CLICK!

Followers

Sunday, September 5, 2021

September 5, 2021



Uncle dah beli kit ujian kendiri Covid-19 untuk disimpan di rumah.

Kawan-kawan bagaimana?













19 comments:

  1. Saya pun dah guna self kit.. nampak macam sama je kotaknya.

    ReplyDelete
  2. Kannn macam dah jadi keperluaan dah. Tapi saya belum beli. :')

    ReplyDelete
  3. Selain tu, uncle juga beli jam sandar dan lampu ayam

    ReplyDelete
  4. Alaa belum lagi..takuuttt hahhaa ^^

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Masa beli unce beli RM30 satu... khabarnya sekarang dah murah

      Delete
  6. Zhi ada test kit tapi rasa tak percaya pada test kit tu sebab adik zhi hrtu -ve guna test kit tp +ve guna PCR test. UNcle jgn percaya sangat eh. Kalau ada symptom kena buat Swab Test juga macam mana pun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh ye ke? Ok, uncle ambil nota.

      Memang yg ni tak 100% tepat

      Delete
  7. Belum beli lagi Uncle.. Oximeter pun belum beli. item wajib ada zaman pandemik ni.

    ReplyDelete
  8. Beli pada harga 39.90 atau 19.90 uncle...kita tunggu turun lg 9.90 ker atau 6.90 ker..hehehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masa yncle beli ni masih rm30... lepas ni turun kot.

      Delete
  9. jangan simpan jer uncle.. nnt expired

    ReplyDelete
  10. semoga resultnya senantiasa negative

    ReplyDelete