CLICK!

Followers

Saturday, September 25, 2021

September 25, 2021



Memang biasa kita jumpa orang tinggalkan barang 
yang tak jadi dibeli merata-rata di pasar raya. 

Tapi ini agak melampau!













18 comments:

  1. uncle kene check jugak manetau ada makJan tinggalkan anak dalam pasaraya camtu.,. huhuhu lagi naya

    ReplyDelete
  2. nak kata telur nampak macam bola ping pong .. rabun dah mata ni.

    ReplyDelete
  3. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ mungkin tu pen kot uncle. Tak pun pemadam. Cuba check balik

    Serius note : jangan lerrr buat perangai macam ni. Kalau tak jadi ambik p letak dkt kaunter cashier. Tu pilihan paling malas lah, taknak p letak tempat asal

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha! Bestu juga kalau ada pemadam bentuk telur kan?

      Delete
  4. Jauh benar konteks berubah fikiran dia tu, payah betul nak kaitkan telur plastik dengan pen ๐Ÿ˜‚

    ReplyDelete
  5. Harap2 bukan model harian kat depan tu yang buat

    ReplyDelete
  6. Org tu terlupa kot.. Nak pilih pen dia gantung jap telur tu takut pecah. Dia pun lupa yg telur tu pelesu. Pendek kata... Org tu pelupa

    ReplyDelete
  7. Rajin pula dia sangkut telur tu ye..

    ReplyDelete
  8. sekurang-kurang dia tinggalkan di kedai, bukan dibawa balik terus,, hehehe

    ReplyDelete