Followers

Wednesday, June 15, 2011

June 15, 2011

"Baki wang anda tidak mencukupi..."
CHEH!

Terima hadiah!

1) Semalam uncle terima hadiah T-shirt dari MOMMYFARA sempena jadi follower dia yang ke #111...! Tengok SINI untok design t-shirt yang lain... Ya! Uncle kempis kan perot masa bergambar tu...!

2) Nak menzahirkan rasa tak puas hati pada blogger SUHA sebab dia singkirkan uncle dari senarai 'Katak Setia'nya...! Huh...!

121 comments:

  1. jeles2.....perut maintain gila....tipu ni....

    ReplyDelete
  2. adeih baru je ingt nk uncle blnje mkn,baki lak tak cukup ek?(^_^)


    cik suha pon xpuas ati ngn uncle,sbb 2 la saje singkirkan uncle huh!

    ReplyDelete
  3. nice uncle!!

    hehe..

    uncle dalam Keron Highest Council sekarang XD

    ReplyDelete
  4. mesin tu rosak kutt...

    *uncle kn kaye...hehehe

    ReplyDelete
  5. terbaik la uncle. tapi kan berapa baki yang tak mencukupi tuh? hehehe.

    ReplyDelete
  6. Kalau kakak pakai T-shirt macam tu confirm anak kakak tak peluk-cium akak. Takutttt....:)

    ReplyDelete
  7. Hohohooo... t-shirt uncle memang stylo!

    ReplyDelete
  8. hehehehe...maintain perut gitu!

    ReplyDelete
  9. ahaa cool la uncle!

    ReplyDelete
  10. nampak berjaya dalam percubaan mengempiskan perut ketika sesi bergambar itu.. hikhikhik..

    ReplyDelete
  11. hahahaha....steady pakcik....pakcik kelihatan muda dgn baju org muda itu.....
    tgh puji ni...hahahaha....

    ReplyDelete
  12. mommy fara, kenapa ko bagi dia t-shirt. alah tak geng, cik ina tak de ke. ahhh menciklah nak tayang t-shirt kat sini.

    ReplyDelete
  13. lupa plak nak komen entry kat atas, ingatkan entry asing-asing. cik ina dah selalu kena cam tu,lenkali kalau dah was-was baki tak mencukupi, tunggu orang belakang tak de , baru pegi tekan. ekekkek

    ReplyDelete
  14. masih nampak macho pakcik... perut tu abaikan ..

    ReplyDelete
  15. haha...tak puas hati kan uncle..uncle..kekadang kan confius..uncle ni update ke tak..hahhaaa..muka maintain je macho ek...:P

    tahu..uncle jadi FM yang ke 100..
    cayalah tahan nafas..bape minit tuh???hahhaha

    ReplyDelete
  16. kembang kempis....terima kasih bebanyak Abg Gedek sbb menayang baju tu. terharu tau. isk...isk...nie yg nak menitiskan airmata nie. isk...isk...! tp, baju tu tak muat tang perut ke? err....

    Cik Ina! Nak jugak ke? Hikhikhikhik. Tuah Abg. Gedek tu...jgnlah kecewa ye? =p

    ReplyDelete
  17. handsome!! kekekekeke steady lah uncle (:

    ReplyDelete
  18. tengok badan

    uncle nampak muda!! segak!!

    ReplyDelete
  19. tang dada tu terangkat pasai nak
    kempis perut ...miahahaha..

    jangan mare...

    ReplyDelete
  20. yang sebenarnya~~"baki anda terlebih2~~

    *kool ah t shirt pakcik~~

    ReplyDelete
  21. uncle....mmg rock la..rambut tak rebonding ke uncle?

    ReplyDelete
  22. waaahhh cool la t-shirt tu... kena dengan yg pakai..

    ReplyDelete
  23. entry kat gambo pertama tu... iols amat was2 nak percaya! hiks

    dan gambo yg ke2 - ur rock bro!

    hoccay... iols dah puji.... bila nak bagi iols hadiah tiset plak???
    wakakakaka

    ReplyDelete
  24. gambar no 1: GB blur. igtkan public fon. ngeeee~

    gambar no 2: baju ni boleh dibawak mandi sungai. kalau kaler putih....jangan!

    ReplyDelete
  25. baki wang tak mencukupi? nak pinjam duit saya tak? hehe...

    ReplyDelete
  26. babei...i love u!...keh3...lu style arr!

    ReplyDelete
  27. nak nampak effect muka lebih kurus.. amik gambar dari atas. dan telengkan kepala.. hahaha..

    ReplyDelete
  28. cadangan untuk pakcik,
    apakata ambil gambar perut pulak, tengok kelainan muscle pakcik.

    gua ingatkan joe radwill tadi. lu rock pakcik opss bro.

    ReplyDelete
  29. Tk cukup duit kt bank tu je..kat bank lain2 ?? Hehehehe...

    ReplyDelete
  30. kewl la tengkorak pakai spek

    kehkeh




    uncle
    teh halia?

    ReplyDelete
  31. lama sangat uncle kempis kan perut daaa jadi kembung kebelakang tauk...ke belakang itu bayangan gurauan ;)

    ReplyDelete
  32. Kalau tak kempiskan perut pun apa salahnya!Tetap hensem! =)

    ReplyDelete
  33. tahan nafas..satu dua tiga.. hembus~ buat macam tiup belon..heheheh

    ReplyDelete
  34. jangan tahan lelama Uncle. kang masok angin...

    ReplyDelete
  35. uncle..
    berapa sen lagi tak cukup tu??

    ayu cukupkan.. hahah

    dan tahniah atas hadiah dari blogger mommyfara dan si suha dah boh uncle ke katak setia.. hahhaha

    otai tu

    ReplyDelete
  36. hahahhaa kempis jangan tak kempis yob!! hahhaha...

    p/s: baki tidak mencukupi tu selalu gua alami wahai uncle ;)

    ReplyDelete
  37. sempat lagi kat depan mesin atm.

    ReplyDelete
  38. HAHAHA. baju tu buat nampak lebih cool !

    ReplyDelete
  39. @suha

    Kamu la belanja uncle...

    Tapi bukan sate katak tau!


    haha!

    ReplyDelete
  40. @Ieqa Rahim

    ini lakonan semata2....

    sekalu uncle pakai jubah...

    ReplyDelete
  41. @Cik Ina Do do Cheng

    Kita pakai baju tengkorang sedondon nak?

    rock kapak!

    ReplyDelete
  42. @Mommy Fara

    terbalik lah... saya yg patot cakap terharu dan tengkiu!

    Thanx babe!

    ReplyDelete
  43. @Miss b

    Jangan percaya gambar....

    gambar menipu!

    ReplyDelete
  44. @bujal X

    baki terlebih tak pernah berlaku!

    ReplyDelete
  45. @gadisBunga

    uncle kalau mandi sengaja pakai baju putih...

    kira teaser la...

    haha!

    ReplyDelete
  46. @wahida

    Woi!

    Kamu ni ah long ke nak tolong?

    ReplyDelete
  47. @Cik Pah

    kepala teleng tu sebab suka makan leher ayam!

    ReplyDelete
  48. @Cikli

    Perot muscle tak ujud! Lu pon tahu kan!

    cheh!

    ReplyDelete
  49. @BonekadalamChermin


    Haha! Teh halia untok Azreen dan... ehem ehem

    ReplyDelete
  50. @JARI YANG TERBARAI

    Cukop tak pernah, kan...?

    kawan ku dah tak kawan!

    ReplyDelete
  51. tshirt tu hebat sangat kot untuk uncle, bagi saya je la.hahah!(gelak jahat)

    ReplyDelete
  52. serius hebat.. t shirt tu buat uncel nampak stylo dan muda..

    ReplyDelete
  53. rock ah


    lihat perutku jadi rampingkan?

    ReplyDelete
  54. len kali cek baki dulu..fulamak perut ko mmg kempis la Gedek....percubaan makcuk tiap kali bergambar cuba mengempiskna perut..adalah Faileddddddd......huaaaaa....

    ReplyDelete
  55. : egtkan unvle ad 6 pack , tapi ad 1 jee .. hehe . :P

    ReplyDelete
  56. saya hadiahkan uncle baju pink, boleh pakai tak? ekekeke

    ReplyDelete
  57. @iKhRam

    Stylo mungkin...

    Muda? Tak mungkin!

    ReplyDelete
  58. @Eye_nee

    Serious! Memang tahan nafas ni! Sampai naik kejang!

    ReplyDelete
  59. hahha.. uncle.. kempis la perut uncle.. jeles saya tau ^^

    ReplyDelete
  60. My name is Ella.

    So, I'm Rock
    (sambil kibas-kibas rambut)

    ReplyDelete
  61. perhhh.. uncle nampak ganteng dengan t-shirt tu. haruslah pakai hari2 g kerja

    ReplyDelete
  62. jolok kat bank lain laaa .. hahaha

    ReplyDelete
  63. @Bella Bell

    Sebenarnya boroi tak hingat, tau!

    ReplyDelete
  64. tgk rambut uncle je. x tgk baju tu. takott!!

    ReplyDelete
  65. uncle, saya pun nak hadiah :)
    boleh minta kakak masak cupcake ke?


    hehe

    ReplyDelete