Followers

Tuesday, June 14, 2011

June 14, 2011

Sorry guys! Unable to blogwalk due to my very busy schedule...
Uncle akan 'balas dendam' sebaik kesibukan reda..!

115 comments:

  1. rilek uncle..kerja harus diutamakan.. :)

    ReplyDelete
  2. woah.. balas dendam woo.. haha.. btw, i like ur macbookpro.. ;D

    ReplyDelete
  3. still nice angle n pic...utamakn apa yg prlu..bloging just sampingan kn..he3

    ReplyDelete
  4. Gedek, keja kena diutamakan.kalau dah reda , blog cik ina kena utamakan kunjung tau.,

    ReplyDelete
  5. alaaaaaa... patutla uncle tak datang hari ni.. huhuhu... okie2, jom keje jom~

    ReplyDelete
  6. berehh uncle .. nanti sama2 balas dendam okeih .. haha . eh2, terperasang kan dua biji k bola kat belakang tuh laa...err ^^

    ReplyDelete
  7. ahaha..keje2..nnti get revenge

    ReplyDelete
  8. saya suka datang keje..dan saya suka buat keje juga...klu uncle perlu asssistant, ambik lah saya bekerja ngan uncle! aikkkkk!!!! hahahahaha....

    ReplyDelete
  9. takpe uncle...
    settlekan keje yg penting dulu!

    ReplyDelete
  10. pakcik wat keje ape 2??

    huhuhu.....

    ReplyDelete
  11. keje dengan tekun tau uncle..hehehe

    ReplyDelete
  12. right uncle! uncle kerja sebagai ape yek?

    ReplyDelete
  13. Kerana tengok bola banyak yg telah tergendala ye...

    ReplyDelete
  14. dari riak muke pakcik..nampak sgt berdendam tu...hu..hu..hu...be cool..........

    ReplyDelete
  15. balas pak Cik jangan tak balas.... dendam yang membara ...

    ReplyDelete
  16. faham sibuk...tapi senyum lah sikit nanti tua sebelum waktu...heeee

    ReplyDelete
  17. bukan hari2 pun bizi ke??? :P

    ReplyDelete
  18. opis saya last day nak claim 15hb tiap2 bulan.kerja tu paling penting..

    ReplyDelete
  19. iols pun bz banget kekdahnya...
    sampai kemyongan iols jadiknya!

    selamat berkerja ye bro!

    ReplyDelete
  20. sibuk ke layan perasaan bola kalah ni? hehehe

    ReplyDelete
  21. busy tu sempat nak pi toilet?
    hehehhe.. pakai pampers la uncle, jimat masa, heheheh

    ReplyDelete
  22. bagus bagus



    anak 5 orang semuanya

    ReplyDelete
  23. uncle ada otter ape yg baru ke dari pagi tengok sama jek layout dia...akekekekee

    ReplyDelete
  24. keje ye pakcik.. tapi blog tetap terpapar

    ReplyDelete
  25. prioritizing the right priority prior to anything is superior...

    ReplyDelete
  26. arghhh.. mencik!!! sibuk2 pon sempat snap pic!! wakakaka

    ReplyDelete
  27. kerje untuk sara anak2 lebih penting bro..

    ReplyDelete
  28. majuk!uncle tak komen pon cik suha review blog uncle*paksaan neh*

    haha (^_^)

    ReplyDelete
  29. uncle komposer ehh !! woo wooo


    kerja harus diutamakan !

    ReplyDelete
  30. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  31. proof lah tu ek laptop belakang tu ecececehh ;)

    ReplyDelete
  32. kasi kawtim keje dulu uncle...Blogging tangguh dulu tak per...

    ReplyDelete
  33. hehehe..macam saya le

    ReplyDelete
  34. hi uncle..saya singgah nih..tak nak hidang air ker?

    ReplyDelete
  35. nak tunggu kemunculan uncle membalas dendam.


    macamna agaknya ye?
    amuk?

    ReplyDelete
  36. Assalamualaikum, buleh buat tajuk filem baru "Dendam Sorang Blogger!", OK tak?

    ReplyDelete
  37. tak kira!! tak kira!! uncle kena blogwalking jugak...

    hahaha!!

    ReplyDelete
  38. nak necafe tersedap di dunia tak uncle? heheh!

    ReplyDelete
  39. @'CikMimiEy'

    Bereeehhhh!

    Bola tu untok baling orang!

    ReplyDelete
  40. @cinta kristal

    Gaji curent kamu berapa?

    Jadi tukang picit uncle ndak?

    ReplyDelete
  41. @Chereta Chenta

    cukop! Jangan sebot lagi pasal bola!

    huh!

    ReplyDelete
  42. @suha

    Olololo....

    meh sini uncle pujok!

    ReplyDelete
  43. @Cik Pah

    sat-sat... uncle tanak nasik sekali!

    ReplyDelete
  44. @MOH KEMBARA

    Itu macam cerita arahan yusof haslam je...?

    ReplyDelete