CLICK!

Followers

Tuesday, September 28, 2021

September 28, 2021



Nak tanya... Perasan tak beberapa hari kebelakangan ni ada beberapa blog yang mengambil masa terlalu lama untuk selesai dipapar di skrin? 

Ada juga blog yang uncle terpaksa tunggu selama lapan minggu baru jumpa muka pertama! Tak tahulah uncle berjaya tinggalkan komen atau tidak... Huhuhu...

Kawan-kawan blogger lain mengalami masalah yang sama?













18 comments:

  1. lamanya sampai lapan minggu..
    Ada juga masalah ni tapi sesetengah blog je.

    ReplyDelete
  2. Tak perasan pulak, aduh seramnya

    ReplyDelete
  3. Ada juga.. Ingatkan line Internet ammi yg semput. Blog ammi pun sama gak ke uncle?

    ReplyDelete
  4. aiseh 8 minggu lama tu., blog wak cuman 10 hari je terkebelakang, tp skrg dh updet hari2 ., aminn

    ReplyDelete
  5. saya ok jer uncle..contoh blog uncle..split second dah keluar muka..hehehehe

    ReplyDelete
  6. šŸ™ƒSyu pun alami benda yg sama uncle.Lama betul loading nyer. Syu ingatkan internet Syu yang slow. Tapi dia punya loading tu idaklah sampai 8 minggu menunggunyeršŸ¤£

    ReplyDelete
  7. blog apa yg sampai 8 minggu nak loading muka pertama je tu? jangan blog yg bukan2 uncle

    ReplyDelete
  8. Ada juga mengalami beberapa blog macam tu

    ReplyDelete
  9. betul uncle prasan juga..saya rasa sebab line internet kot..sesetengah line ada yg problm jd slow..saya pun kdg2 begitu..

    ReplyDelete