CLICK!

Followers

Tuesday, September 7, 2021

September 7, 2021



Alahai... 

Kenapa comel benar lampu warna berputar kedai gunting rambut ni..? 

Dah tinggal suku dari saiz di kedai lain.

Jangan pula kualiti perkhidmatannya juga hanya suku...!

Nanti orang bayar suku baru tahu! 

Baahaha...!













18 comments:

  1. terlalu terpengaruh dengan kempen suku suku separuh ke tu? haha

    ReplyDelete
  2. Awie dah potong rambut pendek sebab takde show katanya.
    Nasib baik uncle setiap hari ada show

    ReplyDelete
  3. uncle belum cukup 14 hari lagi mane bole pergi gunting rambot

    ReplyDelete
  4. Itu nampak macam antik punya tu uncle.. Kasi rembat taruk kat rumah buat perhiasan.. Haha

    ReplyDelete
  5. Lama tak beroperasi kot Uncle. Tak pernah jumpa saiz kecil mcm tu.

    ReplyDelete
  6. jimat letrik uncle..musim2 income kureng masyuk ni

    ReplyDelete
  7. Cukup ukuran lampu yang suku tapi perkhidmatan yang diberi full dan padu.

    ReplyDelete
  8. Masa pembuatan ni mungkin operator kilang tu urgent kena balikk. Tak sempat nak siapkan

    ReplyDelete