CLICK!

Followers

Monday, September 21, 2020

September 21, 2020



Semalam hujan. Jangan percaya dengan payung yang digantung terbalik ni... 
Ia boleh jadi senjata makan tuan...! Kecuali pada orang yang belum mandi pagi...! 

Baahaha...!















15 comments:

  1. Bahaya tu kalau tetiba terjatuh time orang lalu bawah tu

    ReplyDelete
  2. tak dapat imagine kalau basah, kepala pulak tercocok yang besi payung belah atas tu..adess

    ReplyDelete
  3. payung tu bole jadi tempat bagus untuk photoshoot tu uncle...heheh

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Ini esti simpan air sebab putus bekalan air.... haha

      Delete
  5. dulu masa kecik pernah terkena air takungan ni tp dari kanvas yg kedai runcit pasang didepan kedai doranglah..tengah cun-cun nak masuk terlucut pulak tali ikatan kanvas tu..berat sgt kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau kanvas tu, dah macam swimming pool tu! hehe

      Delete
  6. bahayaaa oooo..silap2 kena siram ^_^

    ReplyDelete