CLICK!

Followers

Wednesday, October 6, 2021

October 6, 2021



Haaa! Contohilah orang ni... 

Tepek iklan dikereta orang... minta maaf besar-besar. 

Bukan macam sesetengah orang.

Main conteng guna pen dakwat putih kemudian tulis: 

"Mau jual kereta?"

Geram betul!













20 comments:

  1. tak nampak la no whatsapp dia uncle...

    ReplyDelete
  2. Ni hint nak bgtau uncle nak jual kereta ganti Mazda CX6 ke? hmmphh~

    ReplyDelete
    Replies
    1. CX6 tu kereta pegi pasar unlce.... kalau jual macam mana nak pegi pasar... Eh? hahaha

      Delete
  3. Haha kan. Semak kereta dibuatnya

    ReplyDelete
  4. Bagus.. iklan mcm ni mampu menarik perhatian.. sbb org akan rasa tertanya2 sehingga mendekati dan membaca tulisan yang kecil tu.

    ReplyDelete
  5. betul..kita nampak ni kat apartment, depa letak kat kereta. rupanya iklan.

    ReplyDelete
  6. mcm2 strategi nak berniaga uncle hehee..

    ReplyDelete
  7. Kat rumah ammi ni berlambak kereta buruk parking. Ntah bila DBKL nak dtg angkut. Semak je buat penuh parking.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan... dbkl kena kerapkan kerja angkut kereta ni...

      Delete