CLICK!

Followers

Thursday, September 10, 2020

September 10, 2020



Walaupun isu air baru-baru ni dah pulih, kami masih tak usik lagi simpanan air ni... Fobia tahu! 

(Keterlaluan tak kalau uncle cadangkan gangguan bekalan air akibat pencemaran ni dah boleh dimasukkan dalam takwim tahunan?! Grrr....)

















14 comments:

  1. Suatu yang dah boleh jangka ya uncle..

    ReplyDelete
  2. uncle juga tergolong ke dlm kwsan xde air..huhuhuu
    bertabah ye uncle! xpe simpan la air tu..utk kegunaan terdesak nnt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas ni baut kolam renang la kat rumah... hehe

      Delete
  3. huhuhu bertabahlah uncle dan jiran2 40 buah rumah ke depan, belakang, kiri dan kanan semuanya

    ReplyDelete
  4. mengeluh takde air aje, hari ni kasi banjir kilat terus.

    ReplyDelete
  5. Sekarang kita ada musim baru uncle.. Musim panas, musim hujan, musim durian dan musim tak ada air. Jadi sedang eloklah kalau nak simpan air dibelakang tu untuk kegunaan bila sampai musimnya nanti. uhuk~

    ReplyDelete
    Replies
    1. uhuk uhuk uhuk... uncle gandakan lagi batuk tu tanda setuju... hhehe

      Delete
  6. setuju uncle...ala2 jerebu yg mcm jadi annual event kita

    ReplyDelete