CLICK!

Followers

Tuesday, June 28, 2011

June 28, 2011

"Olololooo...."
In other words, 'Buang tebiat...!'

138 comments:

  1. hahahha letak bunga atau reben untuk menambah seri =p

    ReplyDelete
  2. gedek in wonderland? keh keh keh~~

    ReplyDelete
  3. hahhahahhahahahaha.. uncle!!! apa ni?? adehhhh.. gelak guling2 saya tau uncle... hahhaa!!~



    ok.. cute! :)





    ^^

    ReplyDelete
  4. 1 and 2,
    2 and 3,
    3 and 1,
    1 and 2,
    I love you...

    Duduk bersimpuh sambil menyisir rambutku yg ikal. Auww!

    =p

    ReplyDelete
  5. ai suka komen Mommy Fara..

    psstt: nak back up singer tak.. hikhikhik..

    ReplyDelete
  6. ala tomei tomei alaaa tomei tomei~

    ReplyDelete
  7. cik adek manisss . cer letak bunga ros kat tetepi telinga . buat dandan sipot pon cutee .

    uncle gedek alahai gediknyaaa! hahaha

    ReplyDelete
  8. apa nak komen ni yer...bagi minum susu nak?...kah3!

    ReplyDelete
  9. hehehehehhe.....cube lah pakcik senyum sikit.....rambut tu dah cute dah...hahahahhahhaa......

    ReplyDelete
  10. terkasima dgn kecomelan uncle gedek..

    woho!!!!

    ReplyDelete
  11. Tak terkata apa lagi kakak melihatnya. Hehe...

    ReplyDelete
  12. buat tocang lagi cantik. pernah kah anda disangka berlainan jantina?

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum Yob Gedek, Cam Red Indian daaa...

    ReplyDelete
  14. sib baik pengikat rambut tu kaler itam , kalau kaler merah ...

    tak tau ler nak kata apa

    ReplyDelete
  15. da mcm usop sontorian pn ade gak...ehehehhe

    ReplyDelete
  16. (pegang perut gelak guling-guling sambil pejam mata)

    ReplyDelete
  17. apa ada kat belakang tu~
    hayooo

    ReplyDelete
  18. ni uncle gedek ke barbie doll ni?

    ReplyDelete
  19. alololo cute nyer tocang uncle
    kalau tgk dr blkg mesti org igt pmpuan.....hehe

    ReplyDelete
  20. Ikatan itu sesuai hanya bila uncle kasi clean shave!

    ~haha

    ReplyDelete
  21. ololo....uncle nampak cute miut lorh...

    ReplyDelete
  22. boh sepet bereben sikit bang...


    :p


    .

    ReplyDelete
  23. uncle...macam barbie tapi versi lelaki.hehehe

    ReplyDelete
  24. kita jangan sangka kita ni normal sangat kadang-kadang gila jugak....keh3


    ini macam dah bosan jer....:)

    ReplyDelete
  25. sebijik macam anak patung....


    betul!sungguh x tipu..
    macam anak patung kiut sangat!!!

    ReplyDelete
  26. Uncle nampak sgt jelita hari ini...

    ReplyDelete
  27. uncle nampak ayu..macam barbie doll

    ReplyDelete
  28. olololo....

    cekak reben kale pink takde ke uncle gedek?

    ReplyDelete
  29. olololo....

    cekak reben kale pink takde ke uncle gedek?

    ReplyDelete
  30. klau uncle ikat tinggi agy, leyh join dak convent pnye cheers, hehe =)

    ReplyDelete
  31. sound efek tu kena la uncle..

    olololo shomellll.....

    ReplyDelete
  32. nilai komersil yang tinggi.boleh jual jadik model getah rambut

    ReplyDelete
  33. Buat saya teringat zaman sekolah..

    ReplyDelete
  34. uncle, macam sizuka. hehe XD

    ReplyDelete
  35. hehehehee...comelnya, macam kanak2 ribena je! apasal uncle tak letak riben...baru kiut!

    ReplyDelete
  36. hehehh . . santek laaa. .smile. .:)

    ReplyDelete
  37. hahahahahahahahaha.
    ini kelaka sebenar.

    ReplyDelete
  38. tomeinya die (^_^)

    adik laki cik suha lom kawenlg..nnti nk dia msuk pinang uncle..bleh?

    ReplyDelete
  39. jambu la uncle ni, tersembur susu aku minum tadi

    ReplyDelete
  40. budak sekolah rendah

    ReplyDelete
  41. pkai la yg pink kaler pny..hahaha

    ReplyDelete
  42. @pB

    Kalau getah rambot bling-bling...?

    ReplyDelete
  43. @Jo Qusary

    Kejelitaan adalah hak milik setiap insan...

    ReplyDelete
  44. @lover_heart

    Nanti uncle cuba pakai tudong pulak...

    ReplyDelete
  45. @suha

    Harap adik kamu suka cabut uban...

    ReplyDelete
  46. Ala comeynyer.. cam nak masuk darjah satu balik jer.. hehehe!!

    ReplyDelete
  47. @iKhRam

    dalam gambar nampak la comel... cuba betol2...

    tak cukop tanah kamu larik!

    ReplyDelete
  48. hahahaha...uncle...orang yang tension pun jadi ok baca blog uncle nih...ekekekke :P


    *sapa yang tension tu??? hehe

    ReplyDelete
  49. letak sepit butterfly atau flower, winrar

    ReplyDelete
  50. haha..uncle...awat comel sgt ni..hehe.. nsb baik xletak bunga. xpakai cekak.. kalo x..konpem terlebey comel.. ngeee

    ReplyDelete
  51. hik hik..sy cuba banding dgn gambar lain utk tgk apa beza (dh mcm main game sama tapi x serupa lak)..

    baju kaler sama <--kaler gelap

    ekspressi muka sama

    owhh..baru perasan..rambut jambu hati cute hehehe

    ReplyDelete
  52. tocang 2 sepertinya ada rasa Macam zaman dolu-dolu...

    ReplyDelete
  53. pehh pacehh..~~

    mmg nmpk comey disitu..

    hahaaa

    ReplyDelete
  54. gedek kenapa tak buang tocang lipan, meh cik ina tlong.

    ReplyDelete
  55. @Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

    Rambot adalah mahkota bagi setiap elaki juga tahu!

    ReplyDelete
  56. @Cik Ina Do do Cheng

    pernah ada tocang lipan sekali...

    konon konon ramli sarip la....

    ReplyDelete
  57. gelak guling uncle..adei~ klakor..hehehe

    ReplyDelete
  58. uncle!!!!nape cute sgt ni??????

    ReplyDelete
  59. lol...dee gelak guling2 atas lantai..cutenya..

    ReplyDelete
  60. @niena shopping2u

    Ni belom uncle pakai bulu mata lagi ni, tau!

    ReplyDelete
  61. @Dee

    Guling atas lantai?

    macam kucing la pulak!

    ReplyDelete