baik punya.

    ReplyDelete
  29. nasik lemak yg dijual di kantin sekolah penyebab obesiti uncle!


    KAKAKAKA


    i love sengkuang selet kuah rojak!

    ReplyDelete
  30. gua rindu zaman sekolah... tangkap sahdu..

    ReplyDelete
  31. @sha a.s

    Ha ah... Sekolah. Tapi ni bukan sekolahh memandu..

    Aksi menarik tu macam aksi panas ke?

    ReplyDelete
  32. @Lydia Miza(Aidyl Azim)

    Agaknya nostalgia tu yg mengatasi sedap tu...

    ReplyDelete
  33. @bujal X

    kalau campo telor goreng dah jadi mee mamak

    ReplyDelete
  34. @Mommy Fara

    Haha! Mi yg rasa kapor tu 'potoing' kan?

    ReplyDelete
  35. @Fyqa

    sekolah anak uncle, sekolah men pandan jaya

    ReplyDelete
  36. @gadisBunga

    Sambal yes!

    tigaposen dah tak dapat now!

    ReplyDelete
  37. @makdara TERdiva

    haha! Karipap kentang dangat oldskool!

    ReplyDelete
  38. @James Alexander

    memang bro.... kadang2 makan pakai tangan pon jadi!

    ReplyDelete
  39. @kella

    nak cari cikgu sekoloh comey sebenarnya!

    ReplyDelete
  40. @aizamia3

    Haha!

    Kan? Lepas tu budak2 ukan komplen pon...

    ReplyDelete
  41. @Puan Capa

    nasib baik bukan kamor papan hitam kan?

    ReplyDelete
  42. @Bigdaddyz

    dah ada ketam tu dah mee singapura!

    ReplyDelete
  43. @Kalamhati

    itu sekolah mana?

    sekolah memandu?

    ReplyDelete
  44. @monologtinism

    Baik punyaaaa! (sambil menjuang mi)

    ReplyDelete
  45. @b.r.u.t.a.l.s.o.l.o

    abis kenapa lu lompat pagau dulu...?

    haha!

    ReplyDelete
  46. makanan kat kantin sekolah tak pernah ada yang sedap sepanjang bergelar budak sekolah.

    ReplyDelete
  47. cik ina tahu RMT sekolah selalu dapat mee cam tu.sepiring kecik je tapi sodap.

    ReplyDelete
  48. huhuh..suka nasi lemak skolah~ hehehe

    uncle kena blnja la lepas ni..(^^!

    ReplyDelete
  49. sy x suka mi goreng kantin skolah sy..sejuk dan ada lipas..

    ReplyDelete
  50. makan dalam plastik lagi best

    ReplyDelete
  51. "i love nasi goreng kantin sekolah
    i love keropok lekor goreng depan sekolah"

    http://www.my-shopping2u.com/2011/07/cinta-yang-tiada-penghujungnya.html

    singgah sini :)

    ReplyDelete
  52. uncle,mi gorng kt skola 50sen je sbb 2 sedap sgt....jgn ckp uncle pun berebut ngan bdk2 skolah 2 sbb nk mkn mee goreng...hehehe...

    ReplyDelete
  53. wahhhhhhhhhhhhhhhhhh sama la kita uncle!!!!

    ReplyDelete
  54. Nasi ayam sekolah terbaik! ^^

    ReplyDelete
  55. haih,...nu goreng kantin sekolah tu yang best or makcik yang jual tu yang best uncle?hehehhee

    ReplyDelete
  56. uncle kita dah muda lah g kantin sekolah.

    ReplyDelete
  57. Phentermine...

    nice post thanks for sharing.

    http://www.PhentermineHome.com/

    ReplyDelete
  58. eh..sekolah pulak..merat amengulor ek..ekekekek :P

    ReplyDelete
  59. Assalamualaikum Yob, nostalgia ke?

    ReplyDelete
  60. sedap ke mee goreng kantin sekolah...mana sedap uncle...hehe

    ReplyDelete
  61. ayuh kembali ke sekolah! hehehe!!~

    ReplyDelete
  62. @senyumSOYA

    Blanja boleh aje...

    (larikkkkkkk...)

    ReplyDelete
  63. @Cikli

    Haha! Dulu pakai plastik pon ada, kan?

    ReplyDelete
  64. @niena shopping2u

    Keropok lekor sekolah yang sejuk dan liat tu heaven, kan?

    ReplyDelete
  65. @Ieqa Rahim

    Uncle tak berebot, sbb uncle makan dengan cikgu yang manis-manis ni...

    haha!

    ReplyDelete
  66. @Eyra.

    Mewahnya sekolah kamu!

    Ada nasik ayam!

    sekoalh uncle ayam berkeliaran!

    ReplyDelete
  67. @Ayuraza

    Mana mengulor....

    men 'sawa'

    Sssssss......

    ReplyDelete
  68. @MOH KEMBARA

    Begini lah orang tua....

    nostalgia is entertainment...

    ReplyDelete
  69. @Papa Mifz


    Sedap lah....

    yang tak sedap, mee hotel!

    ReplyDelete
  70. uncle mkn kat kantin sekolah anak uncle ye???

    ReplyDelete