CLICK!

Followers

Sunday, June 12, 2011

June 12, 2011

2:43 in the morning. I just came back from the movie SUPER 8.
Guys, trust me... Go and watch it...!

69 comments:

  1. okey ada jam saya pecaya..whorr..~

    uncle tak tido lagii

    ReplyDelete
  2. Uncle, your blog is super cool!! I'm just wondering, how did you get the idea of making your self-portrait as the main attraction of your blog? :D

    ReplyDelete
  3. @Miscellaneous Smiles

    Mata dah berpasir ni... tapi demi tanggong jawab sosial... kena update belog juga...

    haha! Hai!

    ReplyDelete
  4. @Wahida

    Super cool? Kamu hanya berlebih-lebihan ni...

    Apahal tido lewat ni? Nanti naik jerawat!

    ReplyDelete
  5. grrrr sama je setiap pic...chayok3..

    ReplyDelete
  6. @suzie rahman

    'grrrr' tu sound efek marah... atau...

    bunyi perot kamu lapar...?

    ReplyDelete
  7. orang muda je leh tido lambat lala (^_^)

    ReplyDelete
  8. @suha

    Woi!

    Kamu masih belom tido...?

    nanti cepat tua...

    (uhuk uhuk > batok orang tua)

    ReplyDelete
  9. err,,errr,,,

    tak nak.


    KL Gangster ? =)

    ReplyDelete
  10. ok, nanti kalau abis segala seksaan ini, saya pi tgk naa..

    ReplyDelete
  11. Uncle G tidak menonton final K vs T di stadium ke? Tidak wajar berembun jantan..
    *(skemanya ayat!!)

    ReplyDelete
  12. monink gedik >_<
    nak jam satu...hahaha

    ReplyDelete
  13. uncle xtgk bola ke smlm???
    negeri sy menang!!!hehe..

    ReplyDelete
  14. bukan tak suka pergi tengok movie, tapi selalunya movie tengok cik ina.

    ReplyDelete
  15. okok..steven spielberg punye cite tu wajib ditonton

    ReplyDelete
  16. wah,jam kat b|akang tu pn tunjuk waktu yg same,, :) gambar 0n d d0t eh,,

    ReplyDelete
  17. saya dah x sedar diri da time tu..
    ingatkan uncle p tengok bola~ heheh

    ReplyDelete
  18. okay, rabu ni jugak sy g tgk! haha.

    ReplyDelete
  19. haha nasib baik ada jam utk bukti . hehe

    ReplyDelete
  20. super mmg awesome!:D

    ReplyDelete
  21. best ke Uncle ???
    ada yang cakap tak best...
    btw, happy sunday !~

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum Yob,

    weh memalam pagi bute nyongket tengok wayang! Bawak isteri dan anak2 tak? Ker dgn ehem...ehem.. Sori arr usik2 ujung minggu! Besok sekolah!

    ReplyDelete
  23. Super 8 best? Alamak, saya baru je terbeli tiket POTC4... Johnny Depp yg menghasut saya aritu, huhu...

    ReplyDelete
  24. 2.43 pagi? masa tu sy kat dalam wash room..perut meraga sejak midnite hinggalah sekarang...

    super 8...adik pun kata best..nak bawak anak2lah.

    ReplyDelete
  25. cayalah uncle, tengok jugak cerita Super 8! Mas pun dah tengok, memang sangat BEST!!

    ReplyDelete
  26. @HEROICzero

    Kamu dah tengok KL Gangser ke?

    bes tak?

    ReplyDelete
  27. @blog-tips-kurus

    Sebab tak nak berembon jantan la tak gi stadium!

    ReplyDelete
  28. @Cik Ina Do do Cheng

    Lain kali jangan pakai CD player portable.. mesti nak tengok atas kati....

    ReplyDelete
  29. @Cik Ina Do do Cheng

    Lain kali jangan pakai CD player portable.. mesti nak tengok atas kati....

    ReplyDelete
  30. @Cik Ina Do do Cheng

    Lain kali jangan pakai CD player portable.. mesti nak tengok atas kati....

    ReplyDelete
  31. @Cikli

    Malas duduk atas tangga batu....

    pilih untok dudok kerusi empok!

    ReplyDelete
  32. @EZAN IDMA

    Gambar sebagai bahan bukti mahkamah!

    ReplyDelete
  33. @Hani Maldini

    KAmu tengok kat mana?

    Tak terserempak pon?

    ReplyDelete
  34. @solomolo

    Kalau suka sentuhan spielberg, ini lah muvinya (walau bukan dia yg arah...)

    ReplyDelete
  35. @MOH KEMBARA

    Jangan gusar...

    kalau pegi tengok dengan ehem ehem, tak berani pon nak upload kat belog!

    ReplyDelete
  36. @nyanyisunyi

    Ohhh....

    sila la tengok... pasti suka!

    ReplyDelete
  37. @mas saari

    kamu tengok kat mana?

    dengan bf eh...?

    ReplyDelete
  38. baru balik mengendap ayam hutan nengok m8 APA

    ReplyDelete
  39. muka anak gadis kat belakang tu comel sangat

    ReplyDelete
  40. 2.30 pagi tadi kami baru sampai umah kerteh from kl... prrggh... terlelap2 beberapa saat masa drive...

    ReplyDelete
  41. @MULAN

    Woi! Bahaya tu...

    Lepak la kat r&r....

    I wonder... selalu long distance... berapa dah mileage kereta kamu sekarang...? (soalan serious)

    ReplyDelete
  42. mmg style ceritanya ..mlm tadi pergi tengok jugak...suka ketika part keretapi tu...

    ReplyDelete
  43. @Bigdaddyz

    Oh yes...

    Babak keretapi tu sangat ada 'production value' kan?

    Haha!

    ReplyDelete
  44. uncle..
    ayu selalu jeles kawan2 dapat tonton.. ayu kena tidur awal..hehehhe...
    niaga nasi campurlah katakan..

    ReplyDelete
  45. @Citarasa Rinduan

    Tauke nasik campor boleh tengok wayang tengah hari...

    Tinggal je kat staff tu....!

    (tauke nasik campor kaya, kan?)

    ReplyDelete
  46. @syaimz

    Let me put it this way...

    combinations of Close 'Encounters of the Third Kind', 'The Goonies' and 'E.T'

    ReplyDelete
  47. tunggu link keluar, baru download

    =P

    ReplyDelete
  48. saya tunggu jj abrams punya next mission impossible~~he~~

    ReplyDelete
  49. 2:43 in the morning.

    kalau saya tak tidur saya akan lapar.

    jadi lebih baik saya tidur. belated nite nite uncle!

    ReplyDelete
  50. x elok tdo lmbt2 la pakcik...=)

    ReplyDelete
  51. rasa lebih teruja nak tonton x-men sebenarnya berbanding super 8. hehe.

    ReplyDelete
  52. 2:43 ???!!!

    I'll watch it in my DREAM :)

    ReplyDelete